alattam egy pazzaz dh kormány tört le vagy 10 éve, nem volt sexi!
még ennyi hozzáfűzni valóm van a kormánytémához:
alattam egy pazzaz dh kormány tört le vagy 10 éve, nem volt sexi!
még ennyi hozzáfűzni valóm van a kormánytémához:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Rent a Hal! Ki tudja talán azt nem ugyanott gyártják, mint az összes többit
Mondjuk manapság azért nincs olyan nagy gáz a kormányokkal. Bezzeg a régi hegesztettekkel...
De az tuti, hogy én kormányt nem fogok használtat venni
nukeproof warhead-em van, és nekem nagyon bejött. baromi jó a formája, és gyakorlatilag nem vettem észre, hogy meg kellett volna szoknom.
rent szintén jó, azzal nekem nincs tapasztalatom, de Mettyúnak és talán Mofnak is az van.
Vegyél kormányt és ne vágj belőle egy centit se, elég széles a vállad, nem vagy egy csöpp ember!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
köszi
elfelejtve.)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
wcs ennyire para? mi baj vele?
Rent. jó lenne,de a matt fekete bringára nem raknám rá...
minden tesztben törik, és több darab rohadt nagy szórással. (tehát pl (has számokat mondok mert nem emléxem) de race face 4-ből 4 150 és 160 ezer hajlítás után tört el, addig a ricsi kb 50 és 120 között, mind máshogy.)
a wcs-t rohadt gyorsan felejtsd el.
ha karbon akkor syntace szvsz.
wcs ennyire para? mi baj vele?
Rent. jó lenne,de a matt fekete bringára nem raknám rá...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
kormány kérdés:
nukeproof warhead vagy renthal aztán majd elvágom valahol emberi méretben, vagy legyek bátor és richy wcs karbon rizer UD (ez ilyen taril kormány) 189g!!
a wcs-t rohadt gyorsan felejtsd el.
ha karbon akkor syntace szvsz.
kormány kérdés:
nukeproof warhead vagy renthal aztán majd elvágom valahol emberi méretben, vagy legyek bátor és richy wcs karbon rizer UD (ez ilyen taril kormány) 189g!!
Tegnap délután én is kimentem pattogni Iránvárosban - gondoltam, ha szélben frankón fejlődik az egyensúly, akkor soha jobbkor. Az ember ugrál 3 napot a szélben, aztán a negyedik nap megáll egy helyben és végiggondolja az életét, anélkül, hogy lerakná a lábát, kurvajó
Csak most gombóc van a torkomban, délután meg kell inni egy akó forró csáját.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Persze, amcsiban minden olcsóbb. Tedd csak rá a vámot és áfát még. A briteknél 4.800 font ~2misi a butábbik.
a c már 5699ér hazavihetős!
http://www.santacruz...com/en/us/nomad
pont jó ez ide, nem sok. fúú de kéne. kicsit kiverni rá ér?
na. én tubesig mindenképp felmennék! aztán lapis-kisrét-flórapihenő mondjuk. 1-2 óra körüli starttal. Gabesz? többiek? hö?
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!