Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Feltöltött kép

csak úgy hogy na..mégis..

pink-fehér ss homó ugye? .)

Feltöltött kép
hátha valaki nézi
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
holnap tolok párat

mindrõl aztán megnézed mi tecc

centírozni hogy hogy nincs hátsófék és nincs mihez viszonyítani hogy merre húz?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
táskákról kép esetlegességesen?
I don't care how it pedals

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Cristofel - Kubai ritmus (OFFICIAL MUSIC VIDEO - fullHD) "az originááál" ;) - YouTube csak úgy.)

ha valaki netán túrazsákot venne tegyünk egy próbát, hátha van épp olyanom ami jó .)

nagykerekû pedig jó,bár meg kell szokni..én a fullmerev dirtot nem tudom megszokni

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Mentem kétszer a 28"as CityZENnel és számomra életveszély a vas. Egyszer simán lejjebb állt a lábam a pedálon és elérte az aszfaltot a cipõm orra, pedig egyenesen mentem (a triál vas közepe 60 mm magasan van, ez a veszély SOHA nem áll fenn :)), az ülésrõl ne is beszéljünk, ahhoz sem vagyok hozzászokva :) A kontra is egy rémálom.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
no hát táskám nekem is van tricsillió..eladni kéne abból is nem venni .)
bagaboo még ide sem ért, de van 3 másik futár/válltáskám..szeretõ gazdáját keresik .)

most hogy megveszik a városi bringát, átfetettem, kitakarítottam,beállítottam..faszom mé nem csináltam meg ezeket magamnak is? :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

én is eléggé rommá áztam felfelé hunyadin..akkor vagy még ma vagy holnap mûhelybe kiviszem a tagot

esõ elég demotiváló..vagy szarul állok hozzá..

bringás cicanacit mit érdemes venni? van különbség a hervises 3e vagy a speci 20e körüli témában?

úgy néz ki j héttõl fix csepeles leszek--bár lehet hogy az elsõ orfû-pécs kör után megy fel a fék és szabadonfutó..

van ezeréves elastic, x-éves turkálós, meg egy 3éves dekatlonos bringásgatyám, nem érzek különbséget egyiknél sem. specinek van ez a body geometry fejlesztése, ami nekem nagyon bevált a cipõnél, gondolom ruházat terén sem rossz amit csinálnak.
cicanaci nélkül már föl sem ülnék a bringára..

ja, meg ajánlhatnátok valami korrekt tatyót, amire föl lehet applikálni a fullface-t, meg a térdvédõt, lehetõleg ivózsák opcióval, 20L környékén. a 30as rp-t nem akarom cipelni, a kis merida meg már elég öreg a cseréhez.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én még idõben ránéztem a radarra, így nem lett elázás. pedig nagyon akartam ma egy jakabhegyet!

Feltöltött kép

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

itthon van. Pláne, hogy esik ez a szar!

én is eléggé rommá áztam felfelé hunyadin..akkor vagy még ma vagy holnap mûhelybe kiviszem a tagot

esõ elég demotiváló..vagy szarul állok hozzá..

bringás cicanacit mit érdemes venni? van különbség a hervises 3e vagy a speci 20e körüli témában?

úgy néz ki j héttõl fix csepeles leszek--bár lehet hogy az elsõ orfû-pécs kör után megy fel a fék és szabadonfutó..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jajj, de gyönyörûen szarrá áztam!
Betettem a Ksyriumokat, aztán majdnem betolt a szél az árokba:D... Régen kullogtam haza szétázva és megtörve:D...

Sala!
06. 09 - Hegyikerék! A Közép-Mecsek jó kis helyein vezet a "túra"! Tettyérõl Orfû, aztán Jakab-hegy! Pont jókor tervezed a látogatást!

A szobában kerékpár tárolás veszélyei - 1. rész: XT-tárcsa mintás lesz a gyerek feje...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
itthon van. Pláne, hogy esik ez a szar!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Kissóss hogy van ma otthon rugóstagügyileg?:)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Video: iXS EDC #2 Leogang, training and qualifying.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
CRC-rõl nem rendel vki mostanában? Ha igen, légyszi írjon privit, fórumot nem olvasok. Beszállnék pár aprósággal.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

http://www.youtube.com/watch?v=75QTxFtJASg

Háát ezen beszarok! Ez lesz az új csengõhangom!:D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Legalább 5 órát nyomattuk ma. Érezhetõen tovább bírom hétrõl-hétre és a hajti is egyre faszább! Juhú!

Kedden szerintem közel 100%, hogy eldõl, megkapjuk-e a helyet triálpályának. Leírhatatlanul sok meló lesz vele, de ha ügyesen rendezzük be, az példaértékû is lehet.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Sei, soku Si.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
szegedi borfeszt reggel 6ig, 11tõl este 7ig meg gyereknap az állatkertben és kürtõskalács infinit. kicsit megrogytam így estére. és mostmár nagyonnagyon szeretnék bringázni!! jó dolgotok van ott:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az voltam :D
Most meg másnapos ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
zsír volt ez a ma! kegyetlenül kiszívott a levegõ, hazafelé egész végig ásítoztunk, meg Barni nyomta a " learat a pitbull"-t!:D! Betekertünk térre nyomtunk egy fagyit(brownie for life) aztán ennyi! Késõbb bolt, Andrisékkal találkoztunk 8szor!:D

Tomi már biztos matta!:P