Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. október 14. - 19:44

Na most már nagyon nagybringázhatnékom van...
Srácok a héten szétkapom a Commencal-t, mer' csapatni már nem merek vele, nehogy legyakjak valamit rajta, amit elígértem, úgyhogy a nyereg és a pedál kivételével minden vihetõ!!!
Srácok a héten szétkapom a Commencal-t, mer' csapatni már nem merek vele, nehogy legyakjak valamit rajta, amit elígértem, úgyhogy a nyereg és a pedál kivételével minden vihetõ!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. október 14. - 19:11

Írta 2012. október 14. - 18:53

hát, csúszott na
azon tanakodtunk, h vajon swam thing-el jobb lett volna e. franctudja, de nekem inkább a nedves kövek és gyökerek csúszott, ott meg minden csúszik.
supra jófasza!

supra jófasza!

Írta 2012. október 14. - 17:31

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. október 14. - 15:09

én most fogok szerelni...ejjj...korán sötétedik....
azért ez tetszetõs:
azért ez tetszetõs:

Sei, soku Si.
Írta 2012. október 14. - 13:46

olyan menjek vagy ne menjek tekerni idõ van. faszom
szombati pohorje mennyire fix? nekem jó lehet
szombati pohorje mennyire fix? nekem jó lehet
Írta 2012. október 14. - 09:59

Persze, nyilván nem nyomnám, és tudom, hogy vállalható, de nem adok esélyt semminek, ami nem kell!
És sajnos a jövõ hétvége nem jó... Viki elkezd egy sulit, és elég sok hétvége foglalt lesz emiatt januárig...
Tegnap tök jó volt, izzadtam mint k... És egész jól ment ahhoz képest, hogy két hete ültem utoljára bringán. Lefelé azért még nem bízom a kiváló õszi talajban, pedig lehetne, mert kurva jó a föld:)!
És sajnos a jövõ hétvége nem jó... Viki elkezd egy sulit, és elég sok hétvége foglalt lesz emiatt januárig...
Tegnap tök jó volt, izzadtam mint k... És egész jól ment ahhoz képest, hogy két hete ültem utoljára bringán. Lefelé azért még nem bízom a kiváló õszi talajban, pedig lehetne, mert kurva jó a föld:)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. október 14. - 09:06

Wow, Dus, azon agyváltó van vagy miszösz? Lánc is fura!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. október 14. - 08:01

Szép dolog a szerelem...
Ez most melyik csaj miatt van??
Pohorje meg játszhatna a mostani szombaton,hosszú hétvége,még fasza idõ,esetleg sokan ráérnek!
Sóska,wc ülõke nélkül is vállalható a dolog!
Legfeljebb nem ugrod a hármas "Big nuts-ot":D

Ez most melyik csaj miatt van??
Pohorje meg játszhatna a mostani szombaton,hosszú hétvége,még fasza idõ,esetleg sokan ráérnek!
Sóska,wc ülõke nélkül is vállalható a dolog!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. október 14. - 01:15

I don't care how it pedals
Írta 2012. október 13. - 23:54

Ati meg e tudod e szerelni a code fékkaromt, ha rendelek hozzá kitet?
I don't care how it pedals
Írta 2012. október 13. - 21:47

Buzipest rulz. Arénaváza monnyon le! 15éves üzletasszonyok, meg üzletasszonyok:) Szerencsére nem voltunk sokáig, de a parkoló után hajhászás kiakasztó volt! Ikeja még mindig fasza! Az isten pénzét ott tudnám hagyni, decemberben valószínû ott is hagyjuk!
Van türkiz kis stokink!
Le tudtok ülni, majd HA egyszer lesz összejövetel!
Skyline GTR beszarás! Pont lerúgta a kopasz, hát a béjemvé meg ilyenek bekaphassák!

Skyline GTR beszarás! Pont lerúgta a kopasz, hát a béjemvé meg ilyenek bekaphassák!

Írta 2012. október 13. - 21:14

Meg lehetett volna Ferrarit is vezetni, de Kata nem akart annyit rendelni attól a cégtõl :/
és akkor most hogyan tovább? kiköltözik?

Írta 2012. október 13. - 20:07

Voltam Siófokon Gyógyszerés Kongresszuson. Sok-sok milf, meg jócsaj, meg kiöregedett vén picsa 
Meg lehetett volna Ferrarit is vezetni, de Kata nem akart annyit rendelni attól a cégtõl :/
Érdekes volt. Nem nagyon az én világom volt, de nem unatkoztam (mert néztem a csajokat
)...

Érdekes volt. Nem nagyon az én világom volt, de nem unatkoztam (mert néztem a csajokat

Írta 2012. október 13. - 19:47

szörfös lány volt már, de asszem elfér még egyszer :-)
szétkaptam a pedálomat, mer kotyog. gondoltam veszek bele csapágyat. erre bazmeg a hajtókar felõli csapágy tûgörgõs, és a tengelyen fut...és látszik is a kopás a tengelyen és a tûgörgõkön is. ez más pedálokon is így van megoldva, vagy mások bírnak tenni bele két ipari csapágyat?
mer ez olyan kibaszott megoldás, mint egyes peugeotknál hátsó kerékcsapágyaknál is, ha szar a csapágy hátsó híd csere/felújítás.
Club Roost Push CNC Pedals | Buy Online | ChainReactionCycles.com
szar a monoblokkcsapágy is, elsõ hátsó agyak is. ehh bahh, kell egy új bicikli :-)
szétkaptam a pedálomat, mer kotyog. gondoltam veszek bele csapágyat. erre bazmeg a hajtókar felõli csapágy tûgörgõs, és a tengelyen fut...és látszik is a kopás a tengelyen és a tûgörgõkön is. ez más pedálokon is így van megoldva, vagy mások bírnak tenni bele két ipari csapágyat?
mer ez olyan kibaszott megoldás, mint egyes peugeotknál hátsó kerékcsapágyaknál is, ha szar a csapágy hátsó híd csere/felújítás.
Club Roost Push CNC Pedals | Buy Online | ChainReactionCycles.com
szar a monoblokkcsapágy is, elsõ hátsó agyak is. ehh bahh, kell egy új bicikli :-)

Írta 2012. október 13. - 12:05

Sziasztok! Szükségem lenne a segítségetekre, egy hölgy ismerõsömnek beadandót kell készítenie a pécsi kistérségi ( Pécs - Nyugat Mecsek ) kerékpáros szokásokról, igazából amire szükség lenne, az a kerékpárkölcsönzõk neve - számuk, bringaszervizek száma, szolgáltatásaik, és érdemes tudnivalók róluk persze szubjektíven. Miután nem a környéken lakunk (Mosonmagyaróvár az észak-nyugati határszélen) így arrafelé nem vagyok ismerõs. Válaszokat légyszíves a fogorvoslatogato@gmail.com-ra. Köszönettel Tomi.
Írta 2012. október 12. - 22:41

Írta 2012. október 12. - 21:05

Kössz Xen, király vagy!
Valahogy még nem sikerült átállnom az õszi idõ szeretésére! Ez lesz a hétvége feladata...
Ma i sinkább elmentem tréningre... De holnap kinti mozgás játszik!
Valahogy még nem sikerült átállnom az õszi idõ szeretésére! Ez lesz a hétvége feladata...
Ma i sinkább elmentem tréningre... De holnap kinti mozgás játszik!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. október 12. - 20:46

Canyon jó lehet! Vegyed megfele!
Olyan nortshore idõ van geccók hétvégén bekoptatom az új betéteket!
Nekem Maribor felejthetõ, nincs rà keret! Ha nagyShossnak kell akkor a Leattom viheti Pohorjére ezen ne múljon!
Olyan nortshore idõ van geccók hétvégén bekoptatom az új betéteket!
Nekem Maribor felejthetõ, nincs rà keret! Ha nagyShossnak kell akkor a Leattom viheti Pohorjére ezen ne múljon!
Sei, soku Si.
Írta 2012. október 12. - 19:18

- Pista bácsi, árulja már el, hogyan tett szert ekkora vagyonra?
- Úgy hogy zsidókat bújtatok a pincémben.- De hát a háború már hatvan éve véget ért!....
- Én tudom!

Eladó használt VOLVO 960 2.5-24V, 1996-os (8. hó)
fúúú.. nagy disznó.. kiszámoltam: regadó 106000, gáz bele 230, biztosítás 35, átírás 60(baszki!), meg az eredetiség, meg a mûszaki, meg a faszom.. na ennyi pénzem kb sosem lesz:D asszem fölcsapok hímringyónak..
- Úgy hogy zsidókat bújtatok a pincémben.- De hát a háború már hatvan éve véget ért!....
- Én tudom!

Eladó használt VOLVO 960 2.5-24V, 1996-os (8. hó)
fúúú.. nagy disznó.. kiszámoltam: regadó 106000, gáz bele 230, biztosítás 35, átírás 60(baszki!), meg az eredetiség, meg a mûszaki, meg a faszom.. na ennyi pénzem kb sosem lesz:D asszem fölcsapok hímringyónak..