Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. június 02. - 13:44
hideg van e
ma be kellett volna forrasztanom az alkatrészeket a nyákomba, mert a nyáklap kész lett, de aztán csak az IC-t tudtam, hogy hova való, úgyhogy hagytam a francba:D szóval egész nap nem csináltam semmit.
most meg kéne ebédet csinálnom
vasárnap tolhatnánk vmi, engem nem zavar a pudva.
Írta 2006. június 02. - 13:22
Nekem tetszik a GT, csak kérdés, hogy ennek is mozog-e a monoblockja(mert akkor kellene)
MArinnyó--hol a lóvé a szavazásért??? Amúgy gratula!
Írta 2006. június 02. - 12:27
Meg aztán a marketingesek is azt mondták hydroform! hydroform! hydroform!
viszont nekem olyan pedál kéne olcsóért
Írta 2006. június 02. - 12:23
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. június 02. - 12:01
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. június 02. - 11:58
Én nem értem, hogy a DHi után hogy sikerült ezt a borzalmat elkövetni
Írta 2006. június 02. - 11:54
Írta 2006. június 02. - 11:41
Aktuális civil
Írta 2006. június 02. - 11:39
Mindenki sírjon, aki tegnap nem tekert! Most majd lehet túrázni, jó esõs idõ jön! VAgy elmegyünk fókára vadászni a Polláckra!
Ha valaki mégeccer a fejemnek vágja a kifordult esernyõjét a városban, annak tutti, hogy iratok a Márióval egy szerelmes levelet! Aki nem nyugodt, az ne mennyen városba...
Péniszgyûrût felejtsd el, már elkapkodták a repedtsarkú 40es libák, akik életükben eddig csak fotón láttak orgazmust. Voltam Dm-ben is, Rossmann-ban is, semmi bazdmeg.
De legalább vettem festhetõ akril pasztát a 999-ben, hogy ne repedjen ki a festés az ajtók körül:D!
Úszás:
Tanárképzõn, reggel 5:45-8:00 és délután 17:00-20:00. Asszem 250 egy jegy, és én asszem 17:30 körül megyek ma fel.
Máriónak gratula, pedig nem is láttam a tablót sem, meg a ronda pofádat sem:D!
Írta 2006. június 02. - 11:38
Vagy nem azt nyertetek? Akkor meg milyen láma verseny ez??
Írta 2006. június 02. - 11:32
köszi a szavazatokat!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 02. - 11:01
hi
Alfa: szerintem ez neked való :
http://ebike.hu/term...mplavallas/2649
igaz itt nem írják, de én úgy tudom blokkolható, csak nem kormányról.
Koszi, ez jonak tunik, kozben nezegettem en is a kinalatot, hat ember legyen a talpan aki valasztani tud (es nem veszik el az erdoben...).
Akkor most mar "csak" zse kell...:-)
Kosssz!
Alfa
Írta 2006. június 02. - 10:57
a hervis sajátmárkás? kilimajaro kabátja full lepergeti a vizet...pedig alig kerül valamibe
petikutya nagoyn élvezi kint,csak nyaralás altt meik rokonnak adjuk be hogy ez egy normáls,szelíd,békés kutya...
este nekem nem hiszem hogy lessz valami,barinõ szülinapolunk
jó a heroes5 ma is 3kor még játszottam:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. június 02. - 10:31
Mozsi!!!
Az van, hogy ELEGEM VAN EBBÕL A FOS IDÕBÕL!!! Én nagyon akartam este menni. De ha Patyó rátudjuk dumálni és valaki hajlandõ velem elég hülyének lenni, akkor simán mennék valami 1-2 tornyot is... Na, valaki?!?!?! Kurva jó lesz!!!!!!!
De ha senki, akkor ellépek én is úszni, szal ide az infókat!
Edit: hétfõig semmi változás az idõjárással kapcsolatban. Hétfõn kis javulás, ami nem napsütést, hanem kevesebb esõt jelent, aztán keddtõl újjabb fos jön... Fasza...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. június 02. - 10:25
Írta 2006. június 02. - 10:10
Nem is esik, száraz minden az erdõben...
Üdv Mozsaf! Bár gondolom úgysem olvasod, mert biztosan sietve tucc csak netelni, de mindegy!
Na megyek veszek péniszgyûrût, és ráhúzom a nyeregcsõre...
Márió! A kotonba meg nem szarni kell! Úgy jóhogy kicsi!
Na píxx, megyek a dolgomra. Hát a brongázás ma nem nagyon jó a legtöbbeknek, szal ha lesz valami, akkor más lesz. De az tuti, hogy akkor elalszom. Szal szarok rá. Megyek úszni! Píxxx!
Írta 2006. június 02. - 08:45
Közeleg a hétvége, az idõjárás meg NEM ÉRDEKEL, de tényleg!!!
Én mennék túrázni egy hosszút akár így is-de állítsatok le ha erõltetném a dogot és nyomjatok 1 JÉGERT a kezembe!
ÜDV A külhoni MOZSAF SUMAKKERNEK!! Gokkart meg tinilányok MI?
Ma este?
Írta 2006. június 02. - 01:56
Kukac says: találtam egy tök csajt
Kukac says: webcamozok vele
Kukac says: beírja, hogy lol, és látom webcamom, hogy nem röhög
bazzeeee
Írta 2006. június 02. - 00:07
Tegnap meg ma nem is esett, csak a Márió nem veszi észre a kékbogyós faszától.
Holnap mi lesz bammeg? Ha esik mit csinálunk? Akarok valamit rosszalkodni.
Vagy vigyek szószparkot?
Írta 2006. június 01. - 22:51
Na végre valmit halloni Rólad!!!
Ezeer nagoyn irigyelünk itt lassan két hete szakad az esõ,tököm tele,a fél Mecsek itt hömpölyög az utcánkban!
Fákkenség,mire hazajösz szédülni fogsz a demon,aniyt mozog az !!
A sok tekrés miatt meg majd jól tuledzett leszel és jól nem akar majd menni veled seneki a nyudijasok közül
Mindegy, érezd jól magad!!!!!
Gokartot meg juuj de jó lenne kipróbálni,csempéssz be párat!!!!
Majd ha lehet kapni,küldünk sör port...
vagy már lehet piázni?
csöcs