Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
mivan?
Buzi leszel?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehe... Motoros Gyula... Heheheheeh...

Na, Atus szép volt, elvittem, majdmegyek érte és viszem tovább, aztán megint megyek érte és megint viszem tovább... :D

Ja, és mondtam már, hogy NAGYON ELEGEM VAN A CSAJOKBÓL?!?!?!?!!?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ááá, de jó volt, eddig nem kapcsoltam be a gépet! Egyszer próbáljátok ki! Ha nem kell a munkához, akkor ne kapcsoljátok be és egy más világ fog a szemetek elé tárulni... :D

Lol, milyen bringásfelvonulás? Motoros Gyula vezeti? Hehehe

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Biztos, hogy nem volt, mivel nem tudok/tudtam róla. ÉS amit én nem tudok, azt a google sem és az nincs is! :D

Autót mostam. Hülye vagyok, de Atust tiszta koccsival kell öltönyöshányásra cipelni... ;)

Iszonyat lenne kedvem csapatni!!!

Este medencés gardenparty-ra vagyok hivatalos (fûtött medence, lol!)... Holnap meg Palkonyán nyitott pincék napja, este meg a Trezorban nag vacsi. Az a palkonyai bokostolós balhé nagyon faszás ám, ha valakinek van kedve... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
He?
Errõl miért nem lehetett elõbb tudni?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hello

Ma 1kor is lesz valami bringásfelvonulás a Széchenyi Téren...
Asszem a Kozma Tibi szervezi...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az nekem kimarad... Te meg görcsösen kattanj rá a N.D. ügyre. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
elmehettünk vola hárman valaahová 3körülig én sem tudtam elaludni,aztán leesett megátol? egy csomag zsepi az asztalrol,aztán akzért nem tudtam aludni...
most kissé álmos fejem van,szemem ki sem látszik

akkor az esti kutyázás tura jó?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem bírok aludni. Már jó ideje csak szenvedek...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mi van fasszopók?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.neuzer.hu...oryID=49#prod_0
ezt használom elol a s3 keveréket és azt kell mondja hogy kurvajó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ugy ám:D
jók az információid
holnap esetleg sörházba?

délután hat!!
megnézzük a rettegés két nyírfáját!?

jah horgászni hangulat kell...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió!!! A monogrammja N.D. ugye?! :D Na, ez lesz a feladatod! Bár a holnap nekem valószínûleg kimarad, de tessék valahova leszervezni... ;)

És max akkor horgászom megint, ha 1000 jó csaj van körülöttem, én meg iszogathatok vlaami finom hideg rosé-t... Múltkor is unalmas volt, nem hogy esõben... Vááá...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
reggel????
bazzeg.
nem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
gáz?
én is szertek horgászni.....

akkor holnap hegy 6körüli indulással

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
mivan horgász?
ma egyébként tök jó kapás volt. Ilyen idõben jó horgászni. Miért nem mentél?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Félelmetesen pihentek vagytok... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
ez ugye német?
kicsit hajaznak a Ellsworth-re. na mindegy.

még mindig nem tudom mire gondolt Márió. De ha nem pinára, akkor már megint a saját faszára...

na most már tudom mire gondolt, csak nem értem ez most a pinát, vagy a faszt jelenti?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ez volt már régebben is

azóta sem szépült

nem repülõ törpe majom;birka here
lehet egyben kell írni

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ez fantasztikus!

Ennél rondábbat akarva sem lehetne elõállítani. Valami maxi-undorító elismerést vagy díjat igazán kaphatna... Egy biztos: ATOMBIZTOS.

The life is short, ride more!