Jelentkezz be Regisztrálj
Groupama Magyar Mountainbike Kupa 2006
Írta 2006. április 06. - 18:25
És ma jelent meg a másik nagy újság mellékleteként a versenynaptár... Benne MINDEN szak a szakágon belül! És ez jó...
A 14-et azért kavarhatták össze sztem ugymond, mivel mindkettõ a "biztosító" nevét viseli, és így kicsit egybefolyt, de ez legyen a legnagyobb bajunk...
(mondjuk azért; ugyebár pont most vált ketté teljes egészében az uci-nál az OXC és az MXC... , de mondom, ez legyen a legnagyobb...)
Írta 2006. április 06. - 17:26
Szerintem csak a OX és MX futamokat (új nevén XCO és XCM?) egy bajnokságként kezelik. Mind1, legalább leközölték...
Pontosan, 6 OX (ebbõl 1 OB), és 8 MX (1 OB) lesz. A tévének meg verseny-verseny, rögtön 14 futamos lett a sorozat. Ami lényegében kettõ.
De azon húztam fel magam, hogy a maraton amatõr rendezvény. Milyen alapon, mikor gyak. az élmezõny ugyanúgy OX-en is indul, ami a "profi" verseny? Fura.
Írta 2006. április 06. - 17:16
14 állomás???
lemaradtam valamirõl? hol mi? merr?
a versenynaptárban szerintem nincs 14...
Szerintem csak a OX és MX futamokat (új nevén XCO és XCM?) egy bajnokságként kezelik. Mind1, legalább leközölték...
Írta 2006. április 06. - 16:49
...én MONTIS vagyok...nem déhás, vagy cécés...montis! Nem volna egyszerübb megtanulni örülni a saját sportágadon belül más szakág eredményének?
Tessék, lehet fikázni engem is!
Írta 2006. április 06. - 16:04
lemaradtam valamirõl? hol mi? merr?
a versenynaptárban szerintem nincs 14...
Írta 2006. április 06. - 15:57
Írta 2006. március 27. - 22:51
És ez pontosan így is van!
Most egy kicsit magad ellen beszéltél, de mindegy...
Írta 2006. március 23. - 18:20
.
... Éppen azért mert nem tudhatom hogy pontosan kik állnak a felhasználónevek mögött, és azok mit tettek már le az asztalra azzal kapcsolatban amirõl beszélgetünk...
És ez pontosan így is van!
Írta 2006. március 23. - 16:06
Bálna! Amit tõlem idéztél, az a mondat ugyanúgy érvényes rád is. Neked miért mérvadó az én véleményem?
Én arra céloztam, hogy a hangnem nem megfelelõ... Neked konkrétan ebben a hozzászólásodban, másoknak viszont igen sok hozzászólásában a témával kapcsolatban... És itt a "megszólítás" az ami nekem nem tetszett...
És én meghallgatom mindenki véleményét, és szerintem nem válaszolok vagy célozgatok sértõ stílusban... Éppen azért mert nem tudhatom hogy pontosan kik állnak a felhasználónevek mögött, és azok mit tettek már le az asztalra azzal kapcsolatban amirõl beszélgetünk...
Írta 2006. március 23. - 10:55
Írta 2006. március 23. - 10:51
Írta 2006. március 22. - 18:15
...Ne vedd már magadra mindenki véleményét és fõleg ne akárkiét!
Szóval csak egy mondat ehhez... És ismerem a Nándit már rég óta, egy egyesületben is vagyunk, és ismerem a saját egyesületem múltját, és azt hogy tõlünk ki mit tett már le az asztalra ebben a sportágban - és most a szervezeti oldalra/tevékenységre gondolok, nem sporteredményekre... Szerintem nem volt sem fikázó sem sértõ a számodra "akárki"-nek nevezett "egyén" hangvétele...
A másik pedig, nem is volt olyan rég, amikor még xc-ben (sima cc, nem maraton!!!) is bõven veszteségesek voltak a versenyek, többek közt a mieink is...
Írta 2006. március 17. - 20:06
Egy különálló kategóriába tartozol, ami csak elõnyökkel jár. Az Olimpián is van utolsó...de akkor én is külön kategóriát alkotok majd a többi "halandó" maratonozóhoz képest? ezt nem akarom. ha már komoly bicajosnak tûnök, akkor nagyobbak az elvárások is és akkor nagyon ciki lesz, ha nem megy a szekér.
Az egyesület tagságát itt tudod ellenõrizni, ha nem tag akkor 15e Ft ellenében és egy kis papírmunka után valószínûleg felveszik.
http://www.mountainb...apatsorrend.xls
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 17. - 19:32
Csak akkor tudod elkezdeni a folyamatot ha az egyesületed tagja a z MMTBSZSZ-nek. A www.mountainbiksport.hu oldalon fent van az összes ûrlap amit ki kell töltened. A sportorvos meg fogja mondani, hogy milyen vizsgálatokra kell elmenned. A beszólításnál lesz egy kis elõnyöd.
köszi
aha. szerintem biztosan tagja. remélem.
de akkor én is külön kategóriát alkotok majd a többi "halandó" maratonozóhoz képest? ezt nem akarom. ha már komoly bicajosnak tûnök, akkor nagyobbak az elvárások is és akkor nagyon ciki lesz, ha nem megy a szekér.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. március 17. - 16:12
Csak akkor tudod elkezdeni a folyamatot ha az egyesületed tagja a z MMTBSZSZ-nek. A www.mountainbiksport.hu oldalon fent van az összes ûrlap amit ki kell töltened. A sportorvos meg fogja mondani, hogy milyen vizsgálatokra kell elmenned. A beszólításnál lesz egy kis elõnyöd.A Vuelta Kupa XCO oldalán ezt olvastam:
(A versenyen való indulás alapfeltétele az érvényes sportorvosi engedély és a 2006. évre szóló versenyengedély.)
ehhez akkor olyan igazolás kell, mint egy focisának, kézisnek? mert nekem ilyenem nem igen van, és nem is értek hozzá. a klubbunkban se nyomja ilyen komolyan senki, csak maratonozgat mindenki és ahhoz nem kell ilyen.
hogyan tudok ilyen igazolást szerezni? sportorvoshoz menjek? segítsetek lécci!
ja, ha megvan az igazolás, akkor engem is úgy fognak beszólítani a maratonokon, mint néhány helyen a "kemény magot" ?
elõri is köszi mindent!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 17. - 15:30
(A versenyen való indulás alapfeltétele az érvényes sportorvosi engedély és a 2006. évre szóló versenyengedély.)
ehhez akkor olyan igazolás kell, mint egy focisának, kézisnek? mert nekem ilyenem nem igen van, és nem is értek hozzá. a klubbunkban se nyomja ilyen komolyan senki, csak maratonozgat mindenki és ahhoz nem kell ilyen.
hogyan tudok ilyen igazolást szerezni? sportorvoshoz menjek? segítsetek lécci!
ja, ha megvan az igazolás, akkor engem is úgy fognak beszólítani a maratonokon, mint néhány helyen a "kemény magot" ?
elõri is köszi mindent!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. március 17. - 10:52
Írta 2006. március 16. - 19:24
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2006. március 16. - 17:17
Nem csak a pénzen múlik a dolog, a hozzáálláson is. Bocs ha hosszút írtam.
pár helyen megvan már ez a hozzáállás, lásd: Tokod, Szekszárd, Magyarszék, és nálunk,Komlón. ezeken a helyeken eddig saját zsebbõl ment egy-egy verseny finanszírozása. ezért nyílik ki a zsebemben a bicska,amikor valaki okosan leugat, hogy "miért sírtok, inkább tennétek valamit".
Írta 2006. március 16. - 14:48
Nem hosszút írtál, hanem igazat. Ezen a fórumon ez hatalmas bûn és a déhásoktól nem sokára meg is kapod a magadét. Úgy sem veszik észre magukat.
Én pld tökéletesen egyetértek.
Nem most kezdõdtek a bajok, hanem akkor amikor elkezdték hanyagolni a szabályokat a lejtõs versenyeken illetve mikor a sportvezetés elfordította a fejét ettõl a területtõl. Szerencsére nem lejátszott történet.
Persze kicsit irígylésre méltó, hogy az ugyanott és ugyanakkor kezdõdõ többi versenyszak hol áll most...