Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
én azóta mióta a dianatéri koko abc-ben árultak pillecukrot ami különbözõ ételszinezékekkel volt 'ízesítve' és az 'epres,cseresznyés,meggyes,málnás' ra mondta az egyik idõsebb gyerek, hogy mi ez bazdmeg, használt betét!? azót nem akarok ilyenre gondolni :D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hol voltatok? Bóbitában?:)

Márió ne aggódj! Az alkohol haverod imád téged!

A J.E.SZ-be mentünk, de utána kívülrõl megnéztük a Bóbitát is...

xenium:
Köszönöm ezt a létfontosságú információt. Most próbálom feldolgozni és elképzelni a mûködését :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó Reggelt!
Menstruáció tampon, betét és vegyszerek nélkül - intimtölcsérrel | bama.hu BAMA
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Hol voltatok? Bóbitában?:)

Márió ne aggódj! Az alkohol haverod imád téged!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát jah a színház az nem jött össze. Mondjuk vicces, hogy összesen 35-40 fõt engedtek be az elõadásra. Eh.
De a Budapest Bárra már legalább meg van a jegyem, és vettem ma egy nadrágot is. Fundangot, mert az eddig még bevált jól. Bár néha nem értem mit miért csinálnak úgy ahogy a nadrágokon, de legalább tartósak...

És belülrõl éjszaka a Zsolnay negyed tényleg valami gecidurva! Ha végre kész lesz, akkor tuti több lesz a világítás, de így most kicsit titokzatosabb. :)
Mondjuk tartok tõle, hogy pár pöcs kisgyerek a vbk-tól megrészegülve sok kárt fog okozni, de ne legyen igazam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
ebbõl a mai színházból nem lett semmi..DE a Zsolnay negyedbe igy este ki kéne menni fotozni..

Kedves Alkohol!
Ha jól emlékszem abban egyeztünk meg, hogy általad jobb fej leszek, szerethetõbb és a tánc is jól fog menni.
Láttam a videót szombatról...
BESZELNÜNK KELL!!! :)

most olvasom hogy mi volt Zuglowban..ezt az országot esküszöm nem hiszem el...tényleg jön majd a Balázs a pezsgõvel hogy ez csak vicc volt..még ha nem is mindenki nevet..ugye?!

u.i: Zionban lehet pár napig hajléktalanoknak leadni cuccokat..ha valakinek van feles..ne igyam meg adja le..pár napja nincs itthon fûtés..nagyon durva lehet kint az utcán..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
még ezt is muszáj (jaj ezt minden forumaddikt tudja J) :)

akkor még:

Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez a nagynyomású megy faciálra..
ez meg jön ide:
Feltöltött kép

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Ez meg nagyon kemény!!http://http://youtu.be/Oo0g0LSWLOA

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
köszi!
erre vagy ilyen méhsejtesre gondoltam! felnire akarom ragasztani szóval valami strapabíró kivitelben, erõsen ragadó stb.
Fényvisszaverõ öntapadó matrica - Kerékpáros kiegészítõk és ajándékok - Kerékpáros kiegészítõk és ajándékok bringásoknak
tényleg, egy hõlégfúvóval is tudnék szerezni!

ezbazmeg miez
http://www.youtube.com/watch?v=LUgvSdsGy80
Sei, soku Si.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
KIscsávók ..??

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül a dekorba a fehér fényvisszaverõs matrica?[/IMG]

Úgy emlékszem, nem drága. Vagy 1 méter, vagy 1,5 méter széles a henger, így ha tíz centit veszel, akkor is rengeteg... Persze ha bringára kell, és nem autóra, rendõrködni:D!

Fogódzóm még mindig van, Funn lock-on, keveset használt, fekete. Bár azt a Kokk elviszi már egy éve:D!

Gatyából meg legutóbb 5500-ért vetem kurvajót a newyorkerben akcióban.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
húúbazzz:

http://auto.indavide...illogj_a_palyan

N
És annyira utálom, hogy egyre silányabb minõségû ruhákat árulnak jónevû boltok! Volt egy Heavy Tools nadrágom, aminek a hátsó zsebek szélei elég hamar elkezdtek kiszakadni. Aztán a seggemen lett egy 5cm-es szakadás. Pár hete megvarrattam. Most elszakadt a másik oldal is. Hát faszom!
De már volt egy másik hasonló nadrágom ami szintén kuka, bár az legalább tovább bírta.
Van olyan divatmárka nadrágja, aminek a zsebei szarok.
Persze a Columbia nadrágjaimmal nincs gond, de azok meg gecidrágák...

én mustang farmerral basztam rá. fél év alatt kuka lett. vmint fundango cuccaim közül 2 póló és 1 ing összement a mosásban, egy másik pedig fél év alatt full kifakult. zényleg nemtom mit érdemes már venni. talán 1edül a túrázós boltok cuccaival nem volt még bajom, de ott még az olcsóbbakkal sem.

h na jó talán még a Magoois egyéni vállalkozó, de lehet, hogy nem ezt nem tudom

alkalmazott vagyok. de voltam már vállalkozó is, és nem szeretnék megint az lenni

na, ki tudja mi m1 át az úton?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zzm77nyi5W0

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül a dekorba a fehér fényvisszaverõs matrica?

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

háhá
dhog & attus a saját fõnöke more or less úgyahogy a kokk is ebbe a körbe tartozik, na jó talán még a Magoois egyéni vállalkozó, de lehet, hogy nem ezt nem tudom
shoshi nem perel
tomi-nak az elõzõ helye volt gázos, asszem nem perelt, de hát a volt fõnöke talán még most is szökésben van
én nem perelek
zsótti-nak meg még nincs miért :D

persze mások is olvassák a mi fórumunkat, mert tök jó csajokat linkelünk :D

Egyébként már véglegesítve vagyok, mert olyan kibeba**ott jó munkásember vagyok, de tényleg nem perelnék!:D

Meg hát hogyan nézne ki, hogy bucibeka kontra állam, meg asszem amíg én bírnám anyagilag az nem egy költségvetési tétel az önkormányzat részirül!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

És annyira utálom, hogy egyre silányabb minõségû ruhákat árulnak jónevû boltok! Volt egy Heavy Tools nadrágom, aminek a hátsó zsebek szélei elég hamar elkezdtek kiszakadni. Aztán a seggemen lett egy 5cm-es szakadás. Pár hete megvarrattam. Most elszakadt a másik oldal is. Hát faszom!
De már volt egy másik hasonló nadrágom ami szintén kuka, bár az legalább tovább bírta.
Van olyan divatmárka nadrágja, aminek a zsebei szarok.
Persze a Columbia nadrágjaimmal nincs gond, de azok meg gecidrágák...

de míg xy nadrágból elfogyasztasz 2õt egy év alatt, addig a columbia bír vagy négyet.. és így azért már annyira nem drága. lehet venni szirszar háundem, meg céundá tömegratyikat, mer' ócsó, meg szép is.. csak épp a csirke 29es derekamon már lóg a nyár végén vásárolt h&m farmer. aminek az árából kb 3/4 columbia/lafuma/sandstone/north face/sherpa jött volna ki. nem beszélve arról, hogy kb ezek jönnek rám normálisan a kákabelû rendszerem miatt. érdemes szétnézni néhány munkavédelmis boltban. kb ugyan azokat a technológiákat belerakják pl a kabátokba, mint az említett nagy nevek, csak épp töredék áron.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Feltöltött kép

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Igen, ez nem munkajog, ez polgári jog, mivel nem alkalmazott voltál.

Ha vállalkozó voltál, akkor kell legyen valami szerzõdés, hogy ki kinek miért mit fizet.
Ha ezt a szerzõdést valaki megszegi (azaz nem fizet, vagy nem teljesít): akkor mehet jogi útra:
Ha nem fizet és szerzõdés szerint kéne neki, az a legegyszerûbb: az a fizetési meghagyás. (Ha mást nem csinál, akkor polgári per, illetve, ha a fizetési meghagyásnak ellentmond, akkor is)
Ha nincs szerzõdés, csak szóbeli megállapodás: az is polgári per, csak az nagyon necces, mert ember legyen a talpán, aki a megállapodás tartalmát bebizonyítja...

De ezeket anyud szerintem vágja azért, mégha munkajogot nem is.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor esetedben nem munkaügyi bíróság kell, mert vállalkozóként csináltad. Asszem ez polgári peres eljárás, vagy valami ilyesmi. De van ilyen oldal ni: http://e-behajtás.hu/
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
háát papír nélküli egyéni vállalkozó voltam, nyoma annyi van hogy dolgoztam hogy minden nap képernyõn voltam, ami ORTT pályázati mûsor volt,azaz x évre visszamenõleg archiválva van minden anyagom. Illetve ezek alapján ment /volna/ a bérezés,az pedig a szekszárdi fõnökség/könyvelõ küldte az elszámolást. ennek ellenértéke pedig a vállalkozói számlán jelent volna meg,azt banktól kiadott bizonylaton tudom mutatni hogy lófasz sem jött, de a számla ki lett állítva, illetve ennek ellenértéke pedig a napi leadott mûsor volt.

ruhákat én már nem is merek semmi venni..a szinte kivétel nélül, az összes nem exkluziv fullprémium márka elég kula minõséget tol.. nitro sb táska fél év alatt a varrásnál esik szét, hilfiger pulcsim nyúlik a nyakánál..etc..

nekem egy ku*va szelep kéne a taghoz..mert azért tekernék..