Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. május 18. - 09:44
Errõl jut eszembe, hogy a Cool-on eccer láttam Pimp my wife-ot! Mint abban a spam-ben volt, hulladék rusnya amerikai kapafogú redneck picsákból csináltak bombázókat!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. május 18. - 09:25
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 18. - 08:46
10-kor tekerni? hah-olyan korán még hétvégén se.
Írta 2006. május 18. - 08:40
no hát az úgy volt hogy kutyának csináltam egy hoszabb pórázt,aztán ahoz kllet kötni karabinert,meg hurkot hogy fogni tudjam.neten rákeresek valmi mászócsomokra,vagy hajós oldalon.erre ezt találtam pirul szmájli
bazz a halaknak ugy néz ki kell vegyek még levegõztetõt is,mert amit vettem szettben akváriumot,amiben elvileg minden benne van,nem elég zoxigént nyomat a vízbe...
fákken,de akkor mért nem írják rá a friccek hogy kell még bele ez meg az.
csajomnak drukkolni épp emelt bioszt ír...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. május 18. - 08:07
Az éjszaka nem történt semmi különös, kicsit javult a derekam:D... Nem is tudok nagyon mit írni, de azért írok, nehogy FAHELY azt higgye, hogy már délután van, és tízkor hazamennyen a melóhelyrõl tekerni!
Ha a Ferencesekben leszünk, akkor is vihetek kutyát:D? Nagyon jól viselkedik!
Márió, Te milyen kötéseket néztél???
Stucniból biztosan Syncrost vennék, nem drága, majd Anyu hoz Kanadából...
Na szék nagyot!
Írta 2006. május 18. - 00:25
Hé fiúk! Milyen stucnit vegyek, ami nem törik?
konásat
(tört már el valaki stucnit?)(normálisabb fajták közül?)(nemhiszem)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 17. - 23:41
Írta 2006. május 17. - 23:17
Írta 2006. május 17. - 22:21
én válaszottam ki:D
al inket amin szellemek vannak,megnéztétek?!
gáz vajh ha a tapblónk háttérképén is van egy ilyen szellem alak!?!
Írta 2006. május 17. - 21:27
Sütögetés okkés, csak péntekra zápor zivatart mondtak na.
holnap mikor bicigli?
Írta 2006. május 17. - 20:37
most vitünk el 22zsák építési törmeléket.kibaszo** nehéz volt.
kocsi hátulja leült a földig...
pirosnál valmi tuning szuzukis azt hitte hogy szrtítrészinges mert ugy bõgette a villanymotort hogy csak na
holnap valszeg utánatok megyek,vagy kicsit késõbb menjünk föl,ha lehet beleszólásom
kerestem neten jó kötéseket,erre ezt találtam...
http://www.neterotik...ry/story68.html
Írta 2006. május 17. - 20:07
Shosh:Akkor már van áram? Akkor lassan a pottyantóst is felszámoljátok, mi?
Egyébként meg, ha jó idõ van, akkor szerintem inkább menjünk ki, mint itt tespedjünk bent a 4 fal között. Persze ha nem jó az idõ, akkor jövünk ide.
Áhhh, egyelõre a kóbászfüstölõrõ köllöttött levakarni a kormot, utána lebetonozzuuk a pöcét, majd csak utána üzemeltetetik be a szagemberek a pottyantós utódját, amiben már szörfözik a szar, nemcsak bészdzsámpingol!
Írta 2006. május 17. - 19:55
Egyébként meg, ha jó idõ van, akkor szerintem inkább menjünk ki, mint itt tespedjünk bent a 4 fal között. Persze ha nem jó az idõ, akkor jövünk ide.
Aktuális civil
Írta 2006. május 17. - 19:49
Ez nálunk is Golyós-projektnek tûnik! Kellene vinni fát is, nehogy megint tûz nélkül maraggyunk a végére!
Baszki, azért kicsit sajnáltam Vikit... Az amit Ferivel csináltunk a lakásából, az elég durva. Kell fotóznom is!
Írta 2006. május 17. - 17:45
A probléma úgytûnik megoldva
Aktuális civil
Írta 2006. május 17. - 17:44
Írta 2006. május 17. - 17:06
Írta 2006. május 17. - 17:05
Petit mindnképp finném,addigra lehet hogy megnyírva...
Gabesznak meg küldjünk valmit sütve,meg ürhajós sört:D ja meg fújjunk medvehagymaszagot a boritékba!
Széchenyi 12/e
Írta 2006. május 17. - 16:57
Aktuális civil
Írta 2006. május 17. - 16:15
süthetnénk valmit!!!!
no ledöntöttem az indián totemet a kertben,kezdem ásni a lukat a rókának(foxjuk)
http://www.dunantuli...ps=tabloverseny
szavazz ránk!!
alacsonyabb lesz a phérték a szádban ha szavazol
meg könyebben föl tudsz tekerni a hegyre
meg kevésbé pállik be a se**ed a melegben