Charon, nem tudok erre mit reagálni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Szétvet az ideg.
Elgázoltak.
Teljesen szabályosan közlekedtem befele a melóhelyre - ritkán van ilyen - és a Könyves Kálmán körúttal párhuzamos kerékpárúton haladva az egyik keresztezõdésnél oldalról belémjött egy baromarcú. Kirepültem a forgalom fele, szerencsére nem odáig, csúsztam a térdemen, le is jött a bõr a megfelelõ méretben.
Ez a g.ci meg visszatolatott és KIKERÜLT csikorgó kerekekkel. Rendszámot nem láttam, márkát se (na jó, azért saccra seat), annyira felb.szta az agyam az esemény.
Hát mehetek este tetanuszra.
nem úgy vagyok,mint az öreg székely,hogy azt mondja kétszer lett impotens...???Aztán ha a koksztól jön a herezsugorodás akkor mit fog kérni ?
-=B.B.B.=-
"A Tribulus természetes alternatívája a szintetikus alapú anabolikus hormonkészítméyneknek. A megnövelt tesztoszteron szint elõsegíti a fehérje szintézist és a pozitív nitrogén egyensúlyt. A sportolók számára ez azért fontos, mert ez az alapja az izomsejt növekedésének és megnöveli az izomerõ kifejtést is. Elõsegíti a gyors regenerálódást, ami az intenzívebb, és hatékonyabb edzések, a fokozottabb izomtömeg gyarapodás alapja."
nekem ez a része a fontos(az aminosav és a HMB mellé)
a többirõl érdeklõdj a barátnõmtõl,általában kétszer kér vizet közben....
amúgy meg Neked milyen a magán(nemi)életed,ha már az enyémben turkálsz?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
...
viszont van, hogy a poggyász után is kell fizetni (bizonyos méret és/vagy súly felett)...
ez volt a gond,a fõnökasszony mondta is Neki,hogy viheti akár vissza,mert nem így kérte,nem ezért fizetett a fóliázásért stb,de kell.....ezzel elég jól ki lehet vele b_zni (meg magatokkal is, ha kevés van raktáron)
-=B.B.B.=-
egy helyi srác azt mondta nekem hogy ha kiszedjük a bicajbol a kerekeket akkor már a tömegközlekedési eszközökön kézipoggyásznak számit a "cucc"
namármost ez elkezdte a fantáziámat más utra terelnivonaton hosszabb utnál azért már nem 2 ft a bicaj jegy. mi lenne ha vonatra feltenném igy a bicajt? váz végére hátsóváltohoz nejlonzacsi fel h lánc ne logjon le meg ne olajozzak össze semmit 2 kereket meg kézbe felrakom oszt hagy jöjjön a kaller
![]()
habár necces lenne :chin: de szerintetek??
KonásAndris,védheted a kamionosokat,de amit most mûvelt az egyik "kolléga"
12 mázsás raklap 19 db és abból 11 szétcsúszva (50 kg-os mûtrágyás zsákok)
s még siet is hamar,hamar... majdnem elküldtem az anyjába! a targonca nem tudta leszedni és kézzel pakoltuk át :fakaffszmájli:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
-=B.B.B.=-
hatalmas szemeteszsák, szigszalag, két kerék ki
mintha autóval mennél
csak ne látszódjon, hogy mi van benne, mert mint tudjuk a kalauzok többsége elég f.sz
német: http://szotar.sztaki...P=0&C=1&A=1&T=1
indulj ki innen
A sebesség mindent megold.
hatalmas szemeteszsák, szigszalag, két kerék ki
mintha autóval mennél
csak ne látszódjon, hogy mi van benne, mert mint tudjuk a kalauzok többsége elég f.sz
egy helyi srác azt mondta nekem hogy ha kiszedjük a bicajbol a kerekeket akkor már a tömegközlekedési eszközökön kézipoggyásznak