Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. február 19. - 00:02
most értem haza eddig voltam városba ugrabugrálni,hegy is jó volt,nem is vészes a retek...
szereztem elõre fékbetétet,csak ugye uj betét,szal elöl kb fél cm mozgása van a karnak hátul meg normál...
de majd bekopik elöl...
kicsit lehetne még hátul a kompresziót vagy mit betekerni..
ill a progreszivitást mert volt egy-két rész mikor hirtelen koppant hátul
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 18. - 23:39
Kösz mégegyszer a Kokkának, meg a Polgárpincének a borokat, a sajtokat, meg a mangalicazsírt.
Ránkfért már egy kis kimoccanás innen asszem.
Mostmeg alszok, mert akárhogyis, de azért 7 órát végigborozgattunk.
Aktuális civil
Írta 2006. február 18. - 14:34
pedig ez az elsõ setup de nagyo njól eltaláltuk
meg gecijóidõ van,fölfelé csak poloba tekertem,lefelé meg a Gótika cucctol ugyis fekete lettem,igy a sár sem anyira volt vészes...
Jó utat meg jó pincéket!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. február 18. - 12:19
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 18. - 12:11
Mi szerintem 13:05re leszünk az állomáson.
Elõtte az Árkádban megtömjük a bendõt. Valamennyire.
Írta 2006. február 18. - 10:07
Fasza. 8 óta megint csak úgy forgolódok. Persze fáradtnak fáradt vagyok...
Na, van 1000 dolog in dö sziti, aztán start!
Zappantyú: siessek városban (kb egy jó óra múlva indulok és még egy jó óra mire vigzek) és menjek utána föl?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 18. - 04:51
Írta 2006. február 18. - 01:05
ezek viszik elõre az életed
nagyon köszi a tag beállíttást!!
Holnap mint mondottam nem tok jönni,Zsuzsánna nap miatt...
délelõtt ha nincs redva,meg fölébredek akor egyet gurulok valamerre...
meg ha föl tudok ébredni..
Írta 2006. február 18. - 00:49
a hifi túl közel került a dvd-hez + a tv-het és azóta nagyon magas sipolás kísérte a rádiót, bár 1 kicsit enyhült ha kihúztam a dvd + a tv-t. mondjuk mást nem zavart, de engem cseszettül, úgyhogy inkább nem is hallgattam azóta. aztán ma az elekró tanárom adott 1 zajcsökkentõt, amit beforrasztottam az elosztóba, igaz hármas elosztóból kettes lett, mert kellet a hely (ja + 1et elõször széttörtem, mer nem akart szétpattanni) de most jó nincs sipolás! szóval nem is a 2 táp zavarta, hanem a hálózatból szedte a zajt. :chin: lehet, hogy elég lett volna 1 másik konektorba dugni...de mind1 mer az + nagyon messze lett volna és most már nem bassza a csõrömet.
persze rádiót ez után se nagyon fogok hallgatni
na csö
:chomik:
Írta 2006. február 17. - 23:30
2re legyél Villányban a vasúti pályaudvaron. Ha akarsz jöhetsz bringával. Majd elcseréljük mondjuk egy hordó kékfrankosra...
Írta 2006. február 17. - 22:26
Írta 2006. február 17. - 21:22
engemse vonzanak valahogy a múzeumok. kivétel, ha olyan témakör, ami netán érdekel. (sport/technika)
jó bulájt!
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 17. - 21:18
Engem gimiben annyit hurcibáltak múzeumból múzeumbe. Ott se melegített. Most valaki festett valamit. Naés? Ráadásul egy bûnranda nõt...
Aktuális civil
Írta 2006. február 17. - 21:15
Mellesleg nekem nem nyújtott olyan nagy élményt. Örülök, hogy elmentem, meg gazdagabb lettem vele, de valahogy nem tudom benne fölfedezni azt a pluszt, amit keresek azokban a dolgokban, aamiket szeretek. Na mindegy.
Most pedig házibuli. Csak módjával, ahogy Zapkapitány parancsolta. És akkor holnap a 13:valahányas vonattal megyünk. Lehet, hogy jön még ember. Speciel egy lány. Puccer féle Domi. De nem 100. Csak mondom.
Na csátok!
Írta 2006. február 17. - 20:43
Magoo:
Miért nem mentél ki a kerbe a fák közé? Ha a macskáknak jó...
hát +fordult a fejembe, hogy úgy nyomatom mint a kulcsosházba miután eldugítottam wcT: vödörbe szemeteszsák, ráülés azt pakolás. csak ott legalább volt papír
Írta 2006. február 17. - 19:35
örültek vagytok, mindig feldobjátok a napom
de ez az idõjárás ez ehh..
esõ-jégesõ-esõ-bazinagyszél-esõ-tavaszi napsütés-bazinagyszél
?!?!?!?!
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 17. - 18:23
Zapat: hát ebbõl kb semmit sem értettem... A fék gyengélkedése azt jelenti, hogy buktam mára?!
Jogos. Így visszaolvasva én se sokat. Lényeg, hogy bátyámékhoz megyünk elvileg olyan 6 - 7,fél8 ig, utána jó, de az neked nem. Aztán a holnap délelõtt is jó.
Márió: ha gondolod, ugorj át este, azt megnézzük.
Aktuális civil
Írta 2006. február 17. - 17:54
Magoo:
Miért nem mentél ki a kerbe a fák közé? Ha a macskáknak jó...
Írta 2006. február 17. - 17:49
Zapat: hát ebbõl kb semmit sem értettem... A fék gyengélkedése azt jelenti, hogy buktam mára?!
Gabesz: kérdésessé vált a holnap délelötti tekerés. A kedves anyum frankón keresztbe szervezett. Fasza.
Írta 2006. február 17. - 17:39
volt ma 1 szar élményem: ma 3ra mentem fodrászhoz, gondoltam fél3kor hazaérek, szarok 1et, fel a bringára és ottvagyok. csak otthon hagytam a lakáskulcsom úgyhogy gyalog mentem, mert nem jutottam ba, ami még nem lett volna baj, csak hát annyira kellet szarnom, hogy így is futottam az utolsó 100m-en és az ajtónknál esett le, hogy nincs kulcs...ehhh...kénytelen voltam visszatartani. már-már jójó effektus volt.még soha nem izzadtam fodrásznál...