Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
jaja az van...egy bajom hogy 12cm nél többet nem szeretne mozogni.. mármint nics baja meg ilyenek,csak túl sok, erõs a rugó...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért ha egy Marzo rendben van, akkor azért nem cserélném el egy 36vanR-re.
Fõleg ha mondjuk egy 66RC3-ról van szó...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
van most egy olyan hogy egy srác elcserélné a 2010es 36vanR a 66ra..kérdés hogy érdemes-e
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

10 éve jobb volt: x kilowatt, y egységár = z ennyit fizetsz. kb ennyi volt.
.

Pont azért,hogy ne értse az ember...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mi se nagyon értjük az eonos számlát. sõt, most nekünk is fizetni kell azért, mert õk elbasztak vmit! ráadásul anyám ma be is ment, és azt mondták ezt a t-homenál kell intézni, de a t-home küldte õt az eonba!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
az csak annyit jelent, hogy normális vagy és/vagy nem vagy feketeöves könyvelõ
10 éve jobb volt: x kilowatt, y egységár = z ennyit fizetsz. kb ennyi volt.
nem az eon kúrja szét az egészet egyébként, hanem a magyar energia hivatal, miattuk néz ki így a számla, és nekik vannak halva született ötleteik.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
BTW. biztos tulok vagyok, de nem igazán értem az EON számláit. Nem vagyok fizikus, sem energetikus.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

"mi a faszez, hogygondolja az eon 22-én mia faszból fizessem be"

Az elsõre ott a válasz a levélben, a másodikra pedig nem lehet polkorrekt módon felelni.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
jövõ 7en jön az 5 fok körüli
Posted Image

he
Posted Image
Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
mondjuk az eon nekünk is küldött levelet, hogy fizessek mert õk elbaszták az éves számlázást...és, ha nyugdíjas lennék nettó 58000-bõl élnék én is bemennék észt osztani meg megkérdezni, hogy "mi a faszez, hogygondolja az eon 22-én mia faszból fizessem be"
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Reggel a Széchenyi téren egy idegbeteg nõ elkezdett visítani miután a háta mögött 2 méterrel elkanyarodtam, hogy "Üssél el te állat! Üssél el!" Ezt szajkózta miközben a téren átgurultam. Pedig még csak nem is mentem gyorsan, mert sok ember volt, és még a lépcsõn se volt elég lendület az ugráshoz. Nem szóltam vissza, mert idõm se lett volna rá, meg visszanézve láttam az arcán az õrületet.
De az ilyen miért nem veszi be a gyógyszerét? Vagy gyógyszerrel csak ennyire õrült?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Egyes ide betérõk szerintem konkrétan életképtelenek; csodálkozom, hogy a sarokig eljutnak katasztrófa nélkül vagy rázza õket halálra a 400v. 10 év alatt kicsit antiszociálissá lettem, de ilyen sapiens-csökevények körében egykettõre mizantróp leszek, az fix...

(nem érti a számlát mert nem olvassa el a mellette lévõ levelet. bejön, felolvasom neki. mingyászikrátkapok)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Húú, megjött!:)

Kösz Chicken!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Hozzáértõk! Ez jó?! Samsung UE-40EH5300 102cm -es Full HD LED LCD televízió, UE40EH5300, 40EH5300 - Samsung LED tv - muszakishop.hu, Samsung webshop, webáruház, házhozszállítás, raktárron lévõ termékek

Azt hittem az EH modellek nem Smart TV-k, de amit kinéztél az az.

Én 2 hónapja vettem hasonlót innen:
UE-37ES5500

Az árakat nézd meg, mert ez a kalocsai bolt nagyon jó szokott lenni. Plusz 2500 Ft-ért házhoz hozták, beüzemelték, nekem csak fizetni kellett.
Talán még alkudni is tudsz, ha azt mondod, hogy máshol 2-3 ezerrel láttad olcsóbban...
Képe szép, fõleg, ha van HD adód. Megy rajta a jutub, meg minden net, vettem hozzá egeret is. A mobil vinyót egy az egyben rádugtam, arról filmezünk. A feliratot is felismeri.

Tényleg, az új téli gumim megjött?

Posted Image

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevaszeva!
Jóhogy jó, jó nagy rajta a p*na!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Szeva Berlincalling!;) Hm, Lucy Liu jó!:)

Hozzáértõk! Ez jó?! Samsung UE-40EH5300 102cm -es Full HD LED LCD televízió, UE40EH5300, 40EH5300 - Samsung LED tv - muszakishop.hu, Samsung webshop, webáruház, házhozszállítás, raktárron lévõ termékek

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kösszi!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Bemutatkozik Berlinben a villányi borvidék | Közélet | Baranya | bama.hu BAMA
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Katonabogaras egyesületi autónak :-)

Lánglovagok - Shop

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Xen!
Nem találom, merre van a cikk?

Fúú, volt kint minden, államtitkár, áramtitkár, kereskedelmi attasé, szakdiplomata... Igen, leépít az állam. Stratégia nincs, de pénzt nagyon tudunk költeni. Annak azért örülök, hogy a mi cégeinknél megvan errõl a vélemény...
Legalább elvegyültem a "németek" között, csak mert azt nem sokat láttam. A fele török, arab, feka, vagy kínai. És olyan lusziliuval ültem egy buszon, hogy bazdmeg... Imádok idegen nagyvárosban tömegközlekedni...

Itthon meg mindenkinek hörghurutja van... fasza... most éppen a fosáshányást cseréltük erre!

Na mindenjót, hétvégén kell tekerni...