Gyógyuljatok már meg...O:-)O:-)O:-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. február 08. - 23:36

Írta 2013. február 08. - 22:19

Írta 2013. február 08. - 21:26

Írta 2013. február 08. - 17:06

Írta 2013. február 08. - 12:36

Azért ez megint egy nagyon szép összeállítás:
Írta 2013. február 07. - 23:26

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2013. február 07. - 23:24

you mean "három millióVAL" 
lexus jó lenne, de kicsit sötétebb bõrárnyalat és két kiló róka is kellene hozzá.
meg másfajta életvitel.
bár itt a mosogatónak is olyan rav4 toyotája van ,amirõl két éve álmodozok.

lexus jó lenne, de kicsit sötétebb bõrárnyalat és két kiló róka is kellene hozzá.
meg másfajta életvitel.
bár itt a mosogatónak is olyan rav4 toyotája van ,amirõl két éve álmodozok.
I don't care how it pedals
Írta 2013. február 07. - 21:38

ó bazz...jobbulást...
én épp csipõ meg medence meg ilyen szlagaokat nyújtok..nagyon fura..zsákra kb 15öt tudok rugni és már lihegek mint valami szülõ tehén..
busózni mink is megyünk..mikor ki hova merre?
kamera nekem is kéne..nagyon..ezeréves sony kis házi kam. nem az igazi..bár ezen még szerencsére lehet manuálisan állítani mindent..néztem párat de mint olyan hogy szép nagy lcd kihajod és veszed amit látsz..
mielõtt megvettem az enyém, megzétem ezt élõben.. Apple - MacBook Pro with Retina display - Features jaj...nem is az a duva hogy a 2880*1800 felbontás milyen éles..de azt 15 colba sûrítve..beszarás kb..több mint 3milliószor több pixel mint a full hd kép..
ez mi ez?
lex kéne
én épp csipõ meg medence meg ilyen szlagaokat nyújtok..nagyon fura..zsákra kb 15öt tudok rugni és már lihegek mint valami szülõ tehén..

busózni mink is megyünk..mikor ki hova merre?
kamera nekem is kéne..nagyon..ezeréves sony kis házi kam. nem az igazi..bár ezen még szerencsére lehet manuálisan állítani mindent..néztem párat de mint olyan hogy szép nagy lcd kihajod és veszed amit látsz..
mielõtt megvettem az enyém, megzétem ezt élõben.. Apple - MacBook Pro with Retina display - Features jaj...nem is az a duva hogy a 2880*1800 felbontás milyen éles..de azt 15 colba sûrítve..beszarás kb..több mint 3milliószor több pixel mint a full hd kép..
ez mi ez?
lex kéne
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2013. február 07. - 21:30

Írta 2013. február 07. - 21:23

Ma kb. 8 év után vettem új matracot az ágyamba. Szóval a versenyekre fel tudok ajánlani egy 180x200-as szivacsot 
Csak még nem tudom hova rakom el addig...
Átraktam a meredekebb fejcsõszögre a bizbaszt a bringámon, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Eddig hazafelé kicsit mintha tekerhetõbb lett volna. De majd talán hétvégén az erdõben is ki tudom próbálni...

Csak még nem tudom hova rakom el addig...
Átraktam a meredekebb fejcsõszögre a bizbaszt a bringámon, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Eddig hazafelé kicsit mintha tekerhetõbb lett volna. De majd talán hétvégén az erdõben is ki tudom próbálni...
Írta 2013. február 07. - 21:19

Köszönöm, egyelõre úgysem állok rá, ezen a pár négyzetméteren meg elszökdelgetek egy lábon. Gergõ azt hiszi, hogy játszunk és szökdécsel velem:D!
Az az érdekes, hogy utoljára 2005-ben voltam táppénzen...
Dus: ok, de mostanában ne várj tõlem sokat;)!
Az az érdekes, hogy utoljára 2005-ben voltam táppénzen...
Dus: ok, de mostanában ne várj tõlem sokat;)!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. február 07. - 20:51

wohoo! lezárták a félévem: a képzés ideje alatt 180kreditet kell hozni, ebbõl 102 letudva
sajnos 3tárgyat bebuktam, viszont így is majd' 4es az átlagom. ADJ ÖSZTÖNDÍJAT!!!

Írta 2013. február 07. - 20:49

gyógyulást Shoshi!

reggel elég kemény tükörjég volt, szederkénynél elakadt kamion is volt, és ha jöttek szembe, nem lehetett elindulni :cool2:
minden estére megfájdul a fejem baszki már hetek óta, pedig nekem nagyon ritkán szokik fájni

reggel elég kemény tükörjég volt, szederkénynél elakadt kamion is volt, és ha jöttek szembe, nem lehetett elindulni :cool2:
minden estére megfájdul a fejem baszki már hetek óta, pedig nekem nagyon ritkán szokik fájni
Írta 2013. február 07. - 20:25

Szalag az szar ügy...
van mindened...járókeret,mankó?
Ha kell valami teljes felszerelésem van...
Sony..??TV??
GoPro az már igen:D
A filmen meg mintha nem lenne túl kevés a kõ a pályán!
van mindened...járókeret,mankó?
Ha kell valami teljes felszerelésem van...
Sony..??TV??
GoPro az már igen:D
A filmen meg mintha nem lenne túl kevés a kõ a pályán!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. február 07. - 16:41

sho, ha hazamegyek üthetnénk egyet! 
bár ki tudja mikor megyek..
még a gopro témához annyit, hogy a fullos 3-asnak tényleg verhetetlen a képminõsége, de hát az kb 2,5 szer annyi mint a sony
tengap kfiizettem , úgyhogy most mindenki szépen kezdje el dícsérni a sonyt:)
-
az imént voltam kutyázni a hegyoldalban és rájöttem, hogy én itt bizony nyáron pályát fogok építeni.
az a nagykönyves durván meredek fenyves hegyoldal, harapni való föld stb.
illetve az is jó, hogy itt simán fel tudsz szállítani a kavicsos úton (ami kb mindenhova vezet a hegyen) és aztán backcountry lefelé.

bár ki tudja mikor megyek..
még a gopro témához annyit, hogy a fullos 3-asnak tényleg verhetetlen a képminõsége, de hát az kb 2,5 szer annyi mint a sony
tengap kfiizettem , úgyhogy most mindenki szépen kezdje el dícsérni a sonyt:)
-
az imént voltam kutyázni a hegyoldalban és rájöttem, hogy én itt bizony nyáron pályát fogok építeni.
az a nagykönyves durván meredek fenyves hegyoldal, harapni való föld stb.
illetve az is jó, hogy itt simán fel tudsz szállítani a kavicsos úton (ami kb mindenhova vezet a hegyen) és aztán backcountry lefelé.
I don't care how it pedals
Írta 2013. február 07. - 16:08

Ide is el kéne egyszer menni:
Szép kis bike park túrát lehetne Szlovéniában csinálni...
Szép kis bike park túrát lehetne Szlovéniában csinálni...
Írta 2013. február 07. - 14:27

ejj.. szalag nem jó! jobbulást!
nekem meg lett egy pár magura oem mt4-es fékszettem az rp tag helyett. nem kell valakinek? Márió?
hehh:)
nekem meg lett egy pár magura oem mt4-es fékszettem az rp tag helyett. nem kell valakinek? Márió?

hehh:)

Írta 2013. február 07. - 13:27

A hivatalos verzió szerint futottam. Rúgtam egy erõs gyorsat, ami egy térden landolt...
...Érdekesek ezek a dolgok. Amióta pl. Sportstrackerrel futok, azóta mindig nézem és idegesìt, ha szarul mér. 35 évig nem volt rá szükségem. Szóval van valami bája az egyszeûségnek.Lehet, hogy ezért tetszik a contour. Bár most úgysem veszek, szóval csak hallgatlak benneteket;).
...Érdekesek ezek a dolgok. Amióta pl. Sportstrackerrel futok, azóta mindig nézem és idegesìt, ha szarul mér. 35 évig nem volt rá szükségem. Szóval van valami bája az egyszeûségnek.Lehet, hogy ezért tetszik a contour. Bár most úgysem veszek, szóval csak hallgatlak benneteket;).
Írta 2013. február 07. - 12:52

A contour olyan egyszerû cuccnak tûnik. A gopro nagy elõnye a mellpántra rögzíthetõség, de a contour kevésbé lóg ki a sisak oldalán...
Viszont ami gáz a contour-ban, hogy csak a PC-hez kapcsolva tudod beállítani! Illetve a plus-oknál van lehetõség bluetooth-on a mobilon keresztül, de ha nincs nálad semmi, akkor meg vagy lõve...
A gopro-n van 2 gomb, azzal be tudsz állítani mindent. A Sony meg majdnem bonyolult is
Ezek alapján mindig rájövök, hogy mégiscsak gopro. Például ilyen csomagban: http://www.actioncam...-special-bundle
Szakadást hol szedted össze?
Viszont ami gáz a contour-ban, hogy csak a PC-hez kapcsolva tudod beállítani! Illetve a plus-oknál van lehetõség bluetooth-on a mobilon keresztül, de ha nincs nálad semmi, akkor meg vagy lõve...
A gopro-n van 2 gomb, azzal be tudsz állítani mindent. A Sony meg majdnem bonyolult is

Ezek alapján mindig rájövök, hogy mégiscsak gopro. Például ilyen csomagban: http://www.actioncam...-special-bundle
Szakadást hol szedted össze?
Írta 2013. február 07. - 11:11

Jee, szalagszakadás a szezon elõtt fo real. Csak feküdni ne kellene...
Én valahogy contour párti vagyok...
Én valahogy contour párti vagyok...