http://galeria.total...penwith=3990774
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. március 11. - 19:04
Írta 2013. március 11. - 18:39
Videók kafák!
Ma meg 5kor kelés,6 indulás,8 Pest...:(Továbbképzés.
Délelõtt jó volt,egy jó ebéd és utána feldobták a napom,mert a délutáni etap elmaradt...:cool2:
Rettenetes sebesség hazáig,és 3 torony még be is fért!
Kipurcanás és pihi!
Szerda még áll!!Ha jó az idõ!
Ma meg 5kor kelés,6 indulás,8 Pest...:(Továbbképzés.
Délelõtt jó volt,egy jó ebéd és utána feldobták a napom,mert a délutáni etap elmaradt...:cool2:
Rettenetes sebesség hazáig,és 3 torony még be is fért!
Kipurcanás és pihi!
Szerda még áll!!Ha jó az idõ!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. március 11. - 12:53
Akkor itt van vimeo-n is:
Nem vagyok teljesen elégedett, de legközelebb majd jobb lesz
Nem vagyok teljesen elégedett, de legközelebb majd jobb lesz
Írta 2013. március 11. - 12:18
A hó durva édes anyját!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2013. március 11. - 11:45
Jah, most megpróbálom a vimeo-t, bár azon meg sok a korlátozás, fizetni meg nem akarok 
De úgy tûnik itt bent, hogy mégsem annyira szar a youtube-os verzió, mint amennyire otthon láttam. Persze nem szép, mert a 550M-s és a másodszorra próbált 300M-s fájlból csinált 177M-t. Persze ez a szürke, kontrasztszegény videó miatt is lehet, de hát ilyenek voltak a viszonyok.
Szóval marad minden így és kész...
foreca-n most elég brutál mennyiségû havat jeleznek elõre csütörtök-péntekre. 30centi kicsit durva lenne... De persze ennek a fele is...
A köpönyeg meg 7centit ír. Kíváncsi leszek. Azért egy jó havas bringázás mindig jól jön
De úgy tûnik itt bent, hogy mégsem annyira szar a youtube-os verzió, mint amennyire otthon láttam. Persze nem szép, mert a 550M-s és a másodszorra próbált 300M-s fájlból csinált 177M-t. Persze ez a szürke, kontrasztszegény videó miatt is lehet, de hát ilyenek voltak a viszonyok.
Szóval marad minden így és kész...
foreca-n most elég brutál mennyiségû havat jeleznek elõre csütörtök-péntekre. 30centi kicsit durva lenne... De persze ennek a fele is...
A köpönyeg meg 7centit ír. Kíváncsi leszek. Azért egy jó havas bringázás mindig jól jön
Írta 2013. március 11. - 10:40
Rakd fel full hd ban es akkor nem szedi le, bar ha eleve 720, akkor nem tudom. Lehet hogy van erre is opcio a youtubon. Vagy rakd masik oldalra, vimeo stb
I don't care how it pedals
Írta 2013. március 11. - 07:49
Asszem a youtube elb...elrontotta a videót. Újratömörítették, vagy nemtom mit csináltak vele, de 720p-ben is siralmasan néz ki. Pedig nem olyan volt
Írta 2013. március 11. - 05:08
Írta 2013. március 11. - 01:27
Írta 2013. március 10. - 23:09
megnéztem egy rakat pohorjés videt. nem volt jó ötlet vasárnap este :-/
Írta 2013. március 10. - 22:59
jók a képek
két héten belül hazamegyünk pár napra, talán ride is belefér , bár a socom uncomplete fázisban van még.
meglássuk
viszont kezd tököm telelenni a sok multinaciónális kollega közül néhánnyal. azt gondolja egyik másik, hogy azért mert itt van sok ideje, ukázokat oszthat nekem.
és nem! : )
két héten belül hazamegyünk pár napra, talán ride is belefér , bár a socom uncomplete fázisban van még.
meglássuk
viszont kezd tököm telelenni a sok multinaciónális kollega közül néhánnyal. azt gondolja egyik másik, hogy azért mert itt van sok ideje, ukázokat oszthat nekem.
és nem! : )
I don't care how it pedals
Írta 2013. március 10. - 22:37
Eltörött ez a balszélsõ szar a telómban! Éreztem, hogy valami nem ok!
és ez mi? és milyen hibát produkált? mer az enyém meg zörög, de lehet csak a rugó és a becsúszó az, de mittomén
Tomi, legalább egy sörös dobozt tehettél volna a hátizsákod külsõ zsebébe :cool2:
meghúztam a hátamat, fáj mint atom
üllõgarnitúra az fájt
Írta 2013. március 10. - 22:10
Írta 2013. március 10. - 22:07
Írta 2013. március 10. - 21:48
Akkor szerezzünk bele!
PG: ok, szerda talán nálam is játékos!
Panoráma tökéletes, van pár új kidõlt fa. Odáig dágvány volt és folyó víz a hegyrõl és onnan is! Nem igazán zavart, mert ma mindenképpen kimentem volna, meg úgyis tiszta mocsok a kisgép...
Mentem 1:45-öt lazán a kisgéppel... és utána ráültem az Intenvízre és egyszerûen nem hittem el, hogy az olyan. Széles kormány, vaj puha telómozgás, kerregés, whitespokes, maga a mennyország! Persze a fékeknek még be kell kopniuk... Annyira megtépem a bajszát, hogy csak úgy dörög.
Fel akartam tölteni pár képet a telefonomról a gépre, és frissítettem a szoftverét. Most állíthatok be mindent. Viszont sokkal sokkal gyorsabb és jobb is!
PG: ok, szerda talán nálam is játékos!
Panoráma tökéletes, van pár új kidõlt fa. Odáig dágvány volt és folyó víz a hegyrõl és onnan is! Nem igazán zavart, mert ma mindenképpen kimentem volna, meg úgyis tiszta mocsok a kisgép...
Mentem 1:45-öt lazán a kisgéppel... és utána ráültem az Intenvízre és egyszerûen nem hittem el, hogy az olyan. Széles kormány, vaj puha telómozgás, kerregés, whitespokes, maga a mennyország! Persze a fékeknek még be kell kopniuk... Annyira megtépem a bajszát, hogy csak úgy dörög.
Fel akartam tölteni pár képet a telefonomról a gépre, és frissítettem a szoftverét. Most állíthatok be mindent. Viszont sokkal sokkal gyorsabb és jobb is!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. március 10. - 21:36
Az lábom.
Írta 2013. március 10. - 21:08
Írta 2013. március 10. - 20:56
Én sem jutottam el végül tekerni!
De helyette egész nap kertészkedés ment.Komposztálás,metszés,gallyak darálása/el is felejtettem,hogy van hozzá fasza kis gépem/.
Ja és egy lyukas gumicsizma,vasvilla által,meg egy nagy tátongó seb a bal nagy lábam ujján.
Kicsit fáj,de a kert alakul!
Van kerti ülõgarnitúra is!
De helyette egész nap kertészkedés ment.Komposztálás,metszés,gallyak darálása/el is felejtettem,hogy van hozzá fasza kis gépem/.
Ja és egy lyukas gumicsizma,vasvilla által,meg egy nagy tátongó seb a bal nagy lábam ujján.
Kicsit fáj,de a kert alakul!
Van kerti ülõgarnitúra is!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. március 10. - 20:27
A tegnapi bringázásról már vágódik a videó. Jó lesz ám 
Mettyú és mof szépen követtek végig:
Mettyú és mof szépen követtek végig:
Írta 2013. március 10. - 19:18
Köszi. Akkor le tudom venni a méretet, aztán majd eldõl. Ha nagy az árkülönbség marad az ebay.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére