Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. május 07. - 18:11

jó az új fórum
bama kommentelõk felét kínai dorkóval kéne agyonütni, inkább el se olvasom a sok faszságot
e:
Buligép!!! - Moszkvics 2140 1976 - Totalcar autós népítélet
bama kommentelõk felét kínai dorkóval kéne agyonütni, inkább el se olvasom a sok faszságot
e:
Buligép!!! - Moszkvics 2140 1976 - Totalcar autós népítélet
Írta 2012. május 07. - 18:06

ki az a backcountrys a képen? 
rengeteg idióta hozzászólás van ,dõõzs..
sok mérgezett agyú statisztikai alany zéró saját gondolattal..
amúgy nem is tudtam hogy 200 dh-s van Pécsen?
nemsokára elmegyek egy olyan országba ahol vannak ilyen libegõk meg minden. és nem vagyunk közellenségek a teleszkópos kerékpárokkal meg minden.
az új fórum auto-save-vel mmiiia picsa,, egész jól néz ki.. nem is fagy le.. valami van!
lejtõmenet, prostituált! lejtõmenet!

rengeteg idióta hozzászólás van ,dõõzs..
sok mérgezett agyú statisztikai alany zéró saját gondolattal..
amúgy nem is tudtam hogy 200 dh-s van Pécsen?
nemsokára elmegyek egy olyan országba ahol vannak ilyen libegõk meg minden. és nem vagyunk közellenségek a teleszkópos kerékpárokkal meg minden.
az új fórum auto-save-vel mmiiia picsa,, egész jól néz ki.. nem is fagy le.. valami van!
lejtõmenet, prostituált! lejtõmenet!
I don't care how it pedals
Írta 2012. május 07. - 10:11

Írta 2012. május 06. - 23:24

viszont örömömre szolgált látni a sok bringával jött arcot, h mennyire nincs humoruk hazatekerni félrészegen :-D
Ezt benézted, mert nekünk speciel kurvajó volt hazagurulni a jóidõben.

Kecskés kaja kurva jó volt, 12órája aktívan mozgós napom után, pár pálesszal körítve rendesen beültette a szervezetemet más dimenziókba.

Tiburon úr kerékpárral, zöld melegítõfelsõben idõgép volt!!!
Aktuális civil
Írta 2012. május 06. - 18:38

Király volt a buli Ricsi! És az a kecske-bab kaja, az valami megafasza!
Köszönöm az esõnek, hogy nem tudtam még egyet csapatni, pedig az elsõ isszonyatjóó volt!
Köszönöm az esõnek, hogy nem tudtam még egyet csapatni, pedig az elsõ isszonyatjóó volt!

Írta 2012. május 06. - 13:27

SOHA TÖBBET NEM ISZOK... (asszem)!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. május 06. - 13:23

tegnap jó volt, Aszmann fivéreknek kösz! pálesz sirály volt! csak kár, h megint bepunnyadtam...nemtom mi van velem.
viszont örömömre szolgált látni a sok bringával jött arcot, h mennyire nincs humoruk hazatekerni félrészegen :-D
elmegyünk mamámhoz anyáknapjára, de utána lehet mennék vmit ilyen 4-5 fele. he, öcsik?
háát persze :-D
elmegyünk mamámhoz anyáknapjára, de utána lehet mennék vmit ilyen 4-5 fele. he, öcsik?
most egy darabig NO PIA!
háát persze :-D
Írta 2012. május 06. - 12:32

Tegnap kafa volt!
Kíváncsi lennék a pálinkás arcokra!!
Kíváncsi lennék a pálinkás arcokra!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. május 06. - 12:13

Beraktuk a kormánycsapágyat... Kellett hozzá az asszony keze is, de szépen, hangtalanul forog, szóval faszaaaa!!!! Kösz mindenkinek a segítséget!
Ricsiéknek a partit is kösz! Irgalmatlanul bebaszcsiztam... most egy darabig NO PIA!
Pöcök macskámat tökrészegen kizártam az udvarra bazeg! Megvárta a reggelt az ajtó elõtt, bejött kajálni, aztán elaludt... okos a dög!
Ricsiéknek a partit is kösz! Irgalmatlanul bebaszcsiztam... most egy darabig NO PIA!
Pöcök macskámat tökrészegen kizártam az udvarra bazeg! Megvárta a reggelt az ajtó elõtt, bejött kajálni, aztán elaludt... okos a dög!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. május 05. - 21:54

Írta 2012. május 05. - 18:56

Akkor duplázz TOmi!
Tekerés fasza volt, többet mentem, mint Gabesz!
A sör is ízletes és csúszós volt!Most viszont hangolódjunk testvérem zeneközpontján!
http://www.youtube.com/watch?v=QagknwNl6Q4
Tekerés fasza volt, többet mentem, mint Gabesz!

http://www.youtube.com/watch?v=QagknwNl6Q4

Írta 2012. május 05. - 17:52

Ha valaki unatkozna este otthon: 4X Festina Night Race - Szczawno Zdrój 2012 - LIVE - Mountain Bike Events - Extreme.com - Gives you the best high quality extreme sports video and all the latest news and events from the world of action sports.
Ja, jó volt a fakeresztes DH, de elég másnapos voltam
Viszont kipróbáltam élesben a DH szemüveget, és használat közben sokkal jobb, mint otthon próbálgatva. A por se ment a szemembe, és az ágak se basztattak
Tegnap a Szobában ittunk zöldeskék fényt is. Még mindig érzem
Ja, jó volt a fakeresztes DH, de elég másnapos voltam

Viszont kipróbáltam élesben a DH szemüveget, és használat közben sokkal jobb, mint otthon próbálgatva. A por se ment a szemembe, és az ágak se basztattak

Tegnap a Szobában ittunk zöldeskék fényt is. Még mindig érzem

Írta 2012. május 05. - 15:26

Írta 2012. május 05. - 13:15

Fwlballagok egy klasszik torony korre
4 fele, aztan zene delutan
4 fele, aztan zene delutan
I don't care how it pedals
Írta 2012. május 05. - 08:32

Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:
Írta 2012. május 04. - 21:07

Melóhelyen nem elérhetõ a fórum újabban...
Dettó.
Ismét szinte annyit közlekedtünk, mint amennyit gyakoroltunk, de kezdem érezni a side-ot balra.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. május 04. - 15:15

Írta 2012. május 04. - 08:33

Ó bazdmeg, lemaradtam a reggelirõl!
Mától borfeszt a Zsolnay-ban, gyertek egy lájt roséra! És bringával megyek dolgozni, de király lesz!
Mától borfeszt a Zsolnay-ban, gyertek egy lájt roséra! És bringával megyek dolgozni, de király lesz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. május 04. - 07:44

Írta 2012. május 03. - 23:43

Fugger nem a Mettyú hanem az Attis
fasza ilyen melegben téli gumival autózni, elõször nem értettem miért lassul annyira kinyomott kuplunggal fék nélkül :-D
reggel 6os bringát egyszer próbáltam, akkor jöttem rá, h én erre alkalmatlan vagyok :-)
fasza ilyen melegben téli gumival autózni, elõször nem értettem miért lassul annyira kinyomott kuplunggal fék nélkül :-D
reggel 6os bringát egyszer próbáltam, akkor jöttem rá, h én erre alkalmatlan vagyok :-)