Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2012. January 28. - 23:40

na, azért ne gerjedjetek be ennyire! Csabikáék valszeg jót akarnak, és emellett nem hinném, hogy szándékukban áll ártani nektek, vagy bárkinek. hibáztak egy-két dologban, és még fognak is, de legalább történik valami. ha felrántjátok magatokat ezeken a dolgokon, és emiatt lesz normális párbeszéd, az csak jó eredményt szül. mint én az orfûi bringásokkal és a szeméttel kapcsolatban. elõbb ítéltem, aztán megdumáltuk a dolgot, és lett belõle egy normális és elõremutató folyamat.
azt pedig nem szabad elvitatni tõlük, hogy az utóbbi pár hét alatt több pozitív dolog történt az "ügyünkkel" kapcsolatban, mint hosszú évek alatt.
azt pedig nem szabad elvitatni tõlük, hogy az utóbbi pár hét alatt több pozitív dolog történt az "ügyünkkel" kapcsolatban, mint hosszú évek alatt.
Posted 2012. January 28. - 22:16

Most, hogy végigolvastam, mondom magamnak AZT A RONGYBA TEKERT HÓNALJMANKÓ!!!!!!!!!!!:mad:
"Hivatalos" vazze, meg "civil", meg száguldozás... Egy pöttyet sikerült elrugaszkodni a valóságtól!!!! A számok meg hát nem kevéssé elszálltak...:confused:
Nem mondom, hogy szétb*sz az ideg, most, hogy címkézve lettünk kollektíve, de szétb*sz az ideg!!!!!!!
"Hivatalos" vazze, meg "civil", meg száguldozás... Egy pöttyet sikerült elrugaszkodni a valóságtól!!!! A számok meg hát nem kevéssé elszálltak...:confused:
Nem mondom, hogy szétb*sz az ideg, most, hogy címkézve lettünk kollektíve, de szétb*sz az ideg!!!!!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2012. January 28. - 22:13

Sõt, a nyilvánosan hozzáférhetõ Misina Sportközpont koncepcióleírásban is ugyanezek vannak. Plusz még több valótlan állítás (pl.: A városban jelenleg egyetlen bejegyzett hegyikerékpáros egyesület tevékenykedik, a TPC SE – Top Cycles).
Ezenkívül a kettõ ilyenmódon keverése sem tiszta számomra. Ezzel nem azt mondom, hogy ne a Top Cycles legyen az egyedüli Misina Sportközpontot mûködtetõ egyesület (ha megvalósul) pont telibeszarom, senkitõl nem akarok semmit elvitatni, nem akarom magam bemutyizni, de ez a szarunk mindenkire mentalitás kicsit bicskanyitogató. Fõleg, hogy minden bringás issza a levét bármelyik bringás akciójának. Na, én egyedül ezt nem szeretném, többi túlzottan nem érdekel.
Ezenkívül a kettõ ilyenmódon keverése sem tiszta számomra. Ezzel nem azt mondom, hogy ne a Top Cycles legyen az egyedüli Misina Sportközpontot mûködtetõ egyesület (ha megvalósul) pont telibeszarom, senkitõl nem akarok semmit elvitatni, nem akarom magam bemutyizni, de ez a szarunk mindenkire mentalitás kicsit bicskanyitogató. Fõleg, hogy minden bringás issza a levét bármelyik bringás akciójának. Na, én egyedül ezt nem szeretném, többi túlzottan nem érdekel.
Aktuális civil
Posted 2012. January 28. - 22:08

A tévé riportban is valótlanok volta a számok Rocsi!!
Ott is ugyan ezek a számok szerepeltek,nem újságírói faszságok!!!
Ott még 1996 óta olimpiai sportág volt a dh!!
Sajnos!!!
Összefogás és közös párbeszéd kellene!!
Ott is ugyan ezek a számok szerepeltek,nem újságírói faszságok!!!
Ott még 1996 óta olimpiai sportág volt a dh!!
Sajnos!!!
Összefogás és közös párbeszéd kellene!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2012. January 28. - 22:00

a fogalmazásra azért oda kellene figyelni...tudomásom szerint 1 versenyt sem szerveztek, fõleg nem ausztriában.....
Sei, soku Si.
Posted 2012. January 28. - 21:42

nekem az szúrt szemet, hogy a "két hivatalos szakág a dh és a 4x", meg hogy "4-5ezer szabadidõs sportoló". hát... a cc meg a maraton kb. 10szer idõsebb az említett két szakágnál, és kb. 100szor többen is csinálják. mondjuk csak egy dunamarcin 1000-1200 induló van. de ezek simán lehetnek az újságíró faszságai.
alapvetõen támogatom az ötletet, és tényleg elõrelépés. Csabikáéknak viszont be kéne vonnia ebbe több szakág és több egyesület képviselõjét. Sõt, akár a szövetséget is.
alapvetõen támogatom az ötletet, és tényleg elõrelépés. Csabikáéknak viszont be kéne vonnia ebbe több szakág és több egyesület képviselõjét. Sõt, akár a szövetséget is.
Posted 2012. January 28. - 21:33

Nincs itt baj szerintem semmivel!!!
Csak ne azt hangoztassák,hogy "csak õk,csak õk"!!
Mert nem csak õk vannak!!!
És az ötletek,írások ,egyebek már elég régiek!!!
Igen,fel lehetett bennünket akkor hívni,amikor egyesület alapítási papírok kellettek,gyûlni
kellet ,és be kellett menni értelmes párbeszédet folytatni a hatóságokhoz!!!
Igen,de ez most elmaradt!!!!!!!!!!!!
Misina projekt !!K..fasza és jó lenne,csak jelenleg nem errõl szólnak a dolgok!!!
Pedig errõl kellene!!
De amit most csináltok srácok az széthúzza a bringásokat!!!!!!!!!!!!
És ha hülyeséget csináltok az épp úgy fog hatni,mintha jót!!
Mindenkire!!!!!!!
De eddig úgy néz ki,hogy "elébe ment a szekér a lónak"!!!!!!!!!!!
Csak ne azt hangoztassák,hogy "csak õk,csak õk"!!
Mert nem csak õk vannak!!!
És az ötletek,írások ,egyebek már elég régiek!!!
Igen,fel lehetett bennünket akkor hívni,amikor egyesület alapítási papírok kellettek,gyûlni
kellet ,és be kellett menni értelmes párbeszédet folytatni a hatóságokhoz!!!
Igen,de ez most elmaradt!!!!!!!!!!!!
Misina projekt !!K..fasza és jó lenne,csak jelenleg nem errõl szólnak a dolgok!!!
Pedig errõl kellene!!
De amit most csináltok srácok az széthúzza a bringásokat!!!!!!!!!!!!
És ha hülyeséget csináltok az épp úgy fog hatni,mintha jót!!
Mindenkire!!!!!!!
De eddig úgy néz ki,hogy "elébe ment a szekér a lónak"!!!!!!!!!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
Posted 2012. January 28. - 21:26

Ahhoz képest, hogy a Top Cycles az "egyetlen pécsi hegyikerékpáros egyesület", azért gondolom jó volt másik nem hegyikerékpáros nem egyesület nem alapító papírjait elkuncsorogni, ismerõs megoldásokat felhasználni itt-ott, aztán belekiabálni a világba, hogy mi vagyunk a faszagyerekek.
Eddig szimpatizáltam az ötlettel, de az ilyen erejû széthúzás szerintem kicsit veszélyes irány.
Eddig szimpatizáltam az ötlettel, de az ilyen erejû széthúzás szerintem kicsit veszélyes irány.
Aktuális civil
Posted 2012. January 28. - 21:16

Érdekesek ezek az írások!!
Etikai kódex???!!!:confused:
Ha jól emlékszem én küldtem át nekik a miénket,amit a Biokomnak készítettünk!!!
De ez "biztos "más!!
Meg a természet károsítás....
Viccc!!!!!!!
Na ezt olvassátok!

Etikai kódex???!!!:confused:
Ha jól emlékszem én küldtem át nekik a miénket,amit a Biokomnak készítettünk!!!
De ez "biztos "más!!
Meg a természet károsítás....

Viccc!!!!!!!

Na ezt olvassátok!
<<<ROCK&ROLL>>>
Posted 2012. January 28. - 20:53

Posted 2012. January 28. - 20:41

Posted 2012. January 28. - 20:15

Tetovált lány fasza!!!! Film is, csaj is! Aki remake-ezi, az egy balfasz!

Posted 2012. January 28. - 19:46

ez a pólós oldal király....egy ilyen jöhetne is: Pólópokol - Egyet fizet, egyet kap! Online pólóbolt
Sei, soku Si.
Posted 2012. January 28. - 19:31

Mi meg végül Orfûn kötöttünk ki kutyázni.
Felgyalogoltunk a régi pályán a kilátóhoz,de teljesen le van zárva és a lépcsõ deszkáit is felszedték!!:mad:
De jó volt!
Találtunk új kiscsávós northsore pályákat!!Érdekes..
Kipurcanás és "paraszt"vacsi,meg holnapi kacsasült elõkészítés..
Szép estét!
Felgyalogoltunk a régi pályán a kilátóhoz,de teljesen le van zárva és a lépcsõ deszkáit is felszedték!!:mad:
De jó volt!
Találtunk új kiscsávós northsore pályákat!!Érdekes..
Kipurcanás és "paraszt"vacsi,meg holnapi kacsasült elõkészítés..
Szép estét!

<<<ROCK&ROLL>>>
Posted 2012. January 28. - 18:43

szép lehetett
prolihisztor..régiszöveg,végre valaki kirakta polóra..
mi este inges zakós szalagavatós tinilány és milf nézõs
de szoba est sem kizárt
prolihisztor..régiszöveg,végre valaki kirakta polóra..
mi este inges zakós szalagavatós tinilány és milf nézõs

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2012. January 28. - 18:00

Fertõ tónál séta fasza volt csak rohadtul fujt a szel! Láttunk gerinxig leragott ragadozo madarat. Colopokon allo nadtatos nyaraluk qva jok!
Este szobaszeru helyre megyunk!
Este szobaszeru helyre megyunk!
Posted 2012. January 28. - 17:46

Posted 2012. January 28. - 17:45

pumptrackezés jó volt. pár hónapja nem voltam csak ezen a pályán, de rengeteg újdonság épült. és jól is küldik a srácok!
a végére meg egy classic égertetõ befigyelt. zsíír.
:-D
http://auto.indavide...ard_-_Traffipax
a végére meg egy classic égertetõ befigyelt. zsíír.
:-D
http://auto.indavide...ard_-_Traffipax
Posted 2012. January 28. - 16:19

nekem az a csaj bejön...
szexárdon de szar idõ van...meg megmint elment az indexem..ej..
http://www.facebook....are&h=mAQFUCPBV
szexárdon de szar idõ van...meg megmint elment az indexem..ej..
http://www.facebook....are&h=mAQFUCPBV

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2012. January 28. - 16:09

Megyünk moziba Tetovált lányt nézni! Jó lesz és kész!!!!