Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Tegnap már az elsõ körben is kezdték lekapcsolni a villanyt! A másdoikban nem hogy vaddisznót nem láttunk, de még az utat sem igazán!:) Aztán kicsit elbeszélgettük az idõt és elindultam lefelé! A hold fénye segített!:D
Ezt a napot bírjuk ki!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Na Esztercsajom is megsikloernyoztetteteteettet!
Jakabhegy west side
Szerencseje volt nem jellett 10 percet allnia varva a szelre
Valamint megkerult a szarsomlyos videom es lattam dolomitos repkedeseket videon .. Nemsokara lesz kepanyag

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nekem meg nuku csapatás pár napig!

Tegnap Pest oda -vissza!Konferencia a gestapos friccekkel!!!

Ma meg Pest-Szilvásvárad 3 nap agytágítás!!!Akkora lesz szombaton a búrám,hogy rám se jön majd a bukóm!!

Nektek jó csapatást!!

Jövõ héten szombat meg Maribor!!!!!!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ehhehe.. Farkas-forrás-Fenyves-forrás volt az irány.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na öreg nyomolvasó indiánok vagyunk: mondtam Mettyúnak, hogy az High Roller és akkor az a Naccsócs, meg a Kokkk volt, más nem jár arra ilyenekkel. :D
Patacsi mezõ felé mentetek fel ugye? :)

Mi egy Lapis-Orfû-Hamburger-Szúadó-Jakab-VörösFeriTükörjégszerûenJárhatatlant mentünk, Panoráma volt betervezve, de megcsúsztunk idõügyileg.
Látom másnak is viszket a popisa a pénteki rémisztgetés elõtt. :D

A többit nemtom, mer nem olvastam.

Aktuális civil

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy, Dhog: Hehehhee... (valamin röhögtem tõletek pár perce)

Marci:
Killa volt! Türelem meg alap! Jó volt ez így! Mentünk mint a barom!
SS a király mindenre! Nem is kell 450-es rugó, mert két csavarásnál már nagyon sok az elõfeszítés! Mojo szerint is 420as kell, így marad a 400-as!

Nincs vizünk, tekerés óta nem fürödtem! Még jó, hogy le tudtam húzni a kábelt! Talán reggelre lesz, vagy mehetek büdösen Villánybe!

Na most work. Sok fucka synopsis!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

nah én meg majdnem vaddisznókkal háltam:) mondom bedobom a kocsiba a masinát és felmegyek vízmûdombig, ha már 6óra van és igyekszem 3at jönni! Tolom felfelé, erre a köveskanyar leágnál kb. vaddisznók keresik a makkot! de fasza még a végén egyet se tudok csapatni! Erre kiszúrt az egyik, inkább lejöttem. Aztán gondoltam visszatolom,ameddig ezek zabáltak, de mire odaértem senki sehol, YEE!!:) Jöttem még kettõt! Iszonyat jó szürkületben jönni, mint rájöttem, mert nem teljesen láttam a köveket, átmentem mindenen! A mezõn sem ugrottam még ekkorát!:) Szóval fasza volt, megérte visszatolni!

Katit, ha kiütöm ugyanúgy felgyullad a kontroll lámpa!

Szobasztori nem jó!

S2 elég kemény fõleg, hogy magyar!

Dudstep meg fuckstep, mi a különbség!?

Zsóti, nem kell neked nagyobb! Könnyítsd, jó lesz az!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Dubstep akkor nem annyira, inkább filthstep, breakbeat meg ilyen súlyosságok. Nem kenyerem az elviselhetõség...
Datsik-tól és Doctor P-tõl találtam eddig fasza ocsmányságokat.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ejej.. irigy vagyok a helyismeretetekre. nekem megint csak a pirosháromszög jutott. félúton hozélámpa on, lefele meg ugyan ott le. durolux szereti a dolgokat és végre nem is defekteltem. éljen!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
elég lesz az mariborra is Zsolti, csak télleg kell egy jobb teló! én gépem is elég oda, max a vk pálya köves részein kéne az a 20cm rugóút, de oda nem sûrûn megyek :-)

kisgyerek kemény, durván néz ki ekkora keréken a tárcsa!

Tomi, zenéd annyira nem jött be, viszont az elsõben 4:00nál az az összetagelt vén kombi, az nagyon kéne!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nyugi, kap két nagy pofont a kisgyerek, aztán majd nem fog ugrálni ;)
Jaja, rakjál bele jó telót, meg esetleg rugóstagot, aztán jó lesz az ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ma szerintem olyat mentem, mint még idén nem is!!!!! Rotari- Tubes- Rotari- zöld 3szög- northshore- csikicsuki- alsó vízmosás allmountain stílusban! Ennél nem is kell több! Eccerûen fenomenális volt!

Asszem már nem akarok nagy bringát! Kikönnyítem a commencalt, itthon elég az is , legalább mászni is tudok majd vele! Mariborban meg bérelek, valami nagy-bringát szerintem asszem talán!

Ez meg hát több a soknál:

Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A Szobának nem megy annyira jól, hogy bárkinek a szemét szúrja. Elég szûk réteg jár oda rendszeresen. Azért az 1-2 fényért meg ha felmennek páran hát az nem fog seholse látszani...
Amúgy másfél év óta nem kaptak még egy sima jövedéki ellenõrzést se. Akihez meg kimennek azoknál olyan 90%-ban találnak is legalább valami kis szart.
Itt meg még bekavart a filmklub is. Valszeg leginkább arra mentek ki, a többi meg jött ezzel együtt.

Höhõ szeretik a hangfalak az új Stanton Warriors-t :D
Mindjárt kitalálom melyiket linkeljem ide...
New York?

vagy a Precinct?

Meg a többi is megy a telefonra :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
baszki, errõl a csajról lecsúsztam:

http://index.hu/kulf...o_ferjhez_ment/

3milla euró?! simán megéri elvenni 85 évesen. párszor meg kell döngetni jól bebogyózva, max a 3. menetnél megáll a szíve, és gazdag leszel. hülyevagyjó?!

az a baj, h 1re korábban kezd már sötétedni, és ez csak rosszabb lesz. de majd lesznek lámpás csapatások.

nem értem miért csesztetik a szobát, gondolom vkinek fájt, h jól megy nekik.

Attus! fókából nem tudod csak simán kikúrni a katalizátort? nem bízom a bontottban, ki tudja az meddig lesz jó...

Ez meg durván jó :D

LOL, nagyonnagy :-D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
MEgnéztük panorámát, minden rendben arra felé, de kicsit szélsõséges napom volt! :D
A végére azárt nagyon faszának éreztem, de befogó fékkel indultam, elszakadt a lánc, felült a nagytányér egy kõre, bénáztam kicsit, mégis jó volt! ;)
Shoshi, kössz a segítésget és türelmet!
Az idõ állat volt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azért amikor 0:27-nél megugrik a padon akkor utána gondolom enyhe kakaszag volt a levegõben:

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
a dubstep egy köpedelem. aphextõl mikor megtaláltam Rubber Johnny-t, nem mertem sötétben lenni..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
longboárd lányok rulz, Kranjba utoljára 10 évesen voltam síelni, nagyon jó hely, el KELL látogatnom de ehhez KELL egy kerékpár IMMÁR nagyon.
dubstep szerintem fantáziátlanság, az elektronikus zene szégyene, de ezzel a véleményemmel általában egyedül vagyok :D:D tisztelet a kivételeknek! mer vannak. pl_ezt szeretem :
Calibre - Step Toe - YouTube
bár ez már inkább drumstep?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, és ezek a brazil longboardos csajok:
http://www.youtube.com/watch?v=m3XgJaBhHoE
Na jó némelyik kicsit öh, izé...
De az a csaj aki az elején beszél és még fekete trikóban van, aztán meg fehérben, az csúszhatna hozzám négykézláb :D
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök