Azt a csávó láttam már a bringázni. Vagyis a városban gurulni. Vicces kombó. Az a cromo váz már hajlott be Black-tõl meg egy orros érkezéstõl is...vaze, pedálba szereltek 1 bringát, hát elég fura összeállítás volt: author cro-mo merev dirt váz, hayes madzagos fékek, alivio váltók és MONSTER teló :chin:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2006. február 22. - 15:04
Írta 2006. február 22. - 15:03
Tényleg érdekes ez a cikk. Eddig vagy csak anyázás volt, vagy szabályozás. Én pl. imádtam DukeNukemet, és valahogy ott is azt élveztem, hogy eljutsz valahonnét valahova, és van egy "missziód". Pedig az "buta" játék. Legszívesebben ma is játszanék vele, ha lenne DOS a gépemen:D!
Ugyanez tetszett a Call of Duty-ban is, hogy egy golyó=egy ellenfél. Nem vérömlegy a monitoron.
Ugyanez tetszett a Call of Duty-ban is, hogy egy golyó=egy ellenfél. Nem vérömlegy a monitoron.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. február 22. - 14:59
L:L - a szallagkorlát az egy 'l', sztem
google szerint
88% 1 l
12% 2 l
hmm.. igazad lehet
(biztos az LL miatt volt
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 22. - 14:57
Írta 2006. február 22. - 14:56
Zap, honnan t'ok telefonra letölteni játékot?
Írta 2006. február 22. - 14:54
meg az nemis ENDURO ! :wtf:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2006. február 22. - 14:40
Írta 2006. február 22. - 14:39
Írta 2006. február 22. - 14:34
hehe, sszar ügy
vaze, pedálba szereltek 1 bringát, hát elég fura összeállítás volt: author cro-mo merev dirt váz, hayes madzagos fékek, alivio váltók és MONSTER teló :chin:
lehet fölm1ek ma sarazni, tökre nagyon mehetnékem van
vaze, pedálba szereltek 1 bringát, hát elég fura összeállítás volt: author cro-mo merev dirt váz, hayes madzagos fékek, alivio váltók és MONSTER teló :chin:
lehet fölm1ek ma sarazni, tökre nagyon mehetnékem van
Írta 2006. február 22. - 14:19
Aktuális civil
Írta 2006. február 22. - 13:43
Azaz! Mindkettõt letöltöttem a telefonomra!!
Helyesbítés: a Dainese szar az egybe olvasandó, nem érték ítéletet fejez ki, hanem ~Dainese bigyó...
Helyesbítés: a Dainese szar az egybe olvasandó, nem érték ítéletet fejez ki, hanem ~Dainese bigyó...
Aktuális civil
Írta 2006. február 22. - 13:03
Írta 2006. február 22. - 12:53
Hát nem tudom...
Én régebben a Pac man-t nyomattam, igazi primo játék, mindenki ismeri...kurvára felbasztam az agyam ha nem sikerült felzabálnom az összes sárga pontot a level 4-en. Azért mert utána elõrõl kellett kezdeni, nem volt olyan gomb, hogy Save game, bszjb!
Én már attól is idegbajt kaptam, pedig ott nem beszélhetünk élethû grafikáról.
Én régebben a Pac man-t nyomattam, igazi primo játék, mindenki ismeri...kurvára felbasztam az agyam ha nem sikerült felzabálnom az összes sárga pontot a level 4-en. Azért mert utána elõrõl kellett kezdeni, nem volt olyan gomb, hogy Save game, bszjb!
Én már attól is idegbajt kaptam, pedig ott nem beszélhetünk élethû grafikáról.
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. február 22. - 12:45
Írta 2006. február 22. - 12:23
Írta 2006. február 22. - 12:01
Adele Peat aki Steve Peat felesége 4 év után újra elindult egy versenyen, és meg is nyerte természetesen.Tomy: ?
De nem nézted meg a linkeket?
Írta 2006. február 22. - 11:59
Na napot!
Olyan is van, amitõl hülyeségeket lehet álmodni? Éjjel anyám mellett ültem a kocsiban és nagyon tolta neki! Full nem látott semmit és beszélt hozzám, de keresztben kanyarodtunk fel a felüljáróra...
Tegnap este meg sétáltunk csajommal, leteszteltük a GoreTexet, tényleg nam ázik be.
Gabesz: ez a Dainese szar meg elvileg lumbar support, tehát valami ilyenre van kitalálva..
Olyan is van, amitõl hülyeségeket lehet álmodni? Éjjel anyám mellett ültem a kocsiban és nagyon tolta neki! Full nem látott semmit és beszélt hozzám, de keresztben kanyarodtunk fel a felüljáróra...
Tegnap este meg sétáltunk csajommal, leteszteltük a GoreTexet, tényleg nam ázik be.
Gabesz: ez a Dainese szar meg elvileg lumbar support, tehát valami ilyenre van kitalálva..
Aktuális civil
Írta 2006. február 22. - 11:48
Tomy: ?
Gugger:
Most pedig készülök, mert menni kell papíron programozni...
Gugger:
Most pedig készülök, mert menni kell papíron programozni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 22. - 11:38
Javaslok egy pohár meleg tejet elalvás elõtt, mint kisgyerekeknél szokás, megnyugtat és nem álmodsz tõle hülyeségeket..Hát ez az elalvás nem ment könnyen! ...
Vagy nagyfiúknak egy pohár (se több- se kevesebb) sör, szintén hasonló hatást vált ki...
Szép álmokat!
prof med. Dr. Fugger
Give me some iced-tea from long Island!