Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. november 05. - 17:01

Jah, nem tudom, de nézz nekem kélrek akkut, elég akkut a téma .
Krzysztof Penderecki: Concerto per pianoforte e orchestra (2001/2002) - YouTube csak úgy esõbe
Krzysztof Penderecki: Concerto per pianoforte e orchestra (2001/2002) - YouTube csak úgy esõbe
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. november 05. - 16:52

A bringám használati útmutatója:
A lényeg, hogy gyerekkoromban sokat nyilaztam (mogyoró íj, kiszárított gyékény szár szöggel a vesszõ), és képes vagyok bármilyen csorgó vízbõl inni, tehát egy része már megy a dolognak
Meg tolni is tudom!
A lényeg, hogy gyerekkoromban sokat nyilaztam (mogyoró íj, kiszárított gyékény szár szöggel a vesszõ), és képes vagyok bármilyen csorgó vízbõl inni, tehát egy része már megy a dolognak

Meg tolni is tudom!
Írta 2012. november 05. - 14:28

Írta 2012. november 05. - 14:28

Márió autóproblémád részben megoldódott?
Uhh Tomi az jó lenne! Viszont azt most hétvégén kellett volna! Meg hát ugye van már sok gopros cimboráink is,akik érdemlegesen nem használják!
Uhh Tomi az jó lenne! Viszont azt most hétvégén kellett volna! Meg hát ugye van már sok gopros cimboráink is,akik érdemlegesen nem használják!

Írta 2012. november 05. - 13:51

Lassan megint lehetne egy videózós fotózós bringázást tartani.
Na, nem ennyire komolyat: Hopkins at Home - Pinkbike
Ma elvileg veszek megint valami nagy vinyót, mert már nem férek el, aztán majd valamelyik esõs napokon nekiállok vágni...
Na, nem ennyire komolyat: Hopkins at Home - Pinkbike
Ma elvileg veszek megint valami nagy vinyót, mert már nem férek el, aztán majd valamelyik esõs napokon nekiállok vágni...
Írta 2012. november 05. - 11:18

nekem legszabb vasárnap ever...autó reggel nem indul, egész nap bukó, rokonság rinya, buktam 100e egy adásvételen, egész nap teszkóba /taxival nagyon urak voltunk/ a 900as csak városban 900Ft a teszkó az már 1400 amit persze elõre nem mond, teszkó persze át van rendezve bojongás meg a kikába ahol geci drága minden,de a kaja még jó..fszom midnenbe...
rf atlas karra jók a simanyó tányérok? vagy ha azt is buktam akkor valamit szétverek
és kezdõdik a nap a hüje vevõkkel
rf atlas karra jók a simanyó tányérok? vagy ha azt is buktam akkor valamit szétverek
és kezdõdik a nap a hüje vevõkkel

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2012. november 05. - 10:35

Én bírom az ilyeneket, remélem igaz is!
Meg a radikális állatvédõk is királyul nyomják!
Gabesznek kössz a buliért, király volt, de lelketlen puhapöcs minden nem beöltözött!
Mi lesz így veletek öreg korotokra?!
Most suli, aztán SOS ügyintézés Pesten.
Bööö...
Örülök, ha délben el tudok indulni, szal csak késõ este tudok haza jönni.
Fuckyeah!
Fabrikett jó kiegészítésnek, meg begyújtáskor, de nem helyettesíti a fát, messze nem ér annyit...
Meg a radikális állatvédõk is királyul nyomják!
Gabesznek kössz a buliért, király volt, de lelketlen puhapöcs minden nem beöltözött!

Mi lesz így veletek öreg korotokra?!
Most suli, aztán SOS ügyintézés Pesten.
Bööö...
Örülök, ha délben el tudok indulni, szal csak késõ este tudok haza jönni.
Fuckyeah!
Fabrikett jó kiegészítésnek, meg begyújtáskor, de nem helyettesíti a fát, messze nem ér annyit...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. november 05. - 10:35

Fabrikettrõl tud vki pro és kontrát mondani? Ma megnézzük az árakat, de nemtom egyáltalán jó ötlet-e tüzifa helyett...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. november 05. - 08:57

Írta 2012. november 05. - 08:56

Nem tudom mennyire életszerû ez a jeladókütyü-használat, de mindenesetre szimpatikus, a tempó, amivel elkapták a bringatolvajt. Hajrá Tomcat!
Írta 2012. november 04. - 19:02

Délelõtt melóztam kicsit és közebn az egyik film alatt ez az alap ment a tévében:D:
Még mindig nagyon nagy!
Tegnap beszarattam egy kutyát Éger-tetõ felett, és kb. 1 km-en keresztül sprintelt elõttem... Utána meg a frászt hoztam egy fiatal kaukázusira is, ami geci nagy volt! Szerencsére a fickó meg tudta fogni a pórázt!
Még mindig nagyon nagy!
Tegnap beszarattam egy kutyát Éger-tetõ felett, és kb. 1 km-en keresztül sprintelt elõttem... Utána meg a frászt hoztam egy fiatal kaukázusira is, ami geci nagy volt! Szerencsére a fickó meg tudta fogni a pórázt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. november 04. - 17:45

Ja, fasza volt az idõ, bár kicsit késõn indultunk el bringázni, de azért meg kell állapítsam, hogy ezzel a bringával gyorsan kell menni, mert akkor jó igazán

Írta 2012. november 04. - 17:39

Erõnlét sehol nincs, izomláz megmaradt, a tenyerem meg sunasimogatáshoz szokott a gipszes érában, most aztán piros meg sajog...
Ritka jó idõ volt ma, talán idén utoljára. A kertben uzsonnáztam.
Ritka jó idõ volt ma, talán idén utoljára. A kertben uzsonnáztam.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. november 04. - 16:06

Ja ja ja!Enfura fasza,Zapé ok,de az ùj már nem tetszik...
Plat..meg rövid és hosszù is ár hùzòs...de..
Plat..meg rövid és hosszù is ár hùzòs...de..
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. november 04. - 12:46

Endura olcsó és jó, a Platzangst meg szerintem a legjobb cucc, csak sokba van!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. november 04. - 12:35

Írta 2012. november 04. - 12:33

Délután dh részing...!!
Tomi,Zap:Mi ezekrõl a véleményetek...??Endúróra...
RaceFace Ambush Pants 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Polaris AM 1000 Repel Pants AW12 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Endura Singletrack ll Trousers 2013 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Platzangst - Bulldog Zip Off DH/FR Bike Pant 2012 - black | bei BMO online bestellen und kaufen. 24 h Lieferung
Alpinestars - All Mountain WR Pants 2012 - schwarz | bei BMO online bestellen und kaufen. 24 h Lieferung
Tomi,Zap:Mi ezekrõl a véleményetek...??Endúróra...
RaceFace Ambush Pants 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Polaris AM 1000 Repel Pants AW12 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Endura Singletrack ll Trousers 2013 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Platzangst - Bulldog Zip Off DH/FR Bike Pant 2012 - black | bei BMO online bestellen und kaufen. 24 h Lieferung
Alpinestars - All Mountain WR Pants 2012 - schwarz | bei BMO online bestellen und kaufen. 24 h Lieferung
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. november 04. - 12:25

Ebéd után kéne menni legalább egy Éger-tetõt vagymit. Ha már tegnap teljesen hasznavehetetlenül hánykolódtam...
Írta 2012. november 04. - 02:25

Írta 2012. november 04. - 00:27