Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ott ült mellettem Gyulai, és nekem mondta. A sátoron a katonabogaras molinó (az csinált árnyékot ;) ), rajtam is olyan póló, de ezek szerint én mindig is az idõmérõs leszek :D

Intenzíven? Már négyfelé kellett volna vágni... Amúgy elvileg csak az arcát rendezték csak át picit, pedig megérdemelte volna, hogy mind a kb. 200 csontjában legalább repedés legyen...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
te és a Pántyáék másoknak nem egy és ugyanaz?!

Intenzíven van, állítólag...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kovácsszénájáról pár kép:
szombat
vasárnap
Gyulai mondta, hogy õ jobban szeret versenyezni, nem pedig szervezni, és jobb lett volna, ha "Pántyáék szervezik" :D

https://www.facebook...30971186&type=3
állítólag...

Azért az ismerõsei helyében nagyon gyorsan elkezdeném törölni a kapcsolatot, mert nem kizárt, hogy valakik küldetésnek veszik majd a módszeres felpofozásukat, ha már ezt a gennyládát nem tudják...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
https://www.facebook...30971186&type=3
állítólag...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
nincs otthon net..jó is meg nem is..Kovácssz. szerintem k.jó volt, asszonyal kutyával kisbringával végignyomtuk,orfûs csobbanás, vízbebringa nélkül :/ pumpa szerintem kurvajó volt, dh-ból sokat nem láttunk, minden házi finom volt,a csalánnal harcoltam azért utána a budin :D esti buli félelmetes volt, Maró,Lakat,Vöri igypoppá változott, a meleg eperpálesztõl, 6kor nem az hogy már még ébren és ordíva hogy ébresztõreggelitornamingyártverseny :Dérdekes látni hogy a dh pálya aljára kb MINDENKI kifingig pedig 1,30körüli idõk voltak..pumpa ugyan ez 3kor egyben nem tudnak menni kivéve pár embert.. még szpíkerkedtem is..hát nemtudom :) autó alja mindenhova leér..fákkde ma a giantal jöttem melózni .) terelõ kérdés nullforintóbl okosítás ...nem az igazi :D Ákos képeket várunk :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Péntekre egész összeszedtem magam, úgyhogy Szénáján megnyomtam az országúti versenyt. Nem volt rossz, de Vörös és még pár ember azért egész más dimenzióban mozog... Tomi kedves szavait a befutónál sohasem felejtem el:D!
A szénájai haccacáré nagyon tetszett, kicsit Patyós rendezés, de így volt fasza. Meg a csalánszörp, na az ultra volt... Jövõre hosszított programmal nyomjuk... Maradtam volna még sokat, de mindig mindenhol ott akarok lenni. Kokkk az Anyukáját küldte maga helyett:)!

A héten kéttányérosítás és csapatás is lesz. És országút is. És sötétítés is. Meg mittudomén.

És genyaság ilyeneket nyomni a rádióban alig hat után:
Feel The Love ft. John Newman Video | Rudimental | Contactmusic.com

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Voltatok temetõben is!?

Sopront kéne, igen! Baszott duurva, de tényleg! Szállást is intéznének nekünk! Még annyit, hogy ott kicsit másképp állnak a dologhoz! Kijött az erdész, hogy megnézze mirõl van szó ( az engedélyek miatt), a faszi tátott szájjal nézett a srácokra és megkérdezte, hogy mennyi munkátok van ebben!!?? Most lesz fakitermelés és szóltak nekik, hogy bontsák el a hidakat, mert nem akarják, hogy a munkagépek kárt tegyenek bennük!??:o Elismerésem Sopron rájdereinek, mert tényleg baszottjót alkottak és biztos gecisokat dolgoztak vele!!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Mi meg csupa faszásat nyomattunk ma!!:)

Este leesett az esõ,de kerékpár volt tervezve..
Rábeszéltek egy Balaton körre.105 km lett a mai vége az Endúróval!:cool2:
Balatonszemes-Badacsony volt a mai etap!!
Pitch-Enduró jól mentek egymás mellett,büszke vagyok a Beára,mert szó nélkül lenyomta a mai cuccost!!!:D

Beugrottunk Csaaszihoz+Klencsár tanár úrhoz Fenyves alsón egy fröccsre..össze futottuk egy tucat ismerõssel az úton..utca beliekkel,egyebek..
Badacsonynál kolbi-sör---ipari vihar---!!!

A kompon meg az Alajos utcai lakosok ,Iván és az öreg Doki,ugyan ezt a kört tolták csak Lellérõr.
Azért eléggé elfáradtam!Tolok még egy fröcsit aztán pihi!

Holnap strand,kedden meg Tihany-Badacsony freeride-Szigliget-vissza!!

Szénájához grat!!:D

Sopront meg kéne egyszer tényleg nyomatni!!Etalon az a pálya!:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Posted Image

MIss tevepata

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Asszem enyém bringa is eladó lesz mindjárt... mer' megleltem az én Drágaszágomat!!!!!!!!!!!!!!

Egyben vihetõ! Csupa fasza cucc van rajta!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
sopront össze kéne egyszer hozni. kimehetnénk sokan! mivel nincs felvonó, egy éjszakát ott aludnánk

dzsembori jó volt. pump track-et Tarr Tomi elég komolyan adta elõ. én meg alig bírtam hazatekerni, mer rettenet fájt a fejem és többször majdnem rókáztam. pedig csak 3 sört meg egy jégert ittem..még most is szarul vagyok.

odafelé nagyon jót csapattunk: jakabhegy-petõc akna-orfû dh pálya, jehaaa

fúú, az a speci ebben a színben nagyon bazári, amúgy jó.

Posted Image

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

mintha jól szórakoznának.. kéne csinálni egy ilyen tanulmányt, hogy mennyit hozna Pécsnek egy ilyen rendezvény. szállás, fogyasztás stb. és összevetni az okozott természeti károkkal. meg mondjuk belevenni az erdészet általános mûködését követõ rendberakás költségeit.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
hm.. Máriakéménd nem Kaposvár. asszem benéztem valamit.
Atus, nem annyira meredek ez. igazából semmi komoly nehézség nincs a dologban, csak oda kell figyelni a sorrendre, hogy a fúrások kövessék egymást. kb ennyi.

Márió!
*RITKA* Specialized SX Trail "M" « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása ismerem a srácot, ha gondolod augusztusban el is tudom hozni neked :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Egész éjjel és még mindig esik! Jó lett volna kimenni ma is kicsit?!

Mi volt szénáján?

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Rohadák!!!!

Jól néz ki ez a pálya!

Dus:Grat!!!

Buci:THX

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Szénája? Fasszom. Ide kellett volna jönnötök!:-) Itt bazmeg VK pálya mwg freeride van és egyikbõl a másikba csapatsz! Beszéltem a srácokkal még most is ástak. Az osztrAkok itt teszteltek meg edzettek! Fortwill meg schladming egyben! Köves gyökeres ugró lelépõ óriás döntöttkanyarok! Gexijó volt!
https://picasaweb.go...gCPX7jPnW1sjJFQ
http://www.youtube.com/watch?v=e4zZ-iYWKVM&feature=youtube_gdata_player

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
e

egész fasza idõ van. ez a fúrás érdekes dolog, nem lehet egyszerû

du kitekerünk Patyóhoz, este meg vissza hozéval, jeah

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Igazán súlyos volt az Origin koncert rockmarcsin. Az énekes elvette egy csaj telefonját az elsõ sorban, mert beszélt két szám között: "itthagytad a csajodat egy death metal koncerten, szerintem bajban van..." :D
Utána kornerben agysejt-tizedelés.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Hát ez tényleg érdekes! Mof ez nem lehet piskóta meló!?
Tegnap Hévizen 15° és szakadó esö! Itt még nem tudom milyen idõ van, nem dugtam ki az orrom!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor Bled is kimarad?
Ja itt az urán miatt fúrtak mindenhol. Ezek szerint mélyre is :D
És a legmélyebb fúrás mekkora volt? "A csõ" csak 150 mély elvileg, gondolom az kispista hozzá képest...
Áh, ez lehet az:
Több 2000 m-nél mélyebb szerkezetkutató fúrás mellett
Máriakéménd térségében mélyítették az ország legmélyebb,
2453,1 m mély szerkezetkutató magfúrását.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök