Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dolgozzatok többet, akkor nem zavar majd a fórum szarakodása! :D
Tegnap esélyem sem volt a gép közelébe mennem, annyi volt a meló.
Még jó, hogy délután meg tudtam szakítani és egy apró kör belefért, de aztán este fél 10-re végeztem.

Nekem ma van egy Pestem.
Nem vágyom rá.
Tuti megint éjfélre fogok haza érni.

Sebaj, a hétvégét meg kell nyomni, vasárnap kell egy hosszúnapüdvözlõ karika! ;)

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Királyság Atus!

Rev_omag account megvan...

Én meg asszem rászokom a reggeli tréningre is, mert valahogy jó akkor nyomatni egy kis kondit.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Kemény... Most futottam 2000-et nemrég...heh a 10ben épphogy benne voltam....az a durva, hogy a végén nem éreztem úgy hogy tudnék többet...edzeni kéne na!

Ki tudja mi annak a nem is olyan régi mozinak a címe amiben ilyen áramevõ (asszem) földönkivüliek vannak?
Többet nem tudok róla meg azt se, hogy kb mikor játszották valamikor 2011-ben.....

Asszem erre gondolsz:
The Darkest Hour
A legsötétebb óra (2011) - IMDb
Elvileg a dvd áprilisban jön majd ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Kemény... Most futottam 2000-et nemrég...heh a 10ben épphogy benne voltam....az a durva, hogy a végén nem éreztem úgy hogy tudnék többet...edzeni kéne na!

Ki tudja mi annak a nem is olyan régi mozinak a címe amiben ilyen áramevõ (asszem) földönkivüliek vannak?
Többet nem tudok róla meg azt se, hogy kb mikor játszották valamikor 2011-ben.....
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Mé van mindig túlvemhedve a szerv ere?!
Segít Atus is ,csak nem tudja mikor, mert esténként nem tudja mikor ér haza!?

Ma meg futottam gyíkok! Xavér u. Bálicsi, Angszter, Székely, Báthori és haza! Hát, a "triatlonos" emlékek nem igazán jöttek elõ, talán mert 16! éve volt!??? Arra emlékszem mikor Zsófikával futottam siratót! Azt hogyan????
Egész jól ment, rendszeresség kell és április végére picsaerõs leszek!:) (Picsaerõset nem javítja a helyesírásos cucc!)
Linkeljetek pinát revora, be kell puhítani azokat is!;):)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Alajosban van nekünk is. Atus biztos segít, én nem nagyon leszek a hétvégéig arrafelé!

És bazdmeg! Tényleg most lesz átállítás!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mof, truvatívhoz van szerszámom

ööizé. integrált cuccnál szabvány a külsõ rész asszem. ergo jó az mindkettõhöz.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Mof, truvatívhoz van szerszámom

tegnap vmi kia tanulót úgy seggberaktak a 48térnél egy nyerges ivecoval, h öröm volt nézni! sedan kocsinak nem volt csomatrtója, kamionból meg dõlt a hûtõfolyadék, kár, h nem azzal a fasz seattal történt

hétvégén óraátállítás és bogaras a szélvédõm, ezek egyértelmûen a nyár jelei, jeehaa!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Összevissza mászkáltam munka után a városban. A végére kicsit nehéz lett a táska, de most már minden elintézõdött. Megyek cserélek betétet a városin.

A szemem láttára majdnem elütöttek 2 srácot is. Az egyik nagyon necces volt, úgy ugrott el a kocsi elõl. A nõ nagyon nem volt a helyzet magaslatán...
A másik csávó meg körbe se nézve majdnem lelépett elém meg egy taxis elé. Csak akkor ébredt fel, amikor a taxis gumijai sírtak a satuzástól.
Persze mindkét srác zenét hallgatott, és kurvára nem fogta fel a világot. De baszottul nem értem miért nem lehet a fejet akár 60 fokban is elfordítani, és kilesni hogy milyen gyalogosvédelmû autóval akarom magam elüttetni?
Mondjuk a taxis helyében már régen lassítottam volna, mert látszott, hogy le fog lépni, bár rohadtul nem nézett felénk. Na mindegy. Engem most nem akartak elütni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Faxom tele ezzel a túlterhelt dumával! nem is írok semmit, pedig akartam.............

Nebassz, sikerült!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
az enyémben meg ez szól, és szerencséjeh ogy nem velem játszotta el mer nem mindig vagyok annyira toleráns.
PHOTEK - PHOTEK : Radio 1 takeover with Benji B : Part 2 | Mixcloud - Re-think radio
mekkora ég és föld a kinti radio 1 és az itthoni.. próbálj egy ilyen mûsort áttolni a szennyszerkesztõk kezén..
elõbb lesz virágzó a gazdaság, minthogy sikerülne
I don't care how it pedals

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Srácok! tudna segíteni valaki monoblokk(gxp helyére menne shimano) cserében? leginkább szerszámhiány a probléma..

Kokk, a vasárnapot nagyon sajnáltam, viszont így meglett a statisztika zh-m..

lámpás csapatás valamikor?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Elõzményeket töröltem, és így be tudtam lépni. Egyébként nehézkes kicsit!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Kedves Marci!

Pont ezt játszottad el a hétvégén!!;)
Én nem kommentáltam!!!!;)

De a tegnap meg nem rajtam múlt!!!
De nem hiszem ,hogy be kellene számoljak errõl!!!Már bocs!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért jól lehet ilyen tuskó mellett vezetni tanulni. Mit kaphat a tanuló?

Nem tudom miért nem hajlandó letöltõdni a hétvégi VK videó. Mindig elakad :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Nívós mekkora gecihegy már....

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Az ilyenek egyáltalán miért kelnek fel? Hogy vonzzák magukhoz egész nap a még több szart???

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
mondtam már párszor hogy revomag.hu! ott is van pécseik ...

reggel tekerek be egy félliter zöldea után, kútnál megállok kereket fújni, papa tolja át a zebrán a robogó/villanybringát, tanulóvezetõs elõtte vár hogy elmenjen, kb 5mp-e volt zöld, a papa félúton, az autós oktató derékig kint a kocsiból és ordít hogy mi a retkes kurvaanyát tologatja itt azt a szart...következõ lámpánál mellé érek, már várom is hogy nekem mit oszt, persze már tekeri a bicepsz ablakot, mi a faszt biciklizel itt te szerencsétlen?! ordít felém, úgy hogy az ipodban a "kibaszott tócsa" meg a rédzstól..mondom kulturáltan /mert ezt tanultam/ hogy, most tényleg azért ordítasz mert nem áll föl a faszod?! erre indulásnál a tanuló kezébõl kirántva áthúzza rám a kormányt...Nívó autós iskola, fehér seat egyterû..

Gabesz, nem jó a másik mobil vinyóm..Tomi nem tudsz segíteni? Képeket kéne eltranszportálni Gábortól...

Kokka, köszi!!!!!!!

reggelre
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
állítólag ritkul a személyzet odafent
I don't care how it pedals

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Reggelt!

Nagyon szép idõ van! De jöhetne egy kis esõ is!

A fórum meg sajnos felháborító...10/9 nekem nem megy..inkább meg se próbálom....az apró után ez is elszaródott...YAY
Sei, soku Si.