TEK autói kurvajók
ja és láttam egy demos oktáviát
és a kokk videója über!!!!
A Gabesz kutyas faszi egy csalad a mai bombariadosokkal.
Mai dupla edzes jooo volt,ellenben reggel a seggtorles nehez lesz:)
Nekem egy szelep kene a tagba ha valaki rendel meg ujra egy karbonos okli.
Asszem bezuzzuk az odit..kedden orfus-tekeres-mszakall-abaliget turat nyomtunk,autoval le meg haza tobbit labon,2e bol alig 4litert tankoltam,nezem mi a fasz,erre majdnem 420 literje!?!? Mi van?!
Erossen gondolkodok egy kulfoldre cuccolason.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Azt az nemzetközi spórolósban lehet csak? Abból van másik is, meg vannak kissebb spórolós boltok is.Oreg alvics meg a ricsi fia miatt milyen felhajtas van pecsen..de b+ durrantsanak birosagot navot stbt..bar igy nem tudok akcios csirkemellet meg sajtot venni...
353, 303, 220. Sokmindent meg nem lehet csinálni, mióta nem magyar az MNB. Max görög testvéreinket utánozni.Ez most komoly, hogy 370 a font, 320 a juró és 233 a dollár? És nézünk, mint a mozis, mert minden rendben van?
Aktuális civil
Mert nem és kész! Mondjuk remélem megtalálják azt a köcsögöt, aki ilyenekkel szórakozik és az uzsorás haverjával együtt simítják bele a betonba.
Ez a Fiáker vendéglõ tényleg nem rossz. Olyan adagot adtak menüben, hogy kedvem lenne szunyálni egyet. A gyomrom elkérte az agyamból is az összes vért, mert kell az emésztéshez. Gondolkozni nem nagyon tudok...
Azt meg nagyon nem értem, hogy az a nõ? aki odaköltözött alám mi a fenét csinál. Este 9ig világos volt nála, aztán elhúzott a kocsival. De éjfélig nem is jött vissza, de reggel se volt ott. Minek vette ki a lakást, ha nem ott alszik? Vagy még költözik? Meg egyáltalán hogy néz ki???
Lassan kéne csinálni valami közös filmnézést vagymit...