Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2014. augusztus 07. - 19:30
- mof kedveli ezt
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2014. augusztus 05. - 16:57
Rettenet mi jött velem szembe Pécsváradról visszafelé a hatoson. Hátsó ablakon egyáltalán nem láttam ki, a törlőket fullba nyomtam és 80-nal kellett menni. És lesz még haddelhadd.
Comedy Central Roast-ok jók, néha kurvajók.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. augusztus 04. - 23:34
azt hittem hogy a mai napom a 300forinton szarakodó hátsóagyas fiu lesz ,de nem!
Code fékért csak kp kérsz? Mert lenne :
szia vannak bringás cucaim , pl xt dore hajtásom első ,- 9 es dore fogaskoszorum 9 es láncom,- duálkamrás airos 160mm levegős kőzépső rugostagom 1pár kevláros gumim hajtogatos vredeistein,- bike positiv monoblokom ujj,- xt használt monoblokom gepida nyeregcsővem ezek a bringás cucaim ......... akkor most olvass litániát .van teraszajtom thermo nyíló bukó duplaszárnyas, tokal eggyűtt 212x 174 cm es , van sony hiffi tornyom 3az 1 ben eqwalézer tuner erősítő middi kőzepes szobai midi torony ,van starker lánc fűrészem uj oregon lapal láncal van hungswarna fűkaszám középmotoros adagolos fejjel egyenesszárú,- lamborghinni ujj szívatyúm , bloww motoros komoly bőruhám , agv és motovel bukosísakok és robogosísak,- aeg pórszívom,- saeco digitális kávéfőzőm,- pionerr alpine autó hiffik subládák erősítők komoly minőségi és teljesítményűek ,- hangszórok is ujjak is , audi ww levehető vónóhorog g60 merci vagy patrol gallytöröreács ,- kőrbeszoknyák spoilerek ujjak 15-16-17 colos autogumik, 16 c sek s 1 pár terepjáró gumik,- pirellik michelin good yeear stb. 17 colos ujj alufelnik pirelli 80% os pirelli p 6000 es gumikal p4 es komplett számítógépem ,-terráriumom,-snoawboard deszkám síléceim komoly tenisz és tollasűtők ahead fisher stb,-sony play station 2 es 3 gt filmel dupla karral 64 bites kártyával,-amcsí és német őntőző berendezések,- vízszűrők vízlágyítok ujjak ,- komoly nagyakvárium komplett berendezések,nike amcsi erdeti oregon edzőcípő női csízma 37.,-38 as női olaszcsizma ujjak ruhák ígényes minőségi táskák gucci espirit adidas ,-esetleg a barátnődnek ,-
Valakinek nem kell belőle valami? Elbizniszelhetnénk..
- Shoshi, mof és bucibeka kedveli ezt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2014. augusztus 04. - 21:41
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2014. augusztus 04. - 17:46
Ha esetleg valaki bájkkomponenc ju nó... Ne felejtsen el!!!!
https://www.bike-com...odell-2014.html
Danke!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2014. augusztus 04. - 10:08
A kibaszott Aphex Twin-től is hallom, ahogy egy öregúr ordít. Ránézésre boldog is lehetne az utolsó fél órája, de itt bassza a rezet. People = Shit.
Én szív fejhallgató.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. augusztus 03. - 22:53
Írta 2014. augusztus 03. - 20:45
Maradtál volna a fülkében, pár tantuszért, még szórakozhattál is volna
Itt meg már 2 kis vizsla van, de végre nyugalom is. A tesók jól megvannak egymással, már nincs hiszti...legalábbis remélem nem lesz éjszaka dupla hiszti
Itt is néztünk csak, hogy mi ez a nagy eső. Néztem a radarképet, látom szép zivatarlánc van Pécstől Pozsonyig. De mondom, majd szépen elmegy keletre. Aztán lófaszt. Itt ragadt durván, és amikor elkezdett a mogyoró nagyságú jég is esni, akkor a kiskutyát is inkább behoztuk. Amikor végre elállt az eső, csak akkor mentünk a tesóért.
Pár hónap és lehet kutyával futni menni
Aztán majd bringázni is!
Írta 2014. augusztus 03. - 17:15
Kishajmás-Hertelend karika volt... Orfűi elágtól esett, Bodolyabérnél szakadt, úgyhogy beültem a telefonfülkébe... Kicsit vártam, aztán elindultam, de végig esett.
A telefonomnak akartam kérni egy zacskót a büfénél Orfűn, de le sem szartak, szóval hajtogattam egyet egy Orfű katalógusból, hogy valahogy kibírja hazáig... Aztán szépen esett végig.
Az Ürögi út nagyon durva volt... állt a forgalom, autók tengelyig a vízben, a víz majdnem kimosta alólam a bringát. A dinnyést elvitte, és tele volt az út mindennel, fel is ütöttem valamiben, úgyhogy Újmecseken még defektet is szereltem .
A kemény a Komarovnál volt, mindenki visszafordult, de egy papa persze megpróbált átmenni a vízen, ajtóközépig állt a Thalia a tengerben. A Mártírokon sem lehetett menni, kerülnöm kellett a Köztér felé !
- tomidny és Napkin 001 kedveli ezt
Írta 2014. augusztus 03. - 16:22
Hát ez jó volt! Kicsit romlott az átlagom az Ürögin, meg a Mártírokon !
Hogy esett a zuhany Mof ?
hehe, fasza volt kistigrises kollégával ezt jártuk végig: http://www.teljesitm...hu/tura?id=5108
az utolsó szakaszon, Remete alatt kapott el minket, a piros kereszten levágtáztunk az ürögire, onnan följebb sétáltunk picit, majd be balra, ahonnan csak Tecához kellett lecsónakázni. iszonyat mennyiségű anyagot lehordott a víz. a végén már páros lábbal ugráltam a tócsákba. jeget szerencsére nem kaptunk, nem is hiányzott... amúgy a szervezés éppen nem botrányos, szalagként szemeteszsákokat daraboltak szét.. szerencsére akadt némi helyismerete mindkettőnknek, így azé' sikerült befutni a célba. elfáradtam. na. és te mekkorát mentél? nem irigyeltelek annyira
Írta 2014. augusztus 03. - 15:28
Írta 2014. augusztus 03. - 15:08
Hát ez jó volt! Kicsit romlott az átlagom az Ürögin, meg a Mártírokon !
Hogy esett a zuhany Mof ?
Shoshi módosította - 2014. augusztus 03. - 15:09
Írta 2014. augusztus 03. - 14:37
jaja agy jön idefelé..
viszlát saint ..
https://sram-cdn-pul...ion_control.pdf no ez, nem?
Meg egy kormánycsapágy kurvakupakot nem tudok szétrántani
Írta 2014. augusztus 03. - 14:06
Rock Shox Lyrik RC2L DPA villa beállításra valami ötlet valakinek? Az ok hogy annyi levegő bele ami a lábon van írva, de kicsit sok a tekerő rajta
annyi levegővel jellemzően merev villa lesz. bár pont liriken nem volt még, de az összes többinél eddig így volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2014. augusztus 03. - 13:34
Írta 2014. augusztus 03. - 13:33
Írta 2014. augusztus 03. - 13:26
Írta 2014. augusztus 03. - 11:51
Írta 2014. augusztus 03. - 11:44
Rock Shox Lyrik RC2L DPA villa beállításra valami ötlet valakinek? Az ok hogy annyi levegő bele ami a lábon van írva, de kicsit sok a tekerő rajta