Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
hobbit pénteken mûködhet! hétvégén meg nagyon csinálni kell valamit!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jahh, utólag csak én is röhogök a reakciómon, de hát már mindegy:) ... Majd eccer én is felvonulok táblával a kezemben, és akkor lehetek végre kategorizált tömeg.

De legalább Hollandiából rendeltem.két doboz Powerbar Recoveryt 19 juróért, aminek darabja 4500 itthon, 52 dolcsi a crc-n.

Elkapott a grincsség, vagy öreg házsártosság?

Esti futás jó.

Fikkenfakken.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hobbit nemtom mi, úgyhogy beírtam a googleba, és az alapján nem érdekel.

irományt nem olvastam el, mer túl hosszú, de a reakciókból úgy látom, jobban is jártam :-)

fákoff érdekel

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Ezt az írást ismeritek Tóth Gy. Lászlótól, Magyar Nemzet..?! (Bár végül is szinte mindegy ki hol.. én könnyesre röhögtem magam! :D ) „Elérte a kritikus tömeget a magyarországi öngyilkosjelöltek száma. Ez már önmagában is komoly társadalmi probléma lenne, ám akikrõl szó van, mások életét is kockáztatva próbálnak meg átlépni a túlvilágra. Közben arról beszélnek, hogy õk azok, akik nem szennyezik a környezetet, ráadásul egészségesen élnek. Valamelyik nap az autómban ülve balról egy kerékpáros tûnt fel mellettem. Miután öngyilkossági szándékához nem akartam asszisztálni, jóhiszemûen jobbra rántottam a kormányt, de ott sem volt hely, mert arról meg éppen egy motoros elõzött. Mindez egy egyirányú, telített, háromsávos úttesten, ami azt jelenti, hogy a tõlem jobbra és balra esõ sávban is haladt egy autó. De ma már a járdán sétálva sem vagyunk biztonságban. Közben a kerékpárosok egyre többen vannak, trendi lett ijesztõ ufószerû lénynek öltözve mozgatni ezt a fémvázas micsodát, aminek a tulajdonosai beazonosíthatatlanok, így aztán azt visznek vagy küldenek a másvilágra, akit akarnak. A kerékpárosok a modern kor hõseinek hiszik magukat, pedig csak egy rosszul szervezett társadalom bomlástermékei õk. Vajon mi lehet azoknak a szülõknek a fejében, akik egysávos, szinte járhatatlan minõségû autóutak szélén kerékpárra ültetik a hat-nyolc éves gyermekeiket is? Hogy most együtt a család, mert együtt tekerünk? Tekerünk a tóra? Meg a pusztába? Persze a balliberális, szabadosság-központú médiamanipulátorok által megdolgozott közvélemény abszolút kerékpárpárti, hiszen ez is egy alternatív mozgalom, a szervezett világvárosi közlekedéshez képest más. És ami más, az mindig jobb annál, ami van. Éppen ezért nem tûrnek semmiféle szabályozást: jönnek szembõl, oldalról, hátulról, autóúton, gyalogjárdán, hidakon, alul- és felüljárókban, játszótereken. És miután már elég sokan vannak, egyre agresszívabbak. Követelésekkel állnak elõ, amiket az LMP zavaros identitású politikusai is támogatnak. Ebben is méltó utódai az SZDSZ-nek, és partnerei az MSZP-nek.”

ezért nem is merem a kerekeket újra fûzetni..

moffendáré : Specialized SX Trail - Marzzocchi Bomber 66 / Fox DHX 4.0 - Sram X.9 / Avid 5 Disc - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

uhhh, kinyílt a kaszakõ a zsebemben
minden szavából ordít az amitõl rosszul vagyok.. a kategorizálás, a mindenbe politikát látás, a uuu ááá..... elég.
megyek és elhozom a csajom a pályaudvarról

Napkin, az egy síléc rossz fotója
Holnap Schladming hörrr
I don't care how it pedals

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
A Hobbit érdekel, az emberi hülyeség politikafüggetlen, Rókuson nem tudom mi a helyzet!

Egyébként fákoff!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

ahogy ezeket olvasom ,eegyre inkább örülök hogy kikerültem a magyar média világából..

http://port.hu/12_ma...77&i_topic_id=1 este nézni való

Megyünk közös Hobbit nézésre? Akár Tomihoz kivetítõn akár moziba?

Meg egyik este rókusdombra szánkózni??

A hobbit nem érdekel, a rókuson elolvadt és szarok a politikára! Ha nem biztosítják, hogy én a kerékpáromat rendeltetésszerûen használjam, akkor csak az emberek riogatása marad tehát; fákoff!,)

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Posted Image

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
ahogy ezeket olvasom ,eegyre inkább örülök hogy kikerültem a magyar média világából..

http://port.hu/12_ma...77&i_topic_id=1 este nézni való

Megyünk közös Hobbit nézésre? Akár Tomihoz kivetítõn akár moziba?

Meg egyik este rókusdombra szánkózni??
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Mondjuk lehagytam a szarkazmus-jelet a kérdés végérõl, de egyébként azok az országok is csak balliberális médiamanipulált buzi-imádó salakanyag-raktárak!!!! (szarkazmus-szmájli)

Amikor az okosok hülyéskednek az vicces, de amikor a hülyék okoskodnak annak fele se tréfa!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

tehát akkor most én egy bal-liberális szaros buzi vagyok, aki olyan szinten szociopata, hogy már fémvázas micsodát tekergetve próbál embereket magával vinni a kénköves vörös pokolba?

:D:d:d

BTW. ez az "Ennyiért autót is vehettél volna!!!" kategória. Hatásvadász és az átlagemberek megnemértésére és szûk látókörére épít.
Végig sem olvasom annak tudatában, hogy nálunk társadalmilag fejlettebb országokban az ilyeneket már karóba húzták volna együttesen a bringával járó kismamák és futárok.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

mindjárt megyek haza bringával, aztán útközben majd letaszítok pár lelket luciferhez...

like!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Megnyugodtam. Nem vagyok buzi!!!!:cool2:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mindjárt megyek haza bringával, aztán útközben majd letaszítok pár lelket Luciferhez...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://erotika.indav.../video/Vetkozik

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Tehát akkor most én egy bal-liberális szaros buzi vagyok, aki olyan szinten szociopata, hogy már fémvázas micsodát tekergetve próbál embereket magával vinni a kénköves vörös pokolba?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Ezt az írást ismeritek Tóth Gy. Lászlótól, Magyar Nemzet..?! (Bár végül is szinte mindegy ki hol.. én könnyesre röhögtem magam! :D ) „Elérte a kritikus tömeget a magyarországi öngyilkosjelöltek száma. Ez már önmagában is komoly társadalmi probléma lenne, ám akikrõl szó van, mások életét is kockáztatva próbálnak meg átlépni a túlvilágra. Közben arról beszélnek, hogy õk azok, akik nem szennyezik a környezetet, ráadásul egészségesen élnek. Valamelyik nap az autómban ülve balról egy kerékpáros tûnt fel mellettem. Miután öngyilkossági szándékához nem akartam asszisztálni, jóhiszemûen jobbra rántottam a kormányt, de ott sem volt hely, mert arról meg éppen egy motoros elõzött. Mindez egy egyirányú, telített, háromsávos úttesten, ami azt jelenti, hogy a tõlem jobbra és balra esõ sávban is haladt egy autó. De ma már a járdán sétálva sem vagyunk biztonságban. Közben a kerékpárosok egyre többen vannak, trendi lett ijesztõ ufószerû lénynek öltözve mozgatni ezt a fémvázas micsodát, aminek a tulajdonosai beazonosíthatatlanok, így aztán azt visznek vagy küldenek a másvilágra, akit akarnak. A kerékpárosok a modern kor hõseinek hiszik magukat, pedig csak egy rosszul szervezett társadalom bomlástermékei õk. Vajon mi lehet azoknak a szülõknek a fejében, akik egysávos, szinte járhatatlan minõségû autóutak szélén kerékpárra ültetik a hat-nyolc éves gyermekeiket is? Hogy most együtt a család, mert együtt tekerünk? Tekerünk a tóra? Meg a pusztába? Persze a balliberális, szabadosság-központú médiamanipulátorok által megdolgozott közvélemény abszolút kerékpárpárti, hiszen ez is egy alternatív mozgalom, a szervezett világvárosi közlekedéshez képest más. És ami más, az mindig jobb annál, ami van. Éppen ezért nem tûrnek semmiféle szabályozást: jönnek szembõl, oldalról, hátulról, autóúton, gyalogjárdán, hidakon, alul- és felüljárókban, játszótereken. És miután már elég sokan vannak, egyre agresszívabbak. Követelésekkel állnak elõ, amiket az LMP zavaros identitású politikusai is támogatnak. Ebben is méltó utódai az SZDSZ-nek, és partnerei az MSZP-nek.”

ezért nem is merem a kerekeket újra fûzetni..

moffendáré : http://apro.bikemag....ol-l130629.html
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Revolutionra nekem 400at mondtak!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

Egyébként meg kurvára elegem van abból, hogy 200 Ft egy küllõ, és 120 Ft egy küllõanya Magyarországon. Nem tudom mi a fasznak néznek a kereskedõk... Sohasem elleneztem a tisztességes hasznot, de ez azért gáz. Úgy indul egy szett kerék, hogy 25 000 Ft csak a fûzés, a küllõanya és a küllõ? Agyak és felni nélkül... Hát ezt gyorsan felejtsék el...

Jesszus! Gyorsan megnéztem, én azt hiszem 40forintosakat vettem anno. Rendeltem vagy 6-8 alkatrészt, de még fûzéssel együtt is adott kedvezményt! Egyébként most nézem árul a srác DT küllõket, a Competition meg a Revolution, 100 és 220 forint. Hát, durva.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

nem teljesen értem amit a max árról írsz :/
viszont ha valami KELL ebayrõl, akkor gixen.com és akkor nincs meglepetés .)

Annyi a lényeg, hogy valszeg kicsivel lõtt csak fölém, mert 10 mp-vel a vége elõtt én vezettem, és két licit is volt, a másodikkal talált fölém.
(Én okosan licitáltam, nem adtam meg a korábban kiszámolt max. árat, hanem kockáztattam. Ha megadom a saját privát max. áramat., akkor nem lett volna elég neki 2-szer emelni a licitet, hanem 3-szor kellett volna neki, és akkor már kicsúszik az idõbõl.)

Egyébként meg kurvára elegem van abból, hogy 200 Ft egy küllõ, és 120 Ft egy küllõanya Magyarországon. Nem tudom mi a fasznak néznek a kereskedõk... Sohasem elleneztem a tisztességes hasznot, de ez azért gáz. Úgy indul egy szett kerék, hogy 25 000 Ft csak a fûzés, a küllõanya és a küllõ? Agyak és felni nélkül... Hát ezt gyorsan felejtsék el...

De persze valamiért nem bízom a gyári kerékszettekben XCO terhelés feletti használat esetén... Szóval úgy kell nekem:D!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

ilyet vettem: (30% kedvezménnyel)
http://www.hervis.at...de=BASE:1485451
-
holnap holnapután szabadnap, nagy mennyiségû síéléssel yessaaa

Húú, ez tök jó Dusán! Mi ez?!:P