Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De pont azért kell sárosan begurulni a nép közé és jobban megbámulni õket, mint amennyire minket megbámulnak ;)
És ez hagyományosan Orfûre lemenõs alkalom...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Tekerni kell.de szarok a fesztiválra...mert egy nagy paraszt vakítás!:o

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ha nem a fesztivál a lényeg, akkor tekerhetünk közösen a déli oldalon is, és tecánál eszünk zsíroskenyeret ;D

és akkor jakabhegy aztán vásáros út az irány? vagy petõc? az melyik út volt ahol egyszer beszoptuk gubacsosba menet, mert olyan sáros volt? mert arra ne menjünk :-)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Mettyúnak nincs Slayer Slopestyle-ja:)

amúgy nem a fesztivál a lényeg, hanem a malomnál elfogyasztott zsíroskenyér és a közös tekerés..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csajokkal azt beszéltük, hogy sötétedés fele jövünk haza.
Lámpa van, meg jó az idõ, nagy baj nem lehet ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ez Mettyú? :-D

bazz nem vágtam ezt a medvehagymafesztivált, de hogy õszinte legyek, engem nem nagyon érdekel.

na de majd holnap egyeztetünk, hogy ki/mit/meddig marad

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
de holnap tényleg menni KELL Orfûre, mert medvehagyma fesztivál, zsíroskenyér és fröccs is vár minket a malomnál! vörösferi teljesen száraz, jakabhegyre fölmenni meg nem dzsuvásabb, mint a hétvégén volt. köves-meredek jöhet! de az a folyóvölggyé lett patakmeder csak fúrja az oldalam..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én lehet várnék vele pár hetet. mostanában túl sokszor tekertem haza vizes seggel :-D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De ha nem mész északi oldalra, akkor hogy a fenébe jutsz le Orfûre? Mert holnap ez a lényeg. Le kell menni Orfûre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
holnapi tekercs mindenképp! az északi oldal szerintem mindenhol gané lehet. legszívesebben melegmányt nézném már meg, de arra fingom nincs milyen dzsuva van..de felõlem maradhatunk déli oldalon is. jakabhegyrõl vörösferi biztos jó, csak nem kell átmenni égertetõ felé, hanem le kõvágószõlõsig. meg sütögetni is kéne már!

plázába ettem a donpepénél római spagettit, nagyon finom volt, de iszonyat hascsikarásom lett tõle...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Szuadoban jartam mar eso utan, a barlangok kornyeken egyszeruen vallalhatatlan. Csuszos agyag es meg kifele is lejt. A folyova valt patakmeder viszont erdekelne,vizet meg egyaltalan nem lattam benne. No pain, no gain! :D

Hát ha Vágotpuszta után megnehezítették a járást, akkor nagy az szopó is lehet. Ezért mondom Jakab-hegyet. Tudom, hogy múltkor beszoptad azt is, de ott legalább lenne meredekség, ahol sár lehet, és a Vásáros út meg nagyrészt köves, csak kicsit fog fröcsögni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
ATENSÖN!

Zsurnaliszta cimbim írna cikket, illetve készítene interjút valamelyõtökkel! Röviden arról, hogy ti vagytok a közellenség, miközben megy erdõírtás.
Kinek van kedve, vagy tudja, hogy kinek van kedve? Privi nekem a mobilszámot, aki akar nyilatkozni!

(pécsiújság, egyébként)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Szuadoban jartam mar eso utan, a barlangok kornyeken egyszeruen vallalhatatlan. Csuszos agyag es meg kifele is lejt. A folyova valt patakmeder viszont erdekelne,vizet meg egyaltalan nem lattam benne. No pain, no gain! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor Jakab-hegy, Petõc akna irányába le. Ugyan nem annyira izgis, de legalább gyors :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem nem tervezetten tegnap összejött egy tekerés és bevállaltuk Patakmedert...
De az most nem meder, hanem folyó!!! :D
Az tuti, hogy kb egy hónapig nem megyek vissza...
Lent a köves rész még csak csak, de odáig lejutni, inkább gyötrelem volt, mint kaland.
Mert persze a fakitermelés oda is eljutott és full traktornyom minden.
Ennyi esõtõl meg úgy felázott, hogy vállalhatatlan.

De Szuadót meglesném! ;)

Ellenben holnap nem érek rá.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Perszehogy Patakmeder!

Aztán májusban már talán tényleg kinyit Maribor is:

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
holnap Bogaras Orfû délutáni indulással?

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Ma hajnalban elhoztam a fékkart a mûhelybõl és kurva pöpec. De 3 és fél órát aludtam és további hármat kell majd túlóráznom. Tutifúró ájulás lesz, abban a szent pillanatban, hogy hazaérek.

Na de holnap... majd mikor felkelek délután...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
itt is van medvehagyma egy csomó, bár én nem szeretem
-
valamint gyûlik az infó a bolt nyitáshoz, de párhuzamosan egyre jobb az is ami van. kezdem megszokni.
és a socom is készen áll a jóidõre!
moderációt kérek a magoo gifjeire:)
I don't care how it pedals