énmeg megint belenyúltam.. gyakorlaton az egyik geológus lánya is lejött pár napra. elbeszélgettünk, közös vacsi, szimpátia, számcsere satöbbi. hétvége Bp-n együtt, kézenfogós, összebújós Budajárós. csajszi aug 21-én repül vissza Szõulba, merthogy ott ösztöndíjas. faszkivan. csajszi kész, moff sem annyira vidám. áh.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2012. July 23. - 01:18

Posted 2012. July 22. - 23:28

nekem meg a héten jön a vázám.
meg talán villát is veszek, mert holnap cashday
érdekes 9 év vállalkozás után alkalmazottnak lenni, de poén mert a fõnök egy fasz és egész nap röhögünk a konyhán, meg sztorizunk. tegnap meg este 11.30 kor személyesen jött el a 66-ért két magyar srác.
a keronite verzió mivel tud többet a sima wcup boxxernél?
látom könnyebb kicsit, de ennyi?
meg talán villát is veszek, mert holnap cashday
érdekes 9 év vállalkozás után alkalmazottnak lenni, de poén mert a fõnök egy fasz és egész nap röhögünk a konyhán, meg sztorizunk. tegnap meg este 11.30 kor személyesen jött el a 66-ért két magyar srác.
a keronite verzió mivel tud többet a sima wcup boxxernél?
látom könnyebb kicsit, de ennyi?
I don't care how it pedals
Posted 2012. July 22. - 21:13

íjjjmegnyil vazze!!!!
Én meg reggel vásárba' vótam kocsit nézni az asszonnyal... lószar sincsen...
ebéd után bealudtam,mint a szar... 4kor ébredtem, de ugyanolyan fáradt vagyok, mint eddig, pedig kétpofára zabálom a gyümölcsöt... lehet, hogy már valami szervi baj lesz b**szameg...
Viszont szerdától szabin vagyok... Ihajcsuhaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg reggel vásárba' vótam kocsit nézni az asszonnyal... lószar sincsen...
ebéd után bealudtam,mint a szar... 4kor ébredtem, de ugyanolyan fáradt vagyok, mint eddig, pedig kétpofára zabálom a gyümölcsöt... lehet, hogy már valami szervi baj lesz b**szameg...
Viszont szerdától szabin vagyok... Ihajcsuhaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2012. July 22. - 20:21

Émmeg kéttányérosítottam. És van egy eladó Blackspire Stinger láncfeszítõm 2 tányérhoz, mert nekem ISCG kell, ez meg ISCG05...
Megdöntöttem a legjobbamat Hegyhát tetõ sorompóig az SS-sel!!! Utána kis rallye nézés és pályázhatok az év esése címre is!
Toltam nyélen Rotaryn Lapisról, amikor a vége felé az egyik kövesben leakadt a pedálom, megdobott, émmeg lerepültem az útról... Pont ott, ahol legalább 1,5-2 méter a szintkülönbség. Bukó nem volt rajtam, mert ugye felfelé nem húzok nagybukót, csak Rotary elágnál szoktam felvenni.. Ez meg elõtte történt 300 méterrel... Szóval lerepültem, bringa villástól fennakadt egy karomnyi kis faágon, és szaltóval tovább és be a kövek közé... Felkeltem, és nem érettem, hogy repült le rólam a bukó. Persze rajtam sem volt. A szemcsim fel volt tolva a homlokomra, az is ott volt, de az orrnyereg elrepült.
Nem tudom ki vigyáz rám (illetve sejtem), de egy 20 forintosnyi búb van a fejem tetején, és megütöttem mindként bokámat a hajtókarban, amikor lerepültem... Kibaszott mázlim volt. Már a levegõben anyáztam, annyit repültem.
Szóval karcolás van pár, de ennyi - bringának semmi baja (kicsit zöld lett a villa a levelektõl) és ennyi... Alig hiszem el, hogy nem a kórházban vagyok! Úgyhogy tolok egy whiskey-t... és még megyek sokat, csak kisbukóval fel, naggyal le, mint az enduro versenyeken..
Megdöntöttem a legjobbamat Hegyhát tetõ sorompóig az SS-sel!!! Utána kis rallye nézés és pályázhatok az év esése címre is!
Toltam nyélen Rotaryn Lapisról, amikor a vége felé az egyik kövesben leakadt a pedálom, megdobott, émmeg lerepültem az útról... Pont ott, ahol legalább 1,5-2 méter a szintkülönbség. Bukó nem volt rajtam, mert ugye felfelé nem húzok nagybukót, csak Rotary elágnál szoktam felvenni.. Ez meg elõtte történt 300 méterrel... Szóval lerepültem, bringa villástól fennakadt egy karomnyi kis faágon, és szaltóval tovább és be a kövek közé... Felkeltem, és nem érettem, hogy repült le rólam a bukó. Persze rajtam sem volt. A szemcsim fel volt tolva a homlokomra, az is ott volt, de az orrnyereg elrepült.
Nem tudom ki vigyáz rám (illetve sejtem), de egy 20 forintosnyi búb van a fejem tetején, és megütöttem mindként bokámat a hajtókarban, amikor lerepültem... Kibaszott mázlim volt. Már a levegõben anyáztam, annyit repültem.
Szóval karcolás van pár, de ennyi - bringának semmi baja (kicsit zöld lett a villa a levelektõl) és ennyi... Alig hiszem el, hogy nem a kórházban vagyok! Úgyhogy tolok egy whiskey-t... és még megyek sokat, csak kisbukóval fel, naggyal le, mint az enduro versenyeken..
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2012. July 22. - 19:46

Este kafa volt!!
2 Soproni+1 fény a restanciám!4Nem tudtak visszaadni 2eft-ból....
Mária:A kis rúzsas fogszabályzó...makk körül...!!:cool2:
Fazsa volt ma fent csapatni,nagyon régen volt már ilyen jó a talaj...!
Az a kis köcsög ,amelyik meg kikapálta megint végig a köveket kapja be a lónak a f...át!!:mad:

2 Soproni+1 fény a restanciám!4Nem tudtak visszaadni 2eft-ból....

Mária:A kis rúzsas fogszabályzó...makk körül...!!:cool2:
Fazsa volt ma fent csapatni,nagyon régen volt már ilyen jó a talaj...!
Az a kis köcsög ,amelyik meg kikapálta megint végig a köveket kapja be a lónak a f...át!!:mad:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2012. July 22. - 14:13

estérõl
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2012. July 22. - 13:52

Posted 2012. July 22. - 13:32

na én most értem haza..majndme vettem egy pónit,egy "aranyórát" meg két készlet kerámiaélû?? eleve mi ? a "még a papírt is elvágja' késkészletet..
most alvás,du brina?

most alvás,du brina?
Posted 2012. July 22. - 12:07

Posted 2012. July 22. - 11:07

Kb. fél12re értunk oda...
Aztán átmentünk Nappaliba, vissza Szobába, le a kebaboshoz, át Csinosba, és közben esett az esõ...
Aztán átmentünk Nappaliba, vissza Szobába, le a kebaboshoz, át Csinosba, és közben esett az esõ...
Posted 2012. July 22. - 09:27

úbazz, pont az elõbb gondolkoztam, h fizettem e..
Tomi, ti mikor jöttetek?
csapatni kéne, de meglássuk hoz e esõt a du
Tomi, ti mikor jöttetek?
csapatni kéne, de meglássuk hoz e esõt a du

Posted 2012. July 22. - 03:24

Ma nem tekerek, majd Bled-en sokat 
Na jó a hét elején még kell nyomni 1-2 Tecát, vagy TV-tornyot, hogy bírjuk a hegyi meneteket...
Amúgy nem gáz ez az esõ, kicsit vizes lettem, de nem fáztam...
Ja, meg Magoo és Gabesz tartozik a Szobának
(gondolom kicsit sokan baszakodtak a pultnál, Maja is panaszkodott, hogy ennyi köcsög régen volt...)

Na jó a hét elején még kell nyomni 1-2 Tecát, vagy TV-tornyot, hogy bírjuk a hegyi meneteket...
Amúgy nem gáz ez az esõ, kicsit vizes lettem, de nem fáztam...
Ja, meg Magoo és Gabesz tartozik a Szobának

Posted 2012. July 22. - 01:08

Posted 2012. July 21. - 21:14

Kicsit belenéztem a line of sight-ba, de nem nagyon jutok szóhoz... A bazdmegen kívül.
Posted 2012. July 21. - 20:30

Posted 2012. July 21. - 18:50

Voltam Katával egy TV-tornyot 
Addig fõtt a csülkös bableves. Most pancsi, hajszõkítés, megesszük a babot, beiszunk, és bemegyünk randalírozni

Addig fõtt a csülkös bableves. Most pancsi, hajszõkítés, megesszük a babot, beiszunk, és bemegyünk randalírozni

Posted 2012. July 21. - 18:13

énénénénénénén 
voltam kicsit outon fixizni hogy szokjam a pörgetést..háát undorító egy érzés hogy pattogok a nyeregben,egy pillanatra nem tudok gurulni mert pörög a lábam..sux
rozé be van hûtve.)
de este szobába egy 9körül kb fel kell néznem..ott gyülekezõ?

voltam kicsit outon fixizni hogy szokjam a pörgetést..háát undorító egy érzés hogy pattogok a nyeregben,egy pillanatra nem tudok gurulni mert pörög a lábam..sux
rozé be van hûtve.)
de este szobába egy 9körül kb fel kell néznem..ott gyülekezõ?
Posted 2012. July 21. - 16:15

Aki gondolja,csatlakozzon! 8körül találkozzunk valamelyik téren, késõbb egyeztessünk telefonon!

Posted 2012. July 21. - 13:14

Posted 2012. July 21. - 13:03