Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2012. február 09. - 22:01

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. február 09. - 21:44

Írta 2012. február 09. - 21:40

Sikerült megpörögnöm hazafelé, úgyhogy le kellett ráncigálni a hóról... Alig találtam meg a rendszámtáblát, de szerencsére meglett:)!
Szegény kocsi, többet kapott a héten, mint négy év alatt! Szerencsére csak a lökhárítók, amiket úgyis fényezni akartam tavasszal...
Kokk: SS2. Csipázom az M9-et is, de azt sem használnád ki. És szerintem hamarosan jön az utódja...
Palkonyára meg tervezettek normális utat, mert az nincs ott.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. február 09. - 21:15

ÉS NEM ÖREGSZEM, CSAK NÉHA TEKEREK IS!!!
és a cicanacit mivel magyarázod?
én idén döntöttem úgy, hogy nem kell nagygép. a scott kap 34es tányért, 36os racsnit, állítható nyeregcsövet, állítható 18-14 centis szimpla villát, és sokkal jobb lesz vele. asszem. a hazai pályák 99%-án elvileg élvezetesebb lesz egy ilyen gép, és lazán feltekerek majd a toronyhoz is!

Írta 2012. február 09. - 21:10

Jajj, az ekezetek lemaradtak, nem baj itt van mind, oszd el oket dadanszki
: .... ,,,,,,,,,
Hát ezen majdnem beszartam!!!

Továbbra sem tudom mi legyen.
Szerintem hófehérre nyomatnám az egész bringát...
Hmmm.
Holnap ilyenkor már Debrecen.
Úgyhogy nem támogatom a tudjátok mit, mert nem leszek ott a tudjátok min.
Kaptam brutál cuccokat a lábOmra, állítólag a jövõ hétre rendbeteszi annyira, hogy azt a pár napot végig tudjam csúszni, csak utána kell majd nagyon takarékra tennem magam.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. február 09. - 18:57

Ho-ride valamelyik hetvegi napon?
Mar jol letapostak szerintem a szankopalyat
Jajj, az ekezetek lemaradtak, nem baj itt van mind, oszd el oket dadanszki

Írta 2012. február 09. - 18:47

Amúgy meg olvastam valami Standmagos újságot Liszi Atiról,meg Gács Petirõl..Igen jól megszerkesztet cucc volt!
Csak kár,hogy kettõjükön kívülrõl nem is szólt!

Kéne ilyen Bogarasba is!Helyi Freeride lap!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. február 09. - 18:38

http://www.youtube.com/watch?v=W3HB9Uxhm_g
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. február 09. - 18:27

Nagyon fasza középút a Socom.
De ha meg már dh, akkor legyen kövér!

Nem is a külföldi 10 nap a lényeg, meg amúgy sem hiszem, hogy külföldi pályán akkora ász lennék, de ki tudja, hogy lesz-e még ilyen lehetõség alapon...
És nem kellenek a cinkes "irigylem a problémáidat" hozzászólások!

Inkább írja le szépen mindenki a véleményét!
Palkonya kérdés necces.
Építenek a kicsi, régi, hagyományos pincékre, pont emiatt mennek oda a nyitott pincék alkalmával is, mert nem olyan nagy, mint VIllány, egy kis koncentrált részen vannak amúgy, ami nagyon jó "hömpölyögni", azon a kis füves területen dögleni, stb.
Templom van, kúltúrház van, pince van, mi kell még az egyszerû embernek?!
Ráadásul Mokos Gábor elég ipari építményt húzott föl lent, a kanyarba, övé az összes halastó, és valami kisvasútat is szerzett, amivel lehet majd menni egy kört a tavak és a gyümölcsösök közt, ami szintén az övé.
Ha engem kérdezel, akkor vagy valami nagyon praktikus üldögélõs blokkokat lehetne tervezni a pincesorok és az út közti részre, vagy valami kilátó félét az állomás mellé, vagy szembe föl a gerincre, akkor talán többen fölmásznának az amúgy is gyönyörû helyre, ahol van egy ókori templom rom.
Szóval én kevésbé gondolkoznék klasszikus épületben, inkább valami sok embert megmozgató, nem tûl hipermodern létesítményben.
ÉS NEM ÖREGSZEM, CSAK NÉHA TEKEREK IS!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. február 09. - 17:54

Nm konnyu dontes
Ha nm lennek szerelmes a socomba aszondanam h csereld le
Írta 2012. február 09. - 17:41

Kokka én is azt mondom,hogy szard má' le a dh-t
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. február 09. - 17:34

kokkk! örülök, hogy ilyen problémáid vannak!
Írta 2012. február 09. - 17:29

Ééés nagyon nagy dilemmába kerültem!
Cseréljek-e M9-re, vagy sem?!
Hmmm...
Itthon egyre többet tekerek a Stumpjumperrel, a Mecsekre bõven jó és élvezhetõ vele minden,
külföldre meg jobb az M9, ellenben itthonra lehet, hogy kicsit "túl" nagy lenne.
Most mi legyen?!
mennyit vagy külföldön? évi 10 nap? meg öregedsz is már...

Írta 2012. február 09. - 17:09

barátnõfélém Palkonyára tervez a diploma munkába, illetve azt kapta feladatnak.. szeretne valami használhatót, ami nem csak makett lesz, hanem esetleg ha tényleg szükség van rá ,akkor olyat tervezne..
Szóval ötletek?
gondoltam linkelek valami bajszos faszit, de azért inkább nem .) bodog' koccintás hétvégén?
Írta 2012. február 09. - 16:36

Ééés nagyon nagy dilemmába kerültem!
Cseréljek-e M9-re, vagy sem?!
Hmmm...
Itthon egyre többet tekerek a Stumpjumperrel, a Mecsekre bõven jó és élvezhetõ vele minden,
külföldre meg jobb az M9, ellenben itthonra lehet, hogy kicsit "túl" nagy lenne.
Most mi legyen?!
Írta 2012. február 09. - 16:16

Írta 2012. február 09. - 15:12

Írta 2012. február 09. - 14:59

Írta 2012. február 09. - 13:04

Kaptam valami sms-t Bruns Ildikótól, hogy nem tudott elérni, de szeretne nekem bemutatkozni, mert az én kapcsolattartóm elment. De ki volt a kapcsolattartóm, és milyen ügyben volt kapcsolattartóm, és miért nem hívott???
Errõl ez jut eszembe: bash:HU
Amúgy a bash.hu alig pár hónap alatt a haverom sztoriját is elfogadta

http://bash.hu/97587
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. február 09. - 11:21

Trükköznek a gecik úgy tûnik

Facebook-on nincs Bruns Ildikó, csak a szõdi önkormányzat lapjában talált ilyen nevet a google...
Iwiw-en van fent ilyen nevû szõdi, 41 éves...
Eh faszom az ilyenekbe...
Jah, ma nyit a Pécsi Téli Ízek Fesztiválja a Kossuth téren. Ma féláron van minden pecsenye elvileg. Megyünk is oda ebédelni