Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Na most már nagyon nagybringázhatnékom van...

Srácok a héten szétkapom a Commencal-t, mer' csapatni már nem merek vele, nehogy legyakjak valamit rajta, amit elígértem, úgyhogy a nyereg és a pedál kivételével minden vihetõ!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát, csúszott na :D azon tanakodtunk, h vajon swam thing-el jobb lett volna e. franctudja, de nekem inkább a nedves kövek és gyökerek csúszott, ott meg minden csúszik.

supra jófasza!

Feltöltött kép

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Baumgartner emelkedik.
Live Broadcast | Red Bull Stratos

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
én most fogok szerelni...ejjj...korán sötétedik....

azért ez tetszetõs:
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
olyan menjek vagy ne menjek tekerni idõ van. faszom

szombati pohorje mennyire fix? nekem jó lehet

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, nyilván nem nyomnám, és tudom, hogy vállalható, de nem adok esélyt semminek, ami nem kell!

És sajnos a jövõ hétvége nem jó... Viki elkezd egy sulit, és elég sok hétvége foglalt lesz emiatt januárig...

Tegnap tök jó volt, izzadtam mint k... És egész jól ment ahhoz képest, hogy két hete ültem utoljára bringán. Lefelé azért még nem bízom a kiváló õszi talajban, pedig lehetne, mert kurva jó a föld:)!

Feltöltött kép

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Wow, Dus, azon agyváltó van vagy miszösz? Lánc is fura!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Szép dolog a szerelem...;)

Ez most melyik csaj miatt van??

Pohorje meg játszhatna a mostani szombaton,hosszú hétvége,még fasza idõ,esetleg sokan ráérnek!
Sóska,wc ülõke nélkül is vállalható a dolog!:D Legfeljebb nem ugrod a hármas "Big nuts-ot":D

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
egy érv a nagy memória mellett:
AMD: RAMDisk-et mindenkinek! - IT hírek

kell!
Feltöltött kép
I don't care how it pedals

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Ati meg e tudod e szerelni a code fékkaromt, ha rendelek hozzá kitet?

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Buzipest rulz. Arénaváza monnyon le! 15éves üzletasszonyok, meg üzletasszonyok:) Szerencsére nem voltunk sokáig, de a parkoló után hajhászás kiakasztó volt! Ikeja még mindig fasza! Az isten pénzét ott tudnám hagyni, decemberben valószínû ott is hagyjuk!:P Van türkiz kis stokink!:) Le tudtok ülni, majd HA egyszer lesz összejövetel!:D
Skyline GTR beszarás! Pont lerúgta a kopasz, hát a béjemvé meg ilyenek bekaphassák!:o

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Meg lehetett volna Ferrarit is vezetni, de Kata nem akart annyit rendelni attól a cégtõl :/

és akkor most hogyan tovább? kiköltözik? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Voltam Siófokon Gyógyszerés Kongresszuson. Sok-sok milf, meg jócsaj, meg kiöregedett vén picsa :D
Meg lehetett volna Ferrarit is vezetni, de Kata nem akart annyit rendelni attól a cégtõl :/
Érdekes volt. Nem nagyon az én világom volt, de nem unatkoztam (mert néztem a csajokat :D )...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szörfös lány volt már, de asszem elfér még egyszer :-)

szétkaptam a pedálomat, mer kotyog. gondoltam veszek bele csapágyat. erre bazmeg a hajtókar felõli csapágy tûgörgõs, és a tengelyen fut...és látszik is a kopás a tengelyen és a tûgörgõkön is. ez más pedálokon is így van megoldva, vagy mások bírnak tenni bele két ipari csapágyat?
mer ez olyan kibaszott megoldás, mint egyes peugeotknál hátsó kerékcsapágyaknál is, ha szar a csapágy hátsó híd csere/felújítás.

Club Roost Push CNC Pedals | Buy Online | ChainReactionCycles.com

szar a monoblokkcsapágy is, elsõ hátsó agyak is. ehh bahh, kell egy új bicikli :-)

Feltöltött kép

SpeciTomi

SpeciTomi

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! Szükségem lenne a segítségetekre, egy hölgy ismerõsömnek beadandót kell készítenie a pécsi kistérségi ( Pécs - Nyugat Mecsek ) kerékpáros szokásokról, igazából amire szükség lenne, az a kerékpárkölcsönzõk neve - számuk, bringaszervizek száma, szolgáltatásaik, és érdemes tudnivalók róluk persze szubjektíven. Miután nem a környéken lakunk (Mosonmagyaróvár az észak-nyugati határszélen) így arrafelé nem vagyok ismerõs. Válaszokat légyszíves a fogorvoslatogato@gmail.com-ra. Köszönettel Tomi.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz Xen, király vagy!
Valahogy még nem sikerült átállnom az õszi idõ szeretésére! Ez lesz a hétvége feladata...
Ma i sinkább elmentem tréningre... De holnap kinti mozgás játszik!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Canyon jó lehet! Vegyed megfele!

Olyan nortshore idõ van geccók hétvégén bekoptatom az új betéteket!

Nekem Maribor felejthetõ, nincs rà keret! Ha nagyShossnak kell akkor a Leattom viheti Pohorjére ezen ne múljon!
Sei, soku Si.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
- Pista bácsi, árulja már el, hogyan tett szert ekkora vagyonra?
- Úgy hogy zsidókat bújtatok a pincémben.- De hát a háború már hatvan éve véget ért!....
- Én tudom!
:D
Eladó használt VOLVO 960 2.5-24V, 1996-os (8. hó)
fúúú.. nagy disznó.. kiszámoltam: regadó 106000, gáz bele 230, biztosítás 35, átírás 60(baszki!), meg az eredetiség, meg a mûszaki, meg a faszom.. na ennyi pénzem kb sosem lesz:D asszem fölcsapok hímringyónak..