Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
hogy lehet vajon átnyomni az akaratod ha te felelsz a megjelenítésért egy cégnek, de aki végén rábólint a "cigányrokokót" választaná a tuti letisztult minimál helyett amit okosan összeraktál!??

nekem az autó most pár hétig pihen,akkora hó van kertvárosba a parkolóban, hogy térdig ér majdnem :D addgira meg az akku is lemerül..

peace love and unity...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Aki nem tudja miért jó az amerikai foci:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Sajnálom ,hogy idáig jutottunk!:(,Jutottatok!!:(
Sajnos megtanultam az évek során,hogy minden a megbeszélésen és a kommunikáción múlik!!:confused:

Részemrõl nincs harag,meghallgatok mindenkit,mindenben!!:D:p:p
Csak azt az egyet sajnálom,hogy minden fika mögött az én nevem szerepelt!!:mad:

MÁS:
Osztom Zap véleményét!!
Az embereknek vezetési oktatást kellene tartani ilyen idõben!!:D
Amúgy meg egész nap föl-le autóztam,csúszkáltam..K...fasza volt!!:D
Ez a fajta út nagyon jó,mert nem az jeges szar!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
még mindig meg van fagyva a vízrendszerem! valamint a radiátorok fittyet hánynak a newtoni törvényekre!
ha lenne pártíz millióm , csinálnék a makároldalba egy slopestyle pályát, a telek ott van töküresen..

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
nagy a jó..
hó..

este nappalis kvíznájt? gyurma után mennék ha van kedv csatlakozhatni
https://www.facebook...04122293044737/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ez milyen nap máár:
Ktves eltiltst kapott Alberto Contador

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Jól jöhet ilyenkor az autóra egy megtermett õzlepergetõ... :)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
És csak folytatják a köpködést!:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap barátnõm kocsijával akartam kiállni szüleim kocsibeállójáról. Csak azt felejtettem el, hogy abban látszólag ugyanott van a rükverc, meg az egyes. Én meg gondoltam egyesben van. Nem volt :D
Majdnem nekitolattam sógorom céges kocsijának, de azért annyira nem vagyok balfasz, hogy mégis :D
Mondjuk pár hete csinálták meg neki a jobb elejét a kocsinak, mert valami szarvassal akasztotta össze a kocsit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúúú, én meg ma elálltam, hogy ne csússzanak a kocsiba, erre letolattam a bal hátulját. Úgyis fényezni kell a lökhárítgatót, de azért Balfax:mad:!

gyulaics

gyulaics

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Részemrõl is le lesz zárva ahogy haza érek, és legalább annyit megtanultunk, hogy az egyesületbe többet soha nem lesz bevonva senki önálló projektel, csak a mi saját erõnkbõl fogunk mûködni ahogy ezt eddig is tettük (mielött hozzánk fordultál a misinás projektel). Mert elég rossz hogy emailen kell arról tájékozódnom hogy miket szervezel az én, és Riska tudta nélkül a TPC SE nevében. Több kommentnek részemrõl itt helye nincs.

Oldboy

Oldboy

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Holnap este 7-kor várok mindenkit szeretettel a lakásomon, azt is aki tovább akarja vinni a bringázás ügyét, és azt is aki engem kíván személyesen kérdõre vonni. Illetve azt is aki nem volt ott a Rundóban,és nem hallotta amikor a Misina projekt felvezetését azzal kezdtem,hogy "keresni akarok rajta,mert ez a munkám, de meg tudjukoldani párhuzamosan a bringázás problémáit is".

Köszi, Üdv

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Egy triál-park sem volna rossz, annak ráadásul hely is alig kell. Mindjárt futna a két lókötõ a repedt vázával a hegesztõhöz, Futa is megfabrikálná a fékét végre meg rövid idõn belül a barcsi komák is bebuknák a fõsulit, hehehe. Meg úgy egyáltalán sztem többen lennénk, akad még lusta dög erre-arra.
Csak meg kéne találni ki szórja a zéerté pénzét sportra és összehozni valahogy az Extrém Sport Parkosokkal...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

gyulaics

gyulaics

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Egyetértek...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Egyetértek. Szánalmas.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
srácok, szerintem üljetek le egymással, és beszéljétek meg ott. aztán az ott megállapított végeredményt közöljétek a publikummal, mer ez így elég szánalmas.

gyulaics

gyulaics

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
T. Sándor, nem véletlenül nem voltál bele vonva az orfûi projektbe, amibõl ennyire kikeltél magadból. Ugyan többen szóltak, hogy ne kezdjünk veled közös üzletbe, mi bíztunk benned ennek ellenére, de be kell lássuk igazuk volt… Én a csapatba csak pénzt tettem bele, és kivenni nem is tudtam sem akartam, anyagi helyetemet tekintve erre nem vagyok rászorulva. Nem ugy mintahogy te szeretted volna a Misina sport központot létrehozni,mivel a munkáddal kapcsolatos dolgokat te végezted volna benne (minõség ellenõrzés például). Ebbe a TPC SE nem vesz részt ilyen formában. De látom szemet szúrt hogy távoznod kellett a csapatból, KEZELHETETLEN VESZÉLYFORRÁS voltál az egyesületben, és eltitkolt dolgokat intéztél a hátam mögött és Riska háta mögött. ( Mi ketten alapítottuk ezt az egyesületet). És abban a formában szeretnénk folytatni amit mi elterveztünk, és letettünk az asztalra. Lassú víz partot mos. És nem hû bele balázs módjára mint ahogy te azt elgondoltad, mintha te vezetnéd az egyesületet. Mindenki vonja le a következtetéseket és mi továbbra is csak elõre gondolkozunk….
Szerintem amugy a bringások 99 %-a örülne annak ha orfûn össze jönne a kis bike park. Ami legális, és szeretettel várja az önkormányzat a bringásokat és nincsenek tiltások stb…

Örömmel látom, hogy egy megmásított anyag került fel, ami nem gond mert a lényegen nem változtat szerencsére. Csak egy két név marad ki belõle és a trágár hozzászólásaid.
TPC SE akkor is egy független egyesület szeretne maradni akit a létrehozói szeretnének irányítani (Gyulai Csaba, Miklós András-Riska) és nyílván minden történésnek oka van, ha mi nem pécsre szeretnénk dirt parkot annak is oka van.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Oldboy történetre: Az a baj, hogy esélyt nem látok arra, hogy a "széthúzás" fogalma kicsit tisztuljon egyes fejekben. Azért sajnálom, mert szerintem egy ilyen pici scéna csak összefogással tudna itt valamit elérni. Most megy a védekezés, meg a forgatás ezerrel, és nem feltétlenül a lényeg fog lecsapódni. Az elnézéstkérést én értékelem, bár nem feltétlenül neked kellett volna szerintem. Kár ezért az egészért így ahogy.

Más: a nagy sózások, meg agyatlan takarítások helyett nem kéne megtanítani inkább vezetni az embereket? Most, hogy nem lehet rögtön latyakot meg jeget csinálni, annyira jó a város! Körforgalmak be-ki kombói meg fõleg. Majd Atusnak lesz munkája tavasszal, mert tuti kikopik a kormánymû teljesen, ha ez a helyzet sokáig így lesz. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én is úgy gondoltam amikor hétvégén több városi bringás embert láttam. Most viszont egyel se találkoztam a Király utcán...
Nagyon szép nagy pelyhekben esik most a hó. Némelyik szerintem 2-3 cm átmérõjû :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Amíg Újpetrérõl reggel hatkor sötétben még elindul a fickó bringával Kozármisleny felé a hóban, addig nincs hóhelyzet és neked is bringával kell járnod:D!