Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2015. március 18. - 21:00
Egyre hosszabbak a nappalok,hétvégén óra átállítás.☺
😊
- albertfish, Shoshi és mof kedveli ezt
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2015. március 18. - 20:47
Magoo módosította - 2015. március 18. - 20:51
- mozsafsik és mof kedveli ezt
Írta 2015. március 18. - 20:26
Hát ez a mai nagyon kellemes volt
Felfelé vígig tudtam "egy levegővel" menni egész síház alatti kövekig.
Most meg bebujt a zördög, hogy 12 kiló alá kéne menni
Mostani cucc:
stucni 200g kb., markolat kb 134g, kormány 353g, kcs. 104g, pedál 486g saintnél ha van könyebb nem pici lapos esetleg..bár akad egy xtr spd is, háhtha rászánom magam
albertfish módosította - 2015. március 18. - 20:39
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2015. március 18. - 17:48
Nekem a szombat délután nagyon szimpatikus, ráhörögtem... Akármiznék a kerékpárzással kapcsolatos!
- albertfish kedveli ezt
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2015. március 18. - 14:49
Gabesz is 4 körül menne. Ha nem jön össze társaság lehet én is bevárom. De a lightos menetet felejtsd el
Akkor rohanjatok .) Max téren találkozunk!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2015. március 18. - 14:38
Gabesz is 4 körül menne. Ha nem jön össze társaság lehet én is bevárom. De a lightos menetet felejtsd el
Írta 2015. március 18. - 14:15
Írta 2015. március 18. - 13:30
Nekem a ma 3 csúszik.. AdWords tervezés van és kicsit el vagyok csúszva..bejött egy állatorvos reggel amire nem számoltam..
Max 4 körül szeretnék felfelé elindulni, abszolút light tempóban lehetőleg terepen felfelé, tettye-vidámp-torony-zháromszög-allatkertnél be-tettye körre gondoltam kb.
Tesztelni kell még a beállításokat, lehet jobban járok egyedül.
Na mindegy, ha mégis összejön együtt írjatok!
Hétvégére nincs terv egy nagyobb össznépi orfűi vagy ilyesmi kör?
- mozsafsik kedveli ezt
Írta 2015. március 18. - 08:46
Nem rossz az új céges vas, Opel Morzsa ECOfasz. Ennek is 175-nél vége van, de azt legalább eléri úgy, hogy nem kell km-eken át cipőzni. Viszont csak 2 üléses/rakteres és hátul nincs üveg, úgyhogy kanyarodva tolatni baszott gáz! A rácsot is a halál faszára kívánom, a biztonsági öv úgy baszódik neki, mintha harang kondulna meg. Hagyhattak volna rajta egy lyukat is a visszapillantó magasságában, majd pont ott fog előre dőlni a rakomány...
- mozsafsik kedveli ezt
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2015. március 17. - 22:46
Még nem tudom...kellene egy babi sintér..
he? autocorrect?
- bucibeka kedveli ezt
Írta 2015. március 17. - 22:28
Írta 2015. március 16. - 21:43
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2015. március 16. - 21:41
Szerdán szabin vagyok. Délután nyomhassuk!
Elvileg nekem is a délután szabad!
Írta 2015. március 16. - 20:39
Írta 2015. március 16. - 19:53
Talaj über fasza...nuku sár!!!
Ha az idő ilyen marad,hétvégén porzik utánunk a talaj!!!😆
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2015. március 16. - 13:48
Írta 2015. március 16. - 13:34
Van esetleg valakinek vasárnapi update-je Lapis állapotáról? Vajon meló után érdemes nekivágni?
Így néztem ki utána
Lapis kora délelőtt
Jakabra nem mentem tovább, mert egy sárgólem tekert velem szembe remetén akit kérdeztem hogy, mennyire van retek, végignézett magán, aztán annyit mondott, hogy szerinted?
albertfish módosította - 2015. március 16. - 13:34
Írta 2015. március 16. - 13:07
Tegnap délutánni állás: háromszög sunyin csúszós, de nem lettem sáros, classic etalon, vidámpark szintén, kivéve a közepén a széles utat, ami full fröcsögős. Havat csak egy oszló hóember formájában láttam.
- toronte kedveli ezt
Írta 2015. március 16. - 12:34
Van esetleg valakinek vasárnapi update-je Lapis állapotáról? Vajon meló után érdemes nekivágni?
Endurós cspoprtba raktam képet hogy nézett ki..reggel még hó volt, délután már csak sár
- toronte kedveli ezt
Írta 2015. március 16. - 12:13
Lapisról nekem nincs. Jakab-hegy jó, de azé' rittyó akad. a héten szerintem erős javulás várható.