Jakab-hegy egyelőre még nagyon felejtős. jelentős mennyiségű hó mindenütt, a klasszik: hó-hó-hó-sár-hó-sár-sár-patak-sár-patak-Égertető.
alkatrészben nem tudok segíteni:(
Jakab-hegy egyelőre még nagyon felejtős. jelentős mennyiségű hó mindenütt, a klasszik: hó-hó-hó-sár-hó-sár-sár-patak-sár-patak-Égertető.
alkatrészben nem tudok segíteni:(
C típusú találkozások:
3man elfoglalják a teljes utat, háturolról kikerülöm őket és ez a rövid párbeszéd zajlik le:
-Héé, ez nem bringa út!
-Miért, akkor mi?
-Há honnan tudjam én azt?!
Kuncsorgó rovat:
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy darab használható váltógörgője? Univerzálisak ezek? Fater bringáján elég cefetül néznek már ki. 1db maradt a törött XTR váltóból. Nem tűnik olyan fontos alkatrésznek, hogy gáz legyen összekukázni.
toronte módosította - 2015. február 21. - 20:37
nna. voltam tekerni is, meg kirándulni is. előbbi kurvajó volt, háromszög ISTEN. Tettye fölött a pályán valami kibaszta a külsőm futófelületét(!) annyira, hogy a lötyi nem tudta megfogni. szerszámok, pótbelső nyilván nem volt nálam, úgyhogy letoltam Magóhoz, aztán Ákos hazahozott, hogy egy gyors átöltözés után mehessünk Tecától Jakab-hegyre. Három kutya, Tibi, Ákos, Tomi, Eszta, Gabi, én. fasza volt. láttunk high-roller nyomokat is:) ha meg tudom csinálni még ma a gumit, holnap mennék valamit. vagy a ma este után annyira másnapos leszek, hogy inkább fekszek szóval remélem nem sokan maradtatok otthon ma
És a jakabhegyi rész mennyire bringázható? Vörösferin nem jártatok?
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
nna. voltam tekerni is, meg kirándulni is. előbbi kurvajó volt, háromszög ISTEN. Tettye fölött a pályán valami kibaszta a külsőm futófelületét(!) annyira, hogy a lötyi nem tudta megfogni. szerszámok, pótbelső nyilván nem volt nálam, úgyhogy letoltam Magóhoz, aztán Ákos hazahozott, hogy egy gyors átöltözés után mehessünk Tecától Jakab-hegyre. Három kutya, Tibi, Ákos, Tomi, Eszta, Gabi, én. fasza volt. láttunk high-roller nyomokat is:) ha meg tudom csinálni még ma a gumit, holnap mennék valamit. vagy a ma este után annyira másnapos leszek, hogy inkább fekszek szóval remélem nem sokan maradtatok otthon ma
nekem 13-ig haza kell érnem, és tubest tervezek, úgyhogy 11kor megindulok!
Én kora du mennék. Mondjuk torony Magoo beszámolója után.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
szóval: nekem holnap déltől egy laza 3-4órás séta Jakab-hegyre, kutyával. a héten találkoztam Ufóval, ő is mondta, hogy jönne kutyásat. szóval lennénk egy adaggal hülyék, azt gondolom:) részemről kb ennyi.
szombat este Amperben elektronikus táncizás, vasárnap meg valami kerékpár. akár tilitoli is a torony körül.
Csillámfaszlámák!
Voltam egy tornyot, háromszög kafa, 70%-ban száraz, ahol nem, ott meg inkább az a félkemény földes, nem pedig hígfos, és tök jót lehetett benne csapatni! Mandulás alatt a dh pálya meg még jobb, csak a katlan vizes egyedül, amúgy száraz. Szóval yo!
Akad pár csúnya perec itt:
http://www.pinkbike....video-2015.html
Erdőbe kell bringázni azt kész. Ott is meg lehet murdálni és sokkal szebb :-)
Én szívesen segítek, amiben tudok. Klassz lenne egy országos, montis útvonal hálózat adatbázis. Hosszal, szinttel, nehézségi fokozattal, stb. mint sok külföldi oldalon.
Viszont messze nem én vagyok a legjártasabb a környéken.
Sziasztok!
Az előzőekhez eléggé off-topic, de hátha belefér...
Tavaly készítettünk egy MTB-s útvonalajánlót a Balaton-felvidéken: www.ridebalaton.hu.Idén a Mecsekben és más hegységekben is szeretnénk megcsinálni ugyanezt....
Sziasztok!
Az előzőekhez eléggé off-topic, de hátha belefér...
ja, amúgy érdemes rákeresni Mandy Muse nevére, tehetséges művésznő! just sayin'.