Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
tudtam én hogy nem kell eladni a már lassan õszülõ z150-emet :) bár egy szimering csere lassan esedékes így 5év után :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
lyrikre én is kíváncsi vagyok, de a pike az elég jól bírta. 5 éves használat után sem kotyogott, persze szimeringet azt egy-másfél évente cseréltem benne, de a perselyek jók. el is adtam kb 2 nap alatt.

mozgásra és merevségre mindenesetre rettenet jó a lyrik. és asszem hagyom a puha rugót.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát, nekem az van, ami a levegõs foxokkal mindig van; az út 80%-át mozogja ki. illetve most már nem, mert szabados doktor úr beavatkozott, de gyárilag így volt. plusz a szimeringek fele annyit sem bírnak, mint mondjuk egy rs-on.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
a foxal az volt ami "szokott" lenni, a cartridge aljáról a menetrögzítõ ellenére lecsavarodik az anya, ergo kiengedi az olajat szépen lassan...amúgy jó minden....van ilyen tengelyragasztóm, ha most is lejön akkor bekenem azzal...
a perselyem viszont nem kopoik, meg a becsúszó sem....
porlehúzó az kéne mondjuk

totemrõl dusán tudna nyilatkozni, neki volt, de valami kehe volt vele az elején

Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Magoo Lyrikjére leszek kiváncsi. Szépen mozog az is, kell kergetni, hogy tekerjen sokat!!

Aktuális civil

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Amúgy baszott szépen mozog, meg merev, mint a disznó! De hogy megint perselyt kell cserélni, az fáj kicsit!Pedig nem megyek sokat és vannak akik kevésbé kímélik! Használjam 160as tárcsával!? Totemrõl azt írják jó!?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

hát a foxszal eddig én is csak szoptam.... nem olyan jó az, mint amilyen híre van.

Így van. De van az az ár, amennyiért már jó;)! Persze ez nem a hazai kisker ár!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát a foxszal eddig én is csak szoptam.... nem olyan jó az, mint amilyen híre van.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelit!

Hehe, csütörtök óta várok/várunk egy kamiont, a legutóbbi infó az volt, hogy tegnap itt van, de még ma reggel sincs!
Na így lehet megtanulni, hogy kell beleszarni hét közben is!

Én minden tekercs után lekenem a 36-ot. Azért aggasztó, hogy Atusnak már megint lóg, pedig nemrég cserélt szimmeringet.

Van eladó XT hátsóváltóm (asszem ilyen, bár nem mernék megesküdni rá:)) és Sram Rocket váltókar szettem (Shimano váltóhoz) eladásiból. Jó áron, ami nem csak nekem jó:D...
Váltó jó állapotú, váltókarok pedig tökéletesek...

Menjetek Mariborba! Szép idõben minden majom tud bringázni:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Mostmár csak 2mm esõt mondanak szombatra Maribor City felé...az még jó lehet

Eh, ez nem csak 2mm lesz: Detailed forecast Maribor - Foreca.com
Mondjuk záporokat írnak, nem végig esõt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Óra szép, autós ugróst nem hiszem el, Shoshi gondolatmenete nagyon ott van!
Le kell szarni mindent és akkor megint lehet baszni a rezet, mint régen!

Én meg ma jól beszoptam.
Villány, csak 11-kor tudtam elindulni, Sárvár, Szombathely, Bük fürdõ, Gyõr, Komárom és most Pest, mert csak eddig jutottam.
Remélem holnap el tudok intézni egy csomó mindent, ha már itt ragadtam és nem kell többet feljönnöm a hétre...

A hétvégi szar idõ nem is lenne akkora para Mariborra, mert még mindig fáj a kezem és nagy dilemmában vagyok, hogy mit csináljak.
De erõltetni, meg mégjobban elbaszni nem akarom.
Menni viszont nagyon mennék...
Ejjj.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
180 kéne nekem is! Totem solo air? :P 600$!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
jövõ héten lesz jön meg komlóra a bogyónak :) 180-as, 2011es.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

de valaki már vehetne egyet tényleg, mert kiderülhetne az igazság róluk!

keresd alligator-t a suntour topikban. itt fosonmagyaróváron boltos, egy 180at mozgó alutech pudelben használja. vannak fönt képek is, egyszerû mint a faék és nagyon szereti..

szerk: holnap jön az rca csillapítással megokosított tad, ami 160-120között állítható. szeptembertõl meg a pte-n leszek földrajzos, szóval ha majd érdekel valakit, lehet próba, meg ilyenek.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
de valaki már vehetne egyet tényleg, mert kiderülhetne az igazság róluk!

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Megint szét kell bontani a villám, tök darabos a mozgás, kéne cserélnem egy jobbra monjuk egy szántúrra!!!! Jó áron adják õket, könnyûek 180at mozog, szóval esélyes. Vagy havonta hekkelem/olajozom a fokszot...

tényleg jó áron vannak, de már, h jobb l1en mint a fox. én is néztem, de inkább nem mertem.

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Szevaszok,

Most Pének-Vasárnap között hazaugrok egy rövidet és keresek 450x3" vagy hoszabb TITÁN rugót FOX 241mm-es tagra. Ha valakinek volna egy eladó vagy tud ilyenrõl kérem szóljon! Elõre is köcce!

Üdv mindenkinek

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Háháhááá....nagy volt ma! Csúszós meg minden, de jó és talán a vasútnál még ekkorát nem ugrottam :) de elõtte majdnem nekibaszódtam a korlátnak! :D

A téren sör, meg kutyázás!

Megint szét kell bontani a villám, tök darabos a mozgás, kéne cserélnem egy jobbra monjuk egy szántúrra!!!! Jó áron adják õket, könnyûek 180at mozog, szóval esélyes. Vagy havonta hekkelem/olajozom a fokszot...

Mostmár csak 2mm esõt mondanak szombatra Maribor City felé...az még jó lehet
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ez nagyot durranhatott:

Lnglovagok - Kpek - Tartylykocsi robbant fel Tatabnyn

ilyen pudvás szutyokba én nem mennék mariborba, de még változhat addig ez. mindenesetre kikértem a kocsira a papirokat, inkább l1en + fölösen.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Én sajna "maradok" ebben a rendszerben, mer' ráérek szinte mindig!:(

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!