Na Fahély ,errû van szó:EZT NEM ÉN ÍRTAM! Szóval, május 25-e nagy nap: Törölközõ nap, Douglas Adams és a Galaxis Útikalaúz emlékére. Ahoz, hogy részt vegyél ezen, szükséges egy törölközõ, amit egész nap magaddal cipelsz, és megmutatod, hogy igenis, nálam van törölközõ, és tudom, hogy mi ez, és tetszik, és ez jó. Ezen kívül nincs másra szükség. Ha még vmit meg akarsz tudni az egészrõl:
http://www.towelday.kojv.net/ Arra gondoltam, hogy szervezhetnénk ebbõl az alkalomból egy törölközõ-csatát, a Széchenyi téren(a lónál ), május 25-én 18:00-kor. A szabályok: odaérkezéskor mindenkinél legyen egy törölközõ,amit valami látható helyen tart(például nyakban, vagy kézben fogva, turbánként feltekerve, superman-style, ágyékkötõként, vagy szoknyának álcázva, minden csak a fantázián múlik). Mikor odamész, foglald el magad, ha bárki megkérdezi, !!NE ÁRULD EL, MI FOLYIK OTT!! Amikor a harang este hat órát üt, kezdj el te is ütni törölközõ csavar, fejtõl lefelé lesújt. A hajókürt szavára futás, és mintha mi sem történt volna, mindenki elhagyja a helyszínt(máshol lehet folytatni, akinek kedve van hozzá

Igen, ez olyan mint Pesten volt a Nyugatinál a párnacsata. Szabály még, hogy ezt a levelet küldd tovább minél több embernek, akiben megbízol, hogy a szabályokat be tudja tartani. Légyszíves, ne csak en lehetõleg, hanem akár emailben is továbbítsd, hogy minél nagyobb tömeg verõdjön össze. És nem, ettõl a szexuális élményeid nem növekednek, szerencse sem ér 10 napon belül.