Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Kabátmánia, futócipõ, sí...mi minden van egy bringás topikban

kemény az attilázás, a kommentek között ott van az ákosozás is Ákosozás - Szlengblog

boldogság
Posted Image
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomi,jó az a csuka,Atus nyomja ilyenbe...

Jólvan tudom én azt, hogy jó lesz. Majd mondhatom, hogy egy cipõben járok Atussal ;)

Ja neki meg bulldog névnapot, de aztán elég legyen már az Attilázásból! Majd hamarosan iszok rája egy páleszt egészségügyi okokból ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dhog, még a Dare2B vagy dare2be cuccokat is érdemes megnézni ebay-en, briteknél, whatevör.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

iiiigen, ez az amit Kokk mondott régebben , hogy nagy márkáknak varrnak jó anyagból.
de hát én itt vagyok az meg ott van.

Hát kellett neked oda menned, amikor ez itt van :D

A CRC majd még visszautal nekem 4.18€-t, mert annyival olcsóbb ez a cipõ. Milyen rendes ez a Jane :D
Lassan már bringázni is megtanulhatnék :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dhog: karrimor.co.uk

Addig is szóljanak a basszusok:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

kabit lehet nézni komlón, a Pier-nél! nagyon komoly cuccokat varrnak, és sokszor van eladó - kicsihibás - készlet is. tavaly még varrtak eider cuccokat is, meg mountain equipment-et. onnan van eider kabim, kurva jó.

Chicken kabbe :) olyan vagy, mint a csajom: szeretem õt is, de azért baszogatom... csak õt sûrûbben :D

iiiigen, ez az amit Kokk mondott régebben , hogy nagy márkáknak varrnak jó anyagból.
de hát én itt vagyok az meg ott van.
I don't care how it pedals

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Tomi,jó az a csuka,Atus nyomja ilyenbe...
Komló varroda meg kafa!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
kabit lehet nézni komlón, a Pier-nél! nagyon komoly cuccokat varrnak, és sokszor van eladó - kicsihibás - készlet is. tavaly még varrtak eider cuccokat is, meg mountain equipment-et. onnan van eider kabim, kurva jó.

Chicken kabbe :) olyan vagy, mint a csajom: szeretem õt is, de azért baszogatom... csak õt sûrûbben :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj, mégsem lesz Minaar cipõm, mert közben kifogyott. Mondjuk csodálkoztam is rendeléskor, mert 2 nappal elõtte még nem volt a méretemben, aztán vasárnap meg lett.
De most majd lesz helyette ilyen: Five Ten Hellcat SPD MTB Shoes 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Csak a Minaar jobban ment volna bringámhoz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Használt kabátot biztosan nem vennék, amit vízhatlannak szánok...

Egyet értek.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Köszi! Rendesen széthúzták!:)

Még mindig fájok! Remélem holnap már jó lesz és szerdán mehetek újra!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Használt kabátot biztosan nem vennék, amit vízhatlannak szánok...

Posted Image

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
IceToolz imbuszkészlet 1600ért szerintem kurvára fõnyeremény (Pedál). Vagy a Kellys 3000ért jobb (Pavlik)?

Küllõhúzó meg mindenhol 1200, egyedül a PISTA BIKE-nál (WTF???) 380Ft :)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

..ja , Szabadkán én sem vennék semmit..
Burton tavalyi kifutó (Poacher) modellje egész jó áron van (félár) 99 ruóe
Egy HH gatyát sikerült 24 euróért venni újszerû állapotban, most már csak kabát kell, bár a Mckinley sem rossz 5000/5000 és még otthon vettem ákciósan. Csak hosszú kicsit.
Na mindegy, elkapkodni nem fogom.
Ezek vannak most képben:
Ski/ Snowboardjacke 2 in 1 olivgrün mit Kapuze in der Größe L, Marke Lands´ End | eBay
Brunotti Skijacke Snowboardjacke Gr.L Madoxy Hipertex grau schwarz NEU | eBay
HELLY HANSEN Herren Recon JACKE SKIJACKE WINTERSPORTJACKE NEU | eBay

HH nagyon megutálnád gyorsan a fehér részek miatt, állandóan koszos, kimoshatatlan lenne...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

Egy HH gatyát sikerült 24 euróért venni újszerû állapotban, most már csak kabát kell, bár a Mckinley sem rossz 5000/5000 és még otthon vettem ákciósan. Csak hosszú kicsit.
Ezek vannak most képben:
Ski/ Snowboardjacke 2 in 1 olivgrün mit Kapuze in der Größe L, Marke Lands´ End | eBay

Boldogot! Zene ismerõs :)

HH,az Északi Arc nak a summit sorozata elég jó, Mammut vagy hogy írják szintén és szerintem bõven vehetsz ezekbõl használtat.

Bringa most full merev 1x1 nagyon fura érzés... nem tudom hogy 36*16 v 32*16 v 18*18/16 legyen fent..hegyen még nem voltam vele,csak parkban,de mókás..a gorssman váz+diabolus+kona dj villa elléggé merev trió..nem érzem a térdem :D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Atusnak boldogot!
Posted Image

Atisnak is!

Heavy nem rossz, bár néha gáz a kidolgozás, de legalább 10 000-es anyag. Én inkább a shell kabikat szeretem, akkor meg Karrimor.

Tegnap persze akkor kezdett szemerkélni az esõ, amikor kitoltam a bringát a garázsból. Lett belõle 1,5 óra görgõ.

Szép napot!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Heavytoools!;-)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Ezek vannak most képben:
I don't care how it pedals

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Én egy tavalyi akcióban vettem a pécsi intersportban egy szettet (gatya + dzseki) 30-ért. 5000mm-es és tökéletes (5.5). Etirel.
Szakadó esõben is elég jól bírta beázás nélkül. És könnyen szárad (másnap is csúszni kell ugyebár).
Próba nélkül nem vennék netrõl ilyet azért.
Ha nem profi vagy, de ha az is, akkor sem hiszem, hogy megérné 40-50 ezerért egy dzsekit venni.

Én csak egyre figyeltem, hogy minél kevesebb világos (fehér) szín legyen benne (a nadrág meg fekete legyen) akkor nem koszolódik. (utcára nem hordom, csak síelek benne).
Ja és soha nem mosom ki, inkább eladom.

Múlt héten a decathlonban néztem sícuccokat, hát borzasztó drága minden, de dzseki 20 körül azért van.
Szabadkai columbia/spyder téma kényes, egy volt nekem, az nem vízálló volt, hanem vízszívó... :) Monjuk melegnek meleg volt, csak ne essen rá esõ.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ebayen én is nézegettem komolyabb kabátokat, de a legtöbb hong-kongból, meg kínából jött volna. éshát.. kissé gyanús volt. Szabadkán vettünk columbia hímzéssel törökbe' gyártott kabátot és kurvajó! 0° környékén egy korrekt polárral megrohadok benne. szóval ügyesek ezek, érdemes figyelni.. ja, a szegedi árkádban a pléjersz rúmban kamu oldszkúl adidas melegítõt árulni.. ezt meg csak adalékként.