Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. május 20. - 07:44

Fasza kis verseny volt, kár, hogy nem jöttetetek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. május 19. - 21:33

Írta 2012. május 19. - 20:32

fúbazz, zsír videjó
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. május 19. - 13:25

Írta 2012. május 19. - 12:11

Írta 2012. május 19. - 11:58

Írta 2012. május 19. - 11:32

Írta 2012. május 19. - 11:13

szûkíthetnéd a halmazt egy vezetéknév+keresztnév kombóval, mert így kissé problémás a keresés:)
btw helyben jobb lenne..
btw helyben jobb lenne..
Írta 2012. május 19. - 10:50

Írta 2012. május 19. - 10:45

Írta 2012. május 18. - 21:50

JA magasbringás. Pár napja két egymás mellé szerkesztett bringát láttunk, mintha középen tekert volna, de elõre meg mintha fel lett volna pakolva grátisz még egy vagy két bringa. Egy monszter volt. És eltaknyolt vele meki elõtt, nagy csinnadratta! Nikotin elõl sasoltuk, ahogy szedte össze magukat akkor láttuk mifasz az. Oda is kiáltottam, hogy mi ez ember?!??
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. május 18. - 21:35

Mof nyert!
Mi is jót csapattnuk, kiváló volt a talaj! Nagyon egyben van a gép, el sem hiszem mennyire fasza!
Myour egészen duurva lesz! Kitaláltam egy igazán elegáns láncvillavédést!:cool2:

Mi is jót csapattnuk, kiváló volt a talaj! Nagyon egyben van a gép, el sem hiszem mennyire fasza!
Myour egészen duurva lesz! Kitaláltam egy igazán elegáns láncvillavédést!:cool2:
Írta 2012. május 18. - 20:51

írni akartam valami okosat a mai mecseki terepgyakról, de semmi sem jut az eszembe. rotty..

ha ismeri az antiklinális fogalmát, feleségül is veszem. remélem nem vak.

ha ismeri az antiklinális fogalmát, feleségül is veszem. remélem nem vak.
Írta 2012. május 18. - 20:33

Én meg akkorát bringáztam, hogy besza-behu...
Újhegy- Torony- Tubesek- Lapis- Remete-rét- Bab aszongya gyere vissza- megin' Lapis- Remete-rét- Vöröshegy- Tecamama...
Konkrétan szét vagyok b*szódva!
Babnak kösz a guidingot:
Újhegy- Torony- Tubesek- Lapis- Remete-rét- Bab aszongya gyere vissza- megin' Lapis- Remete-rét- Vöröshegy- Tecamama...
Konkrétan szét vagyok b*szódva!

Babnak kösz a guidingot:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. május 18. - 18:59

Dus, szóltam gázos kollégának, még nem beszélt róla. Hétfõ! Sorry!
Azt hiszem valaki PSN-es embernek köszönhetõen lesz egy kis sarkunk a szellemvárosi pálya mellett! Nagyon köszönjük, ha olvassa!!! Imre ugyanezzel a mozdulattal szerzett 11 raklapot, gerendákat meg egy kábeldobot! Hát tõle is beszarunk így hirtelen. Hétvégén tesszük rendbe a helyet. Gájl!
Azt hiszem valaki PSN-es embernek köszönhetõen lesz egy kis sarkunk a szellemvárosi pálya mellett! Nagyon köszönjük, ha olvassa!!! Imre ugyanezzel a mozdulattal szerzett 11 raklapot, gerendákat meg egy kábeldobot! Hát tõle is beszarunk így hirtelen. Hétvégén tesszük rendbe a helyet. Gájl!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. május 18. - 16:23

Heti munkát egy pohár rozé fröccsel zárom az irodában 
Na de most már egy perccel se többet itt!
Na jóvanám! Why No Y? - Pinkbike

Na de most már egy perccel se többet itt!
Na jóvanám! Why No Y? - Pinkbike
Írta 2012. május 18. - 15:29

Szerintem nem megy, mert inkább holnap itt a környéken meghajtja az újbringát

Írta 2012. május 18. - 14:57

Dadanszki lesz maribor vagy nem..?? kocsi, matrica nem para, még ha felezzük akkor sem
ha meg más kehéd van akkor mondd! : )
ha meg más kehéd van akkor mondd! : )
I don't care how it pedals
Írta 2012. május 18. - 13:47

A Széchényi téren a magasbringás srác körözget. Csöppet sincs feltûnési viszketegsége 
Tegnap hazafelé valami csaj ment elõttem parasztbringával miközben túró rudit majszolt, és majdnem minden második embernek konkrétan nekiesett. Tényleg vártam, hogy mikor megy már neki valakinek... Ezek után nem csodálom, hogy utálják a városban bringázókat.
BBéka meg öltönyben nyakkendõben a Kórháztéren
De azt mondja megvan az álomvizsga 
Tegnap este meg olyan jól megszopattam magam egy rendszerfrissítéssel, hogy kitartott az élvezet éjfélig. Pedig inkább csináltam volna mást...
És még a Király utca végén lévõ kedvenc hentesboltom (Hússzaküzlet) is megszûnt

Tegnap hazafelé valami csaj ment elõttem parasztbringával miközben túró rudit majszolt, és majdnem minden második embernek konkrétan nekiesett. Tényleg vártam, hogy mikor megy már neki valakinek... Ezek után nem csodálom, hogy utálják a városban bringázókat.
BBéka meg öltönyben nyakkendõben a Kórháztéren

Tegnap este meg olyan jól megszopattam magam egy rendszerfrissítéssel, hogy kitartott az élvezet éjfélig. Pedig inkább csináltam volna mást...
És még a Király utca végén lévõ kedvenc hentesboltom (Hússzaküzlet) is megszûnt

Írta 2012. május 18. - 13:13

Bike tape!!
Ha valakit érdekel vázvédõ fólia,akkor 10 darab 15cmx1méteres darabom lesz!
1-1,5 hét mire itt van!
Minden bringámat ezzel vontam be és tökéletes mindennemû ütõdés és sérülés ellen!
Az ára 5ezer forint/tekercs.
Ha valakit érdekel vázvédõ fólia,akkor 10 darab 15cmx1méteres darabom lesz!
1-1,5 hét mire itt van!
Minden bringámat ezzel vontam be és tökéletes mindennemû ütõdés és sérülés ellen!
Az ára 5ezer forint/tekercs.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: