Hát én sem vágom hogy mi a görcs ez. A linkből rugóstagtok jutott az eszembe :-)
Talán dura lecsillapszik kicsit, abban az esetben vmi vörösferit mennék. De egyelőre cumi:
Hát én sem vágom hogy mi a görcs ez. A linkből rugóstagtok jutott az eszembe :-)
Talán dura lecsillapszik kicsit, abban az esetben vmi vörösferit mennék. De egyelőre cumi:
http://www.pinkbike....eeves-2015.html
Úgy néz ki, akkor lesz igazá fasza a történet ha veszek volume spacert is hozzá, az még hátravetett 35€val
Remélem bódogság lesz ennyi lapát lóvé után.
Meggyütt
Ez mi ez?
Tekercs nekem nem ma az tuti. Tegnap a hunyadin megálltam egy helyben felfelé..haza is mentem..
2001 űr.. egész jó volt, ipad volt benne
Szerelős nap lesz, új fék a cannondale-re, nagyra meg ks bütykölés
picit sirdogálok..de majd nyáron talán
albertfish módosította - 2015. március 28. - 12:08
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
35 körül áll meg
Az szép pénz...
Amúgy teljesen tanácstalan vagyok a jövőbeni bringaparkomat illetően... Adjam el mindkettőt és vegyek egy nemmondommegmilyenmárkájút,mernehogyvalakinekolyankelljen bringát, és egy fityinget se költsek a mostaniakra, vagy vegyem meg mindegyikhez, ami kell, meg kis tuning, aztán ride... Baszomazagyamafalhoz!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
bucibeka módosította - 2015. március 27. - 21:27
Szombatra viszonylag nagyobb fekete sereg organizálódik, és ha kegyes lesz hozzánk az idő, akkor patakmedren át Orfű a cél...
csatlakoznék!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Még az is lehet...
Szombatra viszonylag nagyobb fekete sereg organizálódik, és ha kegyes lesz hozzánk az idő, akkor patakmedren át Orfű a cél...
tomidny módosította - 2015. március 26. - 21:04
Hétvégére lesz valami kerékpár?
Mi mindig Orfű környékén vagyunk
Jövő hétvégén Orfün és környékén leszünk a kedvesemmel, random bringa?
12999 hozzászólás
sala módosította - 2015. március 25. - 23:12
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hujjuj!