Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. december 23. - 14:07

Írta 2011. december 23. - 12:49

semmi felkúrják az agyam a melóhelyen......de már csak egyszer megyek be ebben az évben....osztkész.

Sei, soku Si.
Írta 2011. december 23. - 10:59

ez a csaj hasonlít a cintiára..csak nincs ekkora melle nekije..bár neki a pici is jól állt a napfelkeltébe.)
tomi mekkora hülye tudsz lenni ha úgy van..
tomi mekkora hülye tudsz lenni ha úgy van..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. december 23. - 10:15

Írta 2011. december 23. - 04:10

Na, akadt még egy triálos a városban, szintén kezdõ, mint én. Bár emberhátrányban vagyunk még így is, csomóan alkatrészhiányban senyvednek...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. december 23. - 00:46

Írta 2011. december 23. - 00:30

Axent milelte
Fuger néhanapján errejár
Elozo postban kicsit kiemeltem a negativumokt
Van azert jo is
Pl. Keith Jarrett
Pl. bakelitrõl
Pl. Csajom csak holnap megy haza
Pl. Megjottek a fekbetetek
Fuger néhanapján errejár
Elozo postban kicsit kiemeltem a negativumokt
Van azert jo is
Pl. Keith Jarrett
Pl. bakelitrõl
Pl. Csajom csak holnap megy haza
Pl. Megjottek a fekbetetek
Írta 2011. december 22. - 23:45

látom a linkeken szülinap van!
Dj Dhog -> Boldogat, csatlakozom az elõttem küldõkhöz:
Bibio - Lovers' carvings (letherette remix) by Jean-Marc Journaliste on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
oder
Miles Davis- Doo Bop Song - YouTube
Karácsony stressz-system szövegek jók!
Egyebekben Merry krissz-krossz elõre mindenkinek!
Két ünnep közt Pécsett, nálam bringa nem, max gyalogtúra bejglit lejárni!
Írta 2011. december 22. - 23:44

Írta 2011. december 22. - 23:34

Jövõre gyártják az "autómat":)
[IMG]http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/GE5LGwVbNXN.RCXEs9vhTA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00MjA7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/290/2011/11/30/-MG-0395_214535.jpg[/IMG]
[IMG]http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/GE5LGwVbNXN.RCXEs9vhTA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00MjA7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/290/2011/11/30/-MG-0395_214535.jpg[/IMG]
Írta 2011. december 22. - 22:16

nálam:
nahátakkor bazmegapám nemjövünkföl. neisgyertek nincskarácsony. udekirály nemkellvenni. ajándékot inkábbiszunk.
hámészcsajom. hazaegerszegre. mikójösszmeg mégazidén?
nyitvaleszünk? dehogyleszünk. igyunkegyütt? igyunkmindegy.
nahátakkor bazmegapám nemjövünkföl. neisgyertek nincskarácsony. udekirály nemkellvenni. ajándékot inkábbiszunk.
hámészcsajom. hazaegerszegre. mikójösszmeg mégazidén?
nyitvaleszünk? dehogyleszünk. igyunkegyütt? igyunkmindegy.
Írta 2011. december 22. - 22:12

Mit akartok! Ajándékok becsomagolva, sütik nagy része redi, fa megvan, csak takarítani ne kelljen!
Lemondvavagyok!
Lemondvavagyok!

Írta 2011. december 22. - 21:58

Hehhh, ennek úgy 80%-a megvan. 
Idén egyenlõre más a vágány, de ezt még korai kijelenteni....

Idén egyenlõre más a vágány, de ezt még korai kijelenteni....

Aktuális civil
Írta 2011. december 22. - 21:51

magonak jott tett alukadás,egyre jobb lukakra akadás..eh.
honlap nekem ilyen 10körül jáccik
kárácsony pár szóban..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik...
honlap nekem ilyen 10körül jáccik
kárácsony pár szóban..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik...
Írta 2011. december 22. - 21:43

Dusnak boldogságost!

Õ az én klasszikusom!

Õ az én klasszikusom!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. december 22. - 21:01

na, erre az évre befejeztem a melót.
bringázás meg már kurvanagyon hiányzik
holnap részemrõl szoba vagy vmi városozás játszik, még úgy sem ittam a nagy ijedtségre :-)
jaja, Attus monnyon le :-)
http://www.youtube.com/watch?v=MdUUUS6sF80
Dusán, jippijájjé!
bringázás meg már kurvanagyon hiányzik
holnap részemrõl szoba vagy vmi városozás játszik, még úgy sem ittam a nagy ijedtségre :-)
jaja, Attus monnyon le :-)
http://www.youtube.com/watch?v=MdUUUS6sF80
Dusán, jippijájjé!

Írta 2011. december 22. - 20:56

zapwhat? : Ö)
jaa kaáton,, értem
kösz dádán
jöhetné má egyszer erre pizzázni ,nincs forgalom!
jaa kaáton,, értem
kösz dádán
jöhetné má egyszer erre pizzázni ,nincs forgalom!
Írta 2011. december 22. - 20:46

Írta 2011. december 22. - 20:37

Írta 2011. december 22. - 20:11

jaaj köszi a sok szép nunit meg dzenét..
mind nyáj bejön , sho-riginal, bár ennek nem biztos hogy merném mondani hgoy nefogazz
-
kocsmai "teeeis bunyóóósvagy?"egymásra találások nagyon jók ,de sose végzõdnek sporttal.. )
a pia kihozza mindenkibõl a dzsekicsent, valami mindig törik.
-
gemini keverõ úton osztriából
http://ep.yimg.com/c...ng_2123_1121576
-
ünnepekre lehetne száraz hideg idõ dagonya nélkül , 3 napig off lesz a pizza és én is.
mind nyáj bejön , sho-riginal, bár ennek nem biztos hogy merném mondani hgoy nefogazz
-
kocsmai "teeeis bunyóóósvagy?"egymásra találások nagyon jók ,de sose végzõdnek sporttal.. )
a pia kihozza mindenkibõl a dzsekicsent, valami mindig törik.
-
gemini keverõ úton osztriából
http://ep.yimg.com/c...ng_2123_1121576
-
ünnepekre lehetne száraz hideg idõ dagonya nélkül , 3 napig off lesz a pizza és én is.