abba a baloldali húsba beleharapnék. eléggé
kollektív kapálás sem lesz hétközben?
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
B+ mondhattam volna élõben is, de akkor már várok vele.)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
alleycat fasza volt, el kell gondolokodnom csapágy és hátsógumi cserén.
a fék hiányát csak az elején a körversenyen éreztem kicsit, utána suhanás like fart thru silk![]()
viszont ezek nem komplettek, tényleg sprint van kanta-tesco-nappali-honvéd-rét, vissza.
endomondo majd felrakom
fishingtron technika ördöge miatt off, a késõbbi gyõztes is a körverseny alatt láncot pakolt amúgy
gyakorlatilag második lettem, de mivel plusz pontom nem volt ezért a harmadik feljött én meg le, a negyedik kiesett mert nem volt kondija és bár a körversenyt megnyerte, a tescos kör után nyihhegett és leült.
a ballonos hátsógumim meg a csapágyak lófasz állapotban levése megnehezítette eléggé a doglot, de így is kiráy volt.
srácok jó fejek, lazaság van
kondim meg nincs
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.