Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez talán még durvább, mint 4 keréken csúszkálni:

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez érdekes alkalmazás lehet futáshoz: https://www.zombiesrungame.com/
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Felszállt a buszra és nem volt jegye: Index - Belföld - Szarvas vágódott egy buszba

Futásról még Tibit lehetne megkérdezni, õ már sprintelt haza a Magasháztól amikor meg akarták verni. Bár manapság már elhanyagolja az edzéseket, és ritkán jár el éjszaka...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

vennék valami cipõt futni, viszont fingom sincs, hogy milyen árkategóriában érdemes. úgy érzem, 15ezernél többet nem szánnék a projectre.. Shosi, van esetleg tipped?

Tomi kommentjénél jobbat azt hiszem egyikõnk sem tud írni... :)

Én tavaly év elején voltam hasonló "cipõben" :)

Akkor kezdtem kocogni (szeptemberig mentem is, azóta nem nagyon) és kellett cipõ. Max 15-öt szántam rá. Betonon és salakon terveztem futni heti 1-2-3 alkalommal.
A Kondi sportban ezt elmondtam, megnézték a lábam alakját, meg a lenyomatát és mivel a neutrális cipõ megfelel, ezért ezek már voltak 15-tõl. (Saucony márka).
Egy alapmodellt vettem és tök elégedett vagyok vele.
A 10-15ezres adidas/nike cipõket felhúzva a hervisben/intersportban nem volt ennyire komfortos érzésem. Nyilván minál drágább, annál jobbak vannak, de 15-ért szerintem ez a Saucony jó választás.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fingom sincs.
Amikor nézegettem régen, jó drága volt... Többet nem tudok :) .

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Szabit kérdezd meg
I don't care how it pedals

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
TRX et vágja valaki,mit érdemes venni?
Esetleg lenne militari is...

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hát, 15 körül nekem is volt Adidasom, és pár hónap után selejteztem, mert csak fájt tõle a lábam.25 ezres Adidas Trail cipõm terepen szart sem ért... Viszont volt egy 16 ezres, valamilyen kis szériás, amilyen Csikónak is, na az nagy király volt... Nem igazán tudok kiigazodni rajtuk...

Jah, Kondiban profik, meg asszem Hervisben is van valaki, aki vágja... Sportboltokban nem vennék, mert ott nem az számít, hanem hogy villogjon drágán a szabadidõrucihoz.

Pár kérdést tegyél fel azért elõtte magadnak (és válaszolj is rá): Milyen rendszerességgel akarsz futni? Mennyiket? Milyen terepen? Milyen idõben? És milyen tempóban? Kis tempóhoz, alkalmi futáshoz nem kell csúcs cipõ, de ha rendszeresen mész, akkor vegyél egy drágábbat, vagy akár kettõt (nekem az nagyon bejött, hogy váltogatom õket).
Utána meg nézd meg a lábad, hogyan tartod, milyen erõs a boltíved. Ha erõs, nincs bokasüllyedésed, vagy lúdtalpad, akkor jó a semleges csuka, ha nem, akkor stabil kell. Hosszú, betonos futáshoz frankón csillapított.

Ebay jó, ki lehet fogni jó vételeket, prototípusokat :), csak tudnod kell a méretet... És CRC-n is nagy a kínálat, Salomonokból sok van, jó áron is vannak...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
adidasnak vannak jófajta futócipõi 13-15 magasságában. én 5-6 éve csak adidasban futok.
lényeg hogy ha betonon futsz, akkor ne trail cipõt vegyél (mint én anno:))
opció még, hogy elmész a Kondiba a Leventéhez, és megmondja mi a mi. aztán megveszed ebayrõl, bár ilyen árfoylam mellett..
Tomi mindkét meglátása valós!
I don't care how it pedals

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Pedig kapnál cserébe Tisza szatyrot!:-)
Kõvilla jóó!:o

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

lyrikbõl mi a jó?

Lyrikbõl az a jó amit én árulok, de tényleg! És csak pénzért adom oda!:P

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ilyen kellene nekünk is...!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

vennék valami cipõt futni, viszont fingom sincs, hogy milyen árkategóriában érdemes. úgy érzem, 15ezernél többet nem szánnék a projectre.. Shosi, van esetleg tipped?

Hihi, én is így indultam neki és 23e lesz belõle!:o Pedig csak "edzésre" kell!?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Menj ki itt Pécsen 2-essel Fehérhegyre, és ordítsd el magad, hogy "Büdös cigányok!", vagy valami hasonló, esetleg kérdezgess körbe, hogy hol a bank, mert be szeretnél rakni sok pénzt. Na akkor majd futnod kell, és futni is fogsz bármilyen cipõ is lesz rajtad :D
Amúgy ha jól tudom futócipõt nem annyira egyszerû venni. Nem mindegy merre dõl a lábad futás közben, meg milyen felületre kell. De csomó rendes futócipõ gyártónak van olyan oldala ami segít kiválasztani a megfelelõ cipõt. Én annak idején azért mertem megvenni 8e-ért az Avia futócipõt CRC-rõl, mert az oldalukon is nagyjából az jött ki...
Pl: How to Choose Running Shoes!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mer elfáradtam a szilveszteri virslidobálásban :D

majd hétfõn dolgozok

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

végre megjött a diabolus hajtásom, erre megveszik a villát a vázból :D

fszom..most vagy merev fullos gép lesz vagy valamelyik városi..

lyrikbõl mi a jó?

Attus madjnem intéztem egy jó melót neked mára, mini kúper s átépítve csak épp leáált szervíz módba az autópáláyn pécsváradnál sos meg kellett volna csinálni pénz nem számíti..mindeg y:)

honlap f6 csarnok?

Kémfotó Sam Hill 2013-as kerékpárjáról! | Offline Magazin

Schneider.

A kisbüdös,aki szilveszterkor virslivel dobálózik mé nem dolgoziK?!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Márió, amíg ferde az a KMC, addig ne használd, mert sztem kurva hamar szétnyílik - amire kicsit sem jó, attól gyorsan behalhat. Keress hézagoló-szettet akár.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.