Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

RaceFace Inner Ring Spider | Buy Online | ChainReactionCycles.com na ezt kéne venni..valaki nem rendel mostanában?

jó értem én hogy okos teló,de a tixóval vízhatlanított papírtérképnél nincs jobb.)

jó akkor jó lesz a deore szintû lánc..mindegy hogy sram v shimanó?

https://www.facebook...&type=1
https://www.facebook...&type=1 azt ez mi:D

Még gondolkodok, hogy kell-e nekem új hátizsák, ha rendelek, akkor majd hozzádobom. De egyáltalán nem biztos...

Minõség szempontjából kb. mindegy, de a sram bontószemes, szóval könnyebb kezelni.

Ez a sparos teherautó még tavaly volt, nem? A Ifjúság, Honvéd keresztezõdésben...
Ja, majdnem pont egy éve: Lépcsõn kötött ki a kamion Pécsen | Kék hírek, bulvár | Baranya | bama.hu BAMA
Sõt: http://youtu.be/uBBg58dL_90
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
RaceFace Diabolus D2 Stem - Limited Edition 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com ez mi ez..
RaceFace Inner Ring Spider | Buy Online | ChainReactionCycles.com na ezt kéne venni..valaki nem rendel mostanában?

jó értem én hogy okos teló,de a tixóval vízhatlanított papírtérképnél nincs jobb.)

jó akkor jó lesz a deore szintû lánc..mindegy hogy sram v shimanó?

https://www.facebook...&type=1
https://www.facebook...&type=1 azt ez mi:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

tavaszra mehetnék egy össznépi mariboyt :)
I-gotU GT-800 « GPS / tájoló « ÓRA / PULZUS / GPS « Kategóriák tallózása aztán indulhat a felfedezõ túra

Hülyeség. Okostelefonokon van térkép. Van olyan ami hajlandó offline-ba lementeni adott területet, és azzal azért el lehet lenni. Mondjuk én vettem Szlovéniáról 1:25.000-es térképet, mert úgy gondolom, hogy az elkövetkezendõ pár évben még lesz pár hely amit fel akarok ott fedezni. Ahhoz meg kell a jó térkép...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Óriási idõpontválasztás... Hiába, a pécsi napok felülírja a nemzetközi MTB eseménynaptárt.

Hozzáteszem, sok helyen a versenynaptárban nem egyeznek az idõpontok a szervezõk által megadott idõpontokkal. Eisi is írt errõl a velo-n, és ez a helyzet a Tour de Pécs-csel is...

És én tervezek idén Leogangot...

Mária! Én nem tudom mennyit mész mostanában, de nekem bõven elég egy PC 971 egy idényre. Sajnos elmúltak azok az idõk, amikor hármat-négyet ettem meg egy évben... (Igaz én országúton is megyek, és néha kisbringával is...)

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Race Face 2013 valami ötlet hol kapok ilyet?? :) hajnalig szerelés és nincs egybe a bringa :( mert ez hiányzik...fszom a költözés közben eltûnõ cuccokba..

láncból érdemes valami felsõ házast venni? vagy inkább évente csere és jó az olcsóbb is ?

tavaszra mehetnék egy össznépi mariboyt :)
http://apro.bikemag....00-l144660.html aztán indulhat a felfedezõ túra

http://apro.bikemag....re-l143517.html úúú

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az hagyján, hogy hivatalosan lesz egy verseny, de az is egy idõben Leogang-gal :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
t-sek hozták, holnap beviszem az itthonit, hátha.amugy garis, csak ha ennyire nehéz az ügyfélszolgálattal beszélni...bár jjobb lenne ha õk cserélnék

jajaj értem én meg minden de akkor is vicc hogy 1db verseny lesz az évre..hivatalosan

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Jóváhagyott MTB versenynaptár-tervezet 2013. - Magyar Kerékpársportok Szövetsége idén se lesz dh verseny..

Az utolsó sor az smafu? ;)

hát sajnan ems egített, szolgáltatót 1130-1645 között hívtam kb 20percenként, végül 23perc vonalban lévés után a 3. ügyintézõ tudott segíteni, de most sem megy a róter..csak ha azt kihagyva van dugva a gépben..

Mikori az a router? Garanciás még? Ki tudod próbálni másikkal esetleg?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Race Face Diabolus DH Cranks - Pinkbike valami ötlet hogy erre miért nem megy fel a kistányérom? a hajtás direkt 2 tányéros,olyat vettem ,de akár hogy rakom fel a kistányért olyan kicsi a távolság a két lemez köztt hogy a lánc nem ér oda.. :(
vettem direkt kéttányéros cucchoz való terelõt is..most mérges vagyok...
vagy marad a 36os egytányéros tekerõs..:=/

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Jóváhagyott MTB versenynaptár-tervezet 2013. - Magyar Kerékpársportok Szövetsége idén se lesz dh verseny..

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
én meg vettem egy boxxer tímet.. hátha..

hát sajnan ems egített, szolgáltatót 1130-1645 között hívtam kb 20percenként, végül 23perc vonalban lévés után a 3. ügyintézõ tudott segíteni, de most sem megy a róter..csak ha azt kihagyva van dugva a gépben..

Legónak nagy fel..

szétrugtam a lában meg a könyököm, csíp :D most megeszek gyors 6tojást meg egy liter tejet cukros-citrtomos túróval..aztán hullapoóz..

hétvégén már mennék kerékpár .)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Legolasnak Boilert hejj!

Nincs más.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, mostantól Legolas hajtja a Boilert ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Próbáltad újraindítani? Nekem is lefagy idõnként a roter, elõször csak a felület, aztán a többi. Kihúz-bedug, aztán minden megy tovább.
Persze rakhatnék rá OpenWRT-t (gyk: nyílt forrású wifi router program), ami egy kicsit jobb lenne, de nem akarok ilyennel szarakodni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
mi a rák lehet hogy egyik napról a másikra nem megy a rúter..

illetve másik gépen a levelezõ progi csak fogadni hajladnó küldeni nem.. se imap se pop3 se semim

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Felõlem jöhetnek még, legalább van mire megebédelni :)
Például ezek is fékeznek sokat:

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kukimat a Gardás videókba már!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
AZ klasszikus,anno mi is sokat rejtettünk el ott,csak aztán kifelé mindig ottmaraddt :D

Bringás hegymászó - mountain bike mountaineer - Világutazó ez se lehet szar

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Szombaton a Kiskorsóba érve még volt a Pepsis flakonban viszkikólánk, úgyhogy a teraszon felálltam egy kerti székre és felraktam vmi tetõszerkezet egyik fa gerendájára. Akkor csak két csaj látta, azoknak mutattam, hogy "PSZT..!!" :) De kifelé sokkal teátrálisabb voltam és még a széken állva nagyot húztam belõle, szóval vagy egy tucat ember röhögött fel, hogy ez mennyire zseniális hely a hozott anyagnak :D :D

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Elég hûs van, de legalább száraz az idõ, nincs lefagyás, nyálka, szitáló köd, pára, felhõs, stb.

Tegnap elmarasztottam a bringaépítést, pedig most már nagyon nagyon... Az országútit is rendbe kell rakni.

És megrendelem a Dirt-öt, mert azért nem élet ez így... Edit: Persze csak az áprilisi számot kapnám meg, úgyhogy várjanak még csak...

Szép napot!