Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. május 10. - 14:43

105 nem fog menni sram váltókarral, nagyon pontatlan lesz. de a 105 sterintem átéri a 9et is, ha jól tudom akkor ugyanolyan széles a 8as mint a 9es csak a kilencesen közelebb vannak egymáshoz a fogaskerekek és vékonyabbak. ezért nem akartam sokáig 9est.
9.0 váltókart nehéz találni, mert már jó ideje x9 van, de lehet, hogy lesz vhol elfekvõben.
Írta 2006. május 10. - 13:26

lehet hogy mégsem lesz sram váltásom...
kérdeztem tulajokat megy a 105ös elöl dupla tányér hátul 9es fogak
más:
albertfish workshop v4.0?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 10. - 13:19

..pöckölõs tuti!
Írta 2006. május 10. - 13:09

+1 voks a SRAM pöckölõsreÉn biztosan pöckölõs váltókart vennék...
Írta 2006. május 10. - 13:03

Esik. Megyünk azért 2-kor? De a tegnapi nkeem picit betett. Semmi nyafi, de ma nagyon nem akarom nyomni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 10. - 12:57

okka akkor aszem beszerzek egy 9.0 marokváltóval
jóóó csaapatást,ezer jó fönt minden!!
Én biztosan pöckölõs váltókart vennék...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. május 10. - 12:56

jóóó csaapatást,ezer jó fönt minden!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. május 10. - 12:36

Sramról eddig nem hallottam rosszat. Ha neadjisten hirtelen cserélni kellene, akkor talán nehzebben jutsz hozzá, mint egy Aliviohoz. A váltókarok sztem nagyon tuttik, én is arra akartam cserélni mindent, de valahogy elakadt a dolog félúton...
ZAP! Gyere tekerni! 14:00 Kokknál!
Írta 2006. május 10. - 12:19

http://en.wikipedia....wiki/Tachymeter
kis kanál meg kicsi. vegyé középkanalast, az bõven kiszolgálja az elöl 2 tányért is.
Aktuális civil
Írta 2006. május 10. - 12:17

normál használattol,vagy odacsaptad valmihez?
105ös versenyez most a 9.0ával
nem tudom a 105ös átfogná-e a 9es racsnit a 24-26os tányérokkal
Írta 2006. május 10. - 12:09

9es sram váltót használt mr valaki?meg markolatváltót?!
mert nagyon csereérett minden,aztán akkor cserélnék mindent meg fogsort...
nekem volt 9.0 h.váltó hozzá való marokváltóval. 1,5 évig bírta, eltörött a váltó. de a váltókar hibátlan. de nekem jobban bejön ez a sram féle pöckölõs. hüvelykullyal tudsz föl-le váltogatni. sokkal jobban kézreáll mint a shimano és pontosabb is. nekem x7 van már másfél éve és még a bovden is a gyári. szal én nagyon szeretem.
tachymeter meg ha jól tudom akkor órákon van és a búvároknál jön jól. asszem az amit tekergetni lehet az óra tetején az üveg körül és akkor tudod, hogy mennyi ideig maradhatsz a vízben. asszem...
Írta 2006. május 10. - 10:54

törire köszi,kur*a jó lett!!!
szal heppinessz
9es sram váltót használt mr valaki?meg markolatváltót?!
mert nagyon csereérett minden,aztán akkor cserélnék mindent meg fogsort...
jah meg valami ötlet hogy a tachymeter mire való?
Írta 2006. május 10. - 09:36

Márió!
A Plázán kívül hol lehet occsó 3120 cipõket kapni? Kinéztem egyet, de az említett helyen nem volt méret! Danke!
Amúgy cinóberfosos jó reggelt!
van egy bót a régio játéksziget mellett az árkád felé közvetlenül a buszmegállónál. na ott lehet.
Írta 2006. május 10. - 09:34

lementem ma 8ra tanárhoz, erre hiába csöngetek meg teflonálok semmi :klnie: úgyhogy hazajöttem. legalább bringáztam egyet, de akkoris fuck! még mindig aludhatnék, ráadásul fél 1ig ágyat szereltem, mer este összetört alattam. hja és csináltattam magamnak bélyegzõt, és persze hogy elbaszajtották a bankszámlaszámomat. ejj, hogy a bölény túros fasza kúrná csipkésre a segglikát. ez a nap is jól indul.
Márionak meg boldog törit

Írta 2006. május 10. - 09:03

A Plázán kívül hol lehet occsó 3120 cipõket kapni? Kinéztem egyet, de az említett helyen nem volt méret! Danke!
Amúgy cinóberfosos jó reggelt!
Írta 2006. május 10. - 08:28

Ma megyünk Kokkával 14:00-kor egyet, akinek van kedve, az tartson velünk!
Szépésges napot!
Máriónak jó törizést!
Írta 2006. május 10. - 08:27

...a NOKIA törik...IRDA meg reped...
(ma még szerelés alatt állok bicikli ügyileg, este város esetleg)
Írta 2006. május 09. - 23:06

ugy vettem észre hogy kissé rapszódikus az infrán való adatcsere....
de más megoldást nem tudtam mondani
Írta 2006. május 09. - 22:38

...de esetlegaz infrát odaadom,próbáld meg vele
IRdA porton sikerült lementenem a 6210et, de a 6310ivel megszakad a kapcsolat.
Írta 2006. május 09. - 22:20

ami kábelem van az sajnos nem lesz jó Neked mert másik fajta csatlakozó van
de esetlegaz infrát odaadom,próbáld meg vele
a Nokia Pc Suite,meg minden félét meg tudsz csinálni a telefonnal,biztonsági mentés,smsek lemetnése,tel könyv mentése majd késõbb szinkronizálása stb
mentem ma végre egy jó gyorsat
1,34óra alatt toltam egy remete r.->teca->sztér kört
tök jól esett bár eléggé ccre sikerült,letolt telóval kemyén taggal,meg próáltam idõre menni,élveztem nagyon

lefelé meg rájöttem hogy sokkal jobb tekerni végig,mint csak néha begyorsítani,csak az áttételem nem igazán teszi lehetõvé
24-36 elöl hátul pedig 11-28as van
szal valamit kéne variálni,mert eléggé hamar nagytányér kónuszra pakolom és csak pörgetek
de ahogy elkopik hátul,asszem átállok a 9es rendszerre,és Sramosítok