Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
vendég_Charon_*
Posted 2007. July 26. - 09:07

Posted 2007. July 26. - 09:05

Ó hogy miért nem láttam a rendszámot! 15 évig rohadna a sitten!!
Sajna akkor sem...a havert cserbenhagyva gázolták, szerencsére megúszta, és mellékesen hadnagy:D A nõért kommandósok mentek ki lakásra, csak a poén kedvéért. Elveszik a jogsiját+bünti, de ennyivel megúszta, mert elsõ balhé. De haver azt mondta a nõ arca, mikor behozták, minden mást kárpótolt!
Gyógyulást!
Soha ne bringázz peste bringaúton, és a padkához közel! Ja, és balláb tükö,kasztni:)
Posted 2007. July 26. - 09:02

Charon: akkor mégsem kell mûteni? Kiderült, hogy nem akkora a baj, mint elõször látszott? Az tényleg király lenne... 
Jobbulást!

Jobbulást!
vendég_Charon_*
Posted 2007. July 26. - 08:57

vendég_Charon_*
Posted 2007. July 26. - 08:56

Still alive!
A legdurvább az egészben tényleg a cserbenhagyás. Ez így önmagában 3 év börtön lehet. Ha 8 napon túl gyógyuló, akkor 15 év!!!
Ami fejlemény volt, az a kistarcsai vizsgálatot és röntgent követõen...
...irány a Péterfybe, miután minden kórházi cuccal összekészültünk. Éjjel tizenegy körül sorra is kerültem, 300 forint vizitdíj (kapják be, arról volt szó, hogy sürgõsségi, nem?).
Besántikáltam anyósommal (a világ legjobb anyósa
), õ vitt be autóval is persze a kórházig. A doki (meg az egész társaság odabent) csóválta a fejét, amikor meséltem az esetet. A vizsgálaton az derült ki, nincs egyik szalag sem elszakadva, és az a törés a doki véleménye szerint egy korábbi összeforrva. (Gimnázumban volt egy hatalmas esésem, az lehetséges.)
Qrva nagy mázlim van. Ha mégis repedés, törés lenne, ritkán hagyják csak úgy összeforrni.
5 nap fekvés, ha elõbb fel tudok kelni (ez egyelõre elég abszurnak tûnik, annyira fáj, és úgy be van dagadva), akkor lassan fokozatosan terhelhetem majd.
Tehát a világ mázlistája vagyok, mégsem tekertem gyorsabban, mint ahogy az õrangyalom repült.
A várakozás közben meg többnyire fetrengtünk a röhögéstõl, olyan beszólások voltak a betegek, rokonok, metõsök, etc. között. A legjobb pl.: A csóka állítólag már 5 órája várt, a kezében a másik kezének egyik ujja: levágta a flex. Egy idõ után már nagyon megunta a várakozást, és fennhanngon osztotta az egész kórházat. Az egyik mentõs meg poénból odaszólt a másiknak, hogy fusiba' elvállalja-e. Naná, ötezerért lábat is csinál neki belõle
Aztán elment a legközelebbi lekvárfõzdébe inni valamit. Utánaszólt a mentõs, hogy de csak rövidet és egy sört igyon. :röhögés:
Ahogy elment a csóka, megjelent a mûtõs orvos és õt kereste. Kicsit sem volt dühös.
Szintúgy a pasas, amikor visszaért. Azt, hogy végül mûtötték-e, már nem tudni.
Hajnali háromra végeztünk, a papírra kellett 4 órát várni. :/
A legdurvább az egészben tényleg a cserbenhagyás. Ez így önmagában 3 év börtön lehet. Ha 8 napon túl gyógyuló, akkor 15 év!!!
Ami fejlemény volt, az a kistarcsai vizsgálatot és röntgent követõen...
...irány a Péterfybe, miután minden kórházi cuccal összekészültünk. Éjjel tizenegy körül sorra is kerültem, 300 forint vizitdíj (kapják be, arról volt szó, hogy sürgõsségi, nem?).
Besántikáltam anyósommal (a világ legjobb anyósa

Qrva nagy mázlim van. Ha mégis repedés, törés lenne, ritkán hagyják csak úgy összeforrni.
5 nap fekvés, ha elõbb fel tudok kelni (ez egyelõre elég abszurnak tûnik, annyira fáj, és úgy be van dagadva), akkor lassan fokozatosan terhelhetem majd.
Tehát a világ mázlistája vagyok, mégsem tekertem gyorsabban, mint ahogy az õrangyalom repült.
A várakozás közben meg többnyire fetrengtünk a röhögéstõl, olyan beszólások voltak a betegek, rokonok, metõsök, etc. között. A legjobb pl.: A csóka állítólag már 5 órája várt, a kezében a másik kezének egyik ujja: levágta a flex. Egy idõ után már nagyon megunta a várakozást, és fennhanngon osztotta az egész kórházat. Az egyik mentõs meg poénból odaszólt a másiknak, hogy fusiba' elvállalja-e. Naná, ötezerért lábat is csinál neki belõle

Aztán elment a legközelebbi lekvárfõzdébe inni valamit. Utánaszólt a mentõs, hogy de csak rövidet és egy sört igyon. :röhögés:
Ahogy elment a csóka, megjelent a mûtõs orvos és õt kereste. Kicsit sem volt dühös.

Hajnali háromra végeztünk, a papírra kellett 4 órát várni. :/
Posted 2007. July 26. - 07:55

Charon jobbulást! Szerintem tegyél feljelentést azért ez mégiscsak segítségnyújtás elmulasztása aztán hátha voltak ott kamerák!
Kerékpár meg remélem meg lesz!
Kerékpár meg remélem meg lesz!
Sei, soku Si.
Posted 2007. July 26. - 02:29

Posted 2007. July 26. - 00:53

figyelem figyelem,
ellopták csapattársam Corratec Super Bow Team márkájú kerékpárját, pontosan ezt ni:
http://www.webszerk....ratvetel/06.jpg
R-Seven teló, FSA hajtómû, XT váltás, zzyzx vagy mifene corratec tárcsás kerekek, magura marta (sl?) tárcsafék 185/160, NN/RR gumik...pontosabb leírást késõbb tudok adni, így hirtelen ennyi. a vázon -ha jól emlékszem- van pár northwave matrica. aki lát ilyet a városban (és nem fillaris mezben ülõ ember ül rajta), az nyugodtan állítsa meg (nem mondom, hogy rúgja le a rajta ülõt, mert aztán véletlen a csapattársam rúgja meg), aztán írjon nekem smst vagy hívjon fel: harminc háromharmincegy nullaegy tizenkilenc.
köszi.
ellopták csapattársam Corratec Super Bow Team márkájú kerékpárját, pontosan ezt ni:
http://www.webszerk....ratvetel/06.jpg
R-Seven teló, FSA hajtómû, XT váltás, zzyzx vagy mifene corratec tárcsás kerekek, magura marta (sl?) tárcsafék 185/160, NN/RR gumik...pontosabb leírást késõbb tudok adni, így hirtelen ennyi. a vázon -ha jól emlékszem- van pár northwave matrica. aki lát ilyet a városban (és nem fillaris mezben ülõ ember ül rajta), az nyugodtan állítsa meg (nem mondom, hogy rúgja le a rajta ülõt, mert aztán véletlen a csapattársam rúgja meg), aztán írjon nekem smst vagy hívjon fel: harminc háromharmincegy nullaegy tizenkilenc.
köszi.
Posted 2007. July 25. - 23:29

vagy mikor az ember 100as táblánál m7 kivezetõn kocog a belsõ sávban...
ezzel mind semmi baj, okos platós autó 6 darab 3-4 méteres fával tolja a belsõben...
ezzel sincs baj, de rossz érzésem volt. lemaradtam annyira hogy meglegyen a fékút...
tolja a csávó, egyszercsak a szembeszélben meglibben az egész, és leszáll a földre maga után húzva..
Szerencsére mögöttem se jött senki, koptattam egy kis gumit.
Ha ez beszáll a kocsiba, vagy sokan jönnek, kb senkibõl se marad semmi.
Okos fuvarozók :S
Charon: jobbulást
ezzel mind semmi baj, okos platós autó 6 darab 3-4 méteres fával tolja a belsõben...
ezzel sincs baj, de rossz érzésem volt. lemaradtam annyira hogy meglegyen a fékút...
tolja a csávó, egyszercsak a szembeszélben meglibben az egész, és leszáll a földre maga után húzva..
Szerencsére mögöttem se jött senki, koptattam egy kis gumit.
Ha ez beszáll a kocsiba, vagy sokan jönnek, kb senkibõl se marad semmi.
Okos fuvarozók :S
Charon: jobbulást

Posted 2007. July 25. - 23:22

Posted 2007. July 25. - 22:36

Posted 2007. July 25. - 22:13

Charon: jobbulást, és amúgy grat az álláshoz..!
jöttem ma haza raktárból, állok a buszmegállóban, várok a buszra. csávókám - tipikus fiatal és jól keresõ meendzserszerûség, kecskeszakáll, zselés haj, elegáns öltöny, drága telefon- nem éppen kultúrált szavakkal kommunikál valakivel mobilon. idõsebb bácsi áll, ráncolja a szemöldökét, hogy nem jó ez így...csávókám leteszi a telefont, rágyújt egy cigire, hamar elszívja, aztán kipöcköli az út közepére. idõs bácsi már nem bír magával, kioktatja a csávót, hogy "ebben az idõben ebbõl akár erdõtûz is lehet" meg "tudom ,hogy te ettõl vagány srác vagy, de attól még ez a város egy tiszta város, és jó lenne, ha az is maradna"...csávó visszaugat valamit magában ("kussoljál vén f*sz"), bácsi meghallja: "látszik, hogy a mai fiatalokba kevés kultúra és tisztelet szorult, hülye f*sz mindegyik"...csávó feláll, volt vagy 2 méter meg csupa kötött izomzat (a padon ülve nem látszott), én meg nyúlok a mobilért, hogy na akkor itt most hívjuk a mentõket...szerencsére jött a busz, de a csávó majdnem megverte szegény bácsit.
tuti be volt tépve vagy valami...
jöttem ma haza raktárból, állok a buszmegállóban, várok a buszra. csávókám - tipikus fiatal és jól keresõ meendzserszerûség, kecskeszakáll, zselés haj, elegáns öltöny, drága telefon- nem éppen kultúrált szavakkal kommunikál valakivel mobilon. idõsebb bácsi áll, ráncolja a szemöldökét, hogy nem jó ez így...csávókám leteszi a telefont, rágyújt egy cigire, hamar elszívja, aztán kipöcköli az út közepére. idõs bácsi már nem bír magával, kioktatja a csávót, hogy "ebben az idõben ebbõl akár erdõtûz is lehet" meg "tudom ,hogy te ettõl vagány srác vagy, de attól még ez a város egy tiszta város, és jó lenne, ha az is maradna"...csávó visszaugat valamit magában ("kussoljál vén f*sz"), bácsi meghallja: "látszik, hogy a mai fiatalokba kevés kultúra és tisztelet szorult, hülye f*sz mindegyik"...csávó feláll, volt vagy 2 méter meg csupa kötött izomzat (a padon ülve nem látszott), én meg nyúlok a mobilért, hogy na akkor itt most hívjuk a mentõket...szerencsére jött a busz, de a csávó majdnem megverte szegény bácsit.
tuti be volt tépve vagy valami...
Posted 2007. July 25. - 21:56

Charon! Mihamarabb gyógyúlj meg!
A térfigyelõ kamerákat meg tényleg meg kéne nézni, hátha nincs szerencséje annak a patkánynak.
A térfigyelõ kamerákat meg tényleg meg kéne nézni, hátha nincs szerencséje annak a patkánynak.
Posted 2007. July 25. - 21:40

:eek: :glaszcze:
Jobbulást de nagyon!
Térfigyelõ kamerákat sasold meg, az ilyen börtönbe való!!
Szemetek...
Jobbulást de nagyon!
Térfigyelõ kamerákat sasold meg, az ilyen börtönbe való!!
Szemetek...
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2007. July 25. - 21:24

Posted 2007. July 25. - 21:23

Posted 2007. July 25. - 21:22

a jókurvaanyját,most már veszek rpg-t és minden szeatot lövök.. én szerdán megyek térdkamerázásra és 2 hónapja kb nem bicikliztem(jótanácsra,mert szarok a fájdalomra már)Ó hogy miért nem láttam a rendszámot! 15 évig rohadna a sitten!!
8 napon túl gyógyul, eltört a térdkalácsom.
köszi VV!!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. July 25. - 21:20

:argue: ó hogy amiatt a szemét miatt most ennyit kell majd szenvedned...:cry:
mihamarabbi felépülést
mihamarabbi felépülést

vendég_Charon_*
Posted 2007. July 25. - 21:17

Ó hogy miért nem láttam a rendszámot! 15 évig rohadna a sitten!!
8 napon túl gyógyul, eltört a térdkalácsom. Ugrott szinte minden idei bringás programom. Még tekerhetek majd, eddig úgy néz ki, de keményen nem.
Ma este, vagy holnap mûtenek: össze lesz drótozva, vagy tûzve. 3-5 napig bent fognak tartani, addig megszabadultok tõlem
Aztán pár hét mozgásmentes pihi lesz otthon.
Edzésprogramnak lõttek. BEACnak lõttek, 24h szintén. (Dr. Pitechus szerint akkor már tekerhetek) :'(
Bár a bringa tört volna ripityára! :/
8 napon túl gyógyul, eltört a térdkalácsom. Ugrott szinte minden idei bringás programom. Még tekerhetek majd, eddig úgy néz ki, de keményen nem.
Ma este, vagy holnap mûtenek: össze lesz drótozva, vagy tûzve. 3-5 napig bent fognak tartani, addig megszabadultok tõlem

Aztán pár hét mozgásmentes pihi lesz otthon.
Edzésprogramnak lõttek. BEACnak lõttek, 24h szintén. (Dr. Pitechus szerint akkor már tekerhetek) :'(
Bár a bringa tört volna ripityára! :/
Posted 2007. July 25. - 18:01

jobbulást. nekem 2-3 napja volt egy olyan esetem hogy teljesen szabályosan az ut szélén gurultam hazafele egyszercsak hosszan folyamatosan tartó dudahang. nézek hátra tök nyugodtan hogy kire/miért dudálnak, erre egy idióta nekem nyomta a dudáját és abban a pillanatban a tükre kb 2 centire volt a kormányomtol. nem sok kellett volna hogy már patkát kapjak...sokat érnek amugy ezzel az 5 mp elönnyel...