Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. szeptember 11. - 19:05
Tomi kemény, mint a 3 hetes bakaszar vazze! Dehát ezt mindig tudtuk...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. szeptember 11. - 18:34
Mai ride összefoglalás:
Jakab-hegy-nyugaton jégszerû poroncsúszkálás, susnyásban kommandózás és elfeledett erdészeti út felfedezés, durrogtatós autók veszélyes helyrõl nézése,öregektõl vizkérés, ám helyette 3, kb 70%os fröccs, + 1 sima lenyomatása, bringa több, mint 20.000Ft ba kerülés megállapítása, felfelé rész borzsibbadságban letudása, Panoráma út platformpedállal, még enyhe deliriumban teljesítése, utolsó szakasz+VörösFeri DH tempójának, kövességének, porosságának, lelépõk kivétel nélküli túlugrásának, sodródásos kanyarok és társainak füligérõ szájjal konstatálása, hogy ez meg akkor most mi volt!
Tomi hétvégéje meg elmondása szerint: bebaszás, 2 óra alvás, Maribor, bebaszás, 5 óra alvás, 6 óra napon tekerés, borozással egybekötve. És szerintem jobban van, mint én.
Jakab-hegy-nyugaton jégszerû poroncsúszkálás, susnyásban kommandózás és elfeledett erdészeti út felfedezés, durrogtatós autók veszélyes helyrõl nézése,öregektõl vizkérés, ám helyette 3, kb 70%os fröccs, + 1 sima lenyomatása, bringa több, mint 20.000Ft ba kerülés megállapítása, felfelé rész borzsibbadságban letudása, Panoráma út platformpedállal, még enyhe deliriumban teljesítése, utolsó szakasz+VörösFeri DH tempójának, kövességének, porosságának, lelépõk kivétel nélküli túlugrásának, sodródásos kanyarok és társainak füligérõ szájjal konstatálása, hogy ez meg akkor most mi volt!
Tomi hétvégéje meg elmondása szerint: bebaszás, 2 óra alvás, Maribor, bebaszás, 5 óra alvás, 6 óra napon tekerés, borozással egybekötve. És szerintem jobban van, mint én.
Aktuális civil
Írta 2011. szeptember 11. - 18:10
ühömöhum
hát most kész vagyok picit
pirosan villog a töltöttségjelzõm...
hát most kész vagyok picit
pirosan villog a töltöttségjelzõm...
Írta 2011. szeptember 11. - 17:09
Jah, de így is elkéstél!
Megnéztük a gyorsan száguldó utcai kocsikat! Jó volt, de a WRC az WRC volt! Ezek nem durrognak annyira féktávon! Csináltam sok videót, kiváncsi leszek!
Megnéztük a gyorsan száguldó utcai kocsikat! Jó volt, de a WRC az WRC volt! Ezek nem durrognak annyira féktávon! Csináltam sok videót, kiváncsi leszek!
Írta 2011. szeptember 11. - 13:35
vááábazmeggg
maribor geczyjóóvolt.
viszont: 5 után kellett hozzá kelni, fél12re kellett hazaérni, és utána reggel fél8ra kellett hazaérni estbõl, közben hányni is kellett. és most szarul kell lennem.
maribor geczyjóóvolt.
viszont: 5 után kellett hozzá kelni, fél12re kellett hazaérni, és utána reggel fél8ra kellett hazaérni estbõl, közben hányni is kellett. és most szarul kell lennem.
Írta 2011. szeptember 11. - 13:35
Formula Oro Master Cylinder Piston Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Ezzel ugye sikerül felújítani a fékem beleit????
Ezzel ugye sikerül felújítani a fékem beleit????
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. szeptember 11. - 12:51
Írta 2011. szeptember 11. - 10:52
Vajon Magoo rámarkolt rendesen a szõke seggére, vagy még mindig kidobóst játszanak? 
Lassan befolyik a liter zöldtea, megeszem a csevapot, aztán mehetünk brümmögõs autókat nézni vagymi. Azért ez Maribor után kicsit más lesz
Bár lehet, hogy nem kellett volna annyira elmenni tegnap még Estbe is
Lassan befolyik a liter zöldtea, megeszem a csevapot, aztán mehetünk brümmögõs autókat nézni vagymi. Azért ez Maribor után kicsit más lesz
Bár lehet, hogy nem kellett volna annyira elmenni tegnap még Estbe is
Írta 2011. szeptember 11. - 01:49
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. szeptember 10. - 23:32
Báhá! Ez fasza volt, csak Ricsi kicsit belegabalyodott a bringájába, és kicsit tesztelte a bukót is...
De Magoo meg Moszkvics nyomták jól:
De Magoo meg Moszkvics nyomták jól:
Írta 2011. szeptember 10. - 21:23
Maribor kafa volt!
Kicsit elfáradtam,de holnap visszamennék még szívesen!
Megint rekordot döntöttem haza felé!2.45 perc!
Kicsit elfáradtam,de holnap visszamennék még szívesen!
Megint rekordot döntöttem haza felé!2.45 perc!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2011. szeptember 10. - 21:12
Írta 2011. szeptember 10. - 21:03
Írta 2011. szeptember 10. - 20:45
holnap délután, kb 4körül lenne valaki a gájdom? abszolút nem ismerem a Mecseket, de már nagyon tekerhetnékem van(és a bringa is elkerült már a koliba). kb tippem sincs, hogy merre érdemes elindulni monnyuk a Szántó kolitól, vagy a ttk-tól.
Írta 2011. szeptember 10. - 20:40
Írta 2011. szeptember 10. - 19:53
Az IRC top10 az nem ember, minden centijét használják az útnak, ez fasza volt nagyon. Ezenkívül annyira már nem. Meg ennyi hájfejû seggarcot, mint itt szerintem csak focimeccsen látni még.
Aktuális civil
Írta 2011. szeptember 10. - 18:47
Rock shox TOTEM solo air NEW 180mm 2009 1-1/8 GREY NEW | eBay
ettõl a sráctól két villát is vettem anno. korrekt
annyi hogy a 2009 eseknek a dhcartreidge még ingoványos, szóval Warren-T kell
ettõl a sráctól két villát is vettem anno. korrekt
annyi hogy a 2009 eseknek a dhcartreidge még ingoványos, szóval Warren-T kell
Írta 2011. szeptember 10. - 18:36
Írta 2011. szeptember 10. - 16:41
Írta 2011. szeptember 10. - 15:30
Na megvolt a teszt torony ride
Tapasztalatok roviden