Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv itthonról! ;)

Nem volt rossz, de olyan nagyon jó sem. Mármint az üzlet oldaláról nézve... Ellenben hatalmasakat bulizttunk!!! És nem vol sok jó csaj, viszont amelyik jó volt, az k**** jó volt... Vele együtt buliztam és nagyon jó kiscsaj. De sajna csak hazakísérés, meg dumálás, aztán semmi. De nemsokára találkozunk... ;-)

Dig: thx, írni fogom! :D

Iljics: fasza volt, hogy találkoztunk ott a világ végén...

És meglepett, hogy a csajok is betörtek az intim szféránkba. Remélem nem durvul el és lesz barbie fórum... :)

Szokás szerint majd mesélek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah cssak gondotla mnagyobb suly miatt estleg a stinky hszabb életû lenne

valki nem jön le peströl a héten lefelé??
kéne transportálni..

basszus de buzi szer a párhuzamos korlát.én meg álljak kézen meg fejen rajta...
fuck

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

ez nem lenne jobb?:
http://apro.bikemag....ct=17044&cat=15
http://apro.bikemag....ct=16396&cat=15
http://apro.bikemag....ct=15694&cat=15

Hát mivel nem nekem kell, ezért nem tudom, hogy jobb lenne-e! De egy Dawg bõven megteszi a Füller agresszív, 100 kilós stílusának!

Na.
Menjetek Kistubes TVtornyot, tök jó mély a kavics és sistereg, ha gurulsz rajta. :D

Onnét jövök.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Írt a Tiburon SMSt, hogyaszondja:

"Ennyi fekát!!! Ez a város teljesen más, mint a többi európai!! Akkora forgalom van Vasárnap, mint állat!! Na üdv mindenkinek Párizsból"

Na.
Menjetek Kistubes TVtornyot, tök jó mély a kavics és sistereg, ha gurulsz rajta. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jujujj, az ilyen sose jó...
Fõleg, ha mondjuk menet közben is volt már mondjuk vele gond. Akkor egyszer csak ez+az nem fog mûködni. Mondjuk én cserélném kapásból a kábelt. Múltkor szétesett a 600Ft-os kerek IDE kábelem egyik csatija. Alig vettem észre, de elég hülyén viselkedett. Aztán vettem egy másikat, szintén 600ért :D

Amúgy a Stinky az nem kifejezetten AllMountain bringa, meg azokat jobban oda szokták vágni. De akár az se lehet rossz. De a Bear azért már inkább az a felhasználási terület. A Specilófasz meg drága.

Ja, és közeleg az utolsó pálya az Episode One-on... Vannak elég geci dolgok. De asszem kéne gépet bõvíteni Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm nekem is gond volt vele...
sõt a gép sem akart bootolni.
azt írta hogy helyezzem be a megfelelõ lemezt az elsõdleges ide izére amiröl majd be tud.
reset bios defaultra.így jó
gyors futtatok minden féle ellenörzõt persze semmi
kikapcsoltam,majd késõbb be és megint ugyan az.
átraktam másik kábelre és jé mûködik...

ez nem lenne jobb?:
http://apro.bikemag....ct=17044&cat=15
http://apro.bikemag....ct=16396&cat=15

átkötöttem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tigger:
Értés, köszönöm az infót!

Vazze, a 256-os kártyám error-os lett. Pedig tegnap semmi baja nem volt, a Holdat fényképeztem rája, ma meg lufasz. Áááááhhhh....

Vettem kurvajó csípõfogót, meg új bowdeneket, most megyek és szarrá vágok mindent:D!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

03as Px, pike, narancssárga funn stucni, meg fejben hasonmás Wundermatyira. és azt állítod nem te voltál? :)

Ha a VB ideje alatt valaki bogyó nélkül lát az utcán, azt letagadom. Pláne ha biciklivel! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Tigger:
Éppen a Dawg-okat nézte! Csak nem eladó? Vagy tudsz valamit?

nem eladó, szeressük :)......amúgy szvsz kompletten nem szabad +venni csak vázként, és építeni, /bár ez lehet csak az én mániám / ráadásul a jobbakat /delux, primo, supreme csak rendelésre hozza a faktor, az meg 2-3 hónap/.....illetve ha hatékonyan akar az emebr tekerni is akkor lokos tag kell bele..../ami per pill itthon nehézkes/ persze pénzfüggõ de mondjuk vázként, radium rl taggal, rs revelation teló, lx szettel pl, tán kijön 4kilóból....és akkor még a súlya sem lesz olyan +rázó.....

amit még meg lehet nézni hogy vmik faktorban nem maradt e tavalyi, azt általában meg lehet venni -20%-al........./bár a momban nem láttam/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Tomi,Alfa fog adni hedszetet neked,majd valamikor a nap folyamán kéne öszetalálkozni...

Holnap Mario! Ha nem gond. :-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tigger:
Éppen a Dawg-okat nézte! Csak nem eladó? Vagy tudsz valamit?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Szeretne venni kerékpárt, Kona-t, valami AllMountain össztelóst, szal ha van valami pálya, vagy tapasztalat, vagy tudtok valami jó vételt, azt szívesen vesszük!

valami ilyet, vagy ennél durvábbat ?
http://img.tar.hu/bi...e2/20781113.jpg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tomi,Alfa fog adni hedszetet neked,majd valamikor a nap folyamán kéne öszetalálkozni...

már csak kevés nap van visza az érettségiig és kb 90 tétel...

eddigmugy volam hogy még nem kell tanulni,most megy hogy már nem kell :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Én meg azt hittem még nem feküdtél le

hát.. ha 10 elött látsz onlájn, akkor az szokás lenni :D
mostmeg nemtom..
du.4kor elaludtam, aztán éjjel kettõtõl kezdve felébredtem óránként. :-/

Vót focilabda a hónom alatt és hegyeset köptem? Mer' ha nem, akkor az nem én voltam .....

03as Px, pike, narancssárga funn stucni, meg fejben hasonmás Wundermatyira. és azt állítod nem te voltál? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Mettyú: elnézel felém, de emgismerni mán' nem ismersz meg banyek? Vagy csak mer nõvel voltál, mi... szégyen a pofám :D (~2kor plázánál)

Vót focilabda a hónom alatt és hegyeset köptem? Mer' ha nem, akkor az nem én voltam ..... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én meg azt hittem még nem feküdtél le ;)

Amúgy elég sok ember 7kor (vagy még elõbb) kel, szóval lehet, hogy elkaptad. De én is ki tudtam belõle gyógyulni, csak semmi pánik!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Csak nem a kutyáknál láttad;)?

Jól van, alakul ez:D!

Nem, én a mázsaházzal szemben munkálkodom ;)
de végülis ha úgy nézzük, akkor a kutyák felöl jött :-)

7kor keltem. beteg vagyok.?!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Márió Nõvérednek innét kívánok nagyon boldog szülinapot:clap: !

Ma nem jön valaki tekercselni valamikor koradéálután valamit? Sajnos késõbb nem jó, mert szét kell vernem egy vécét:D!

Holnap talán késõbb is jó lesz, bár melózunk egész héten, mint az állat! Most már lehet látni a végét!

Szép napot mindenkinek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóestét

megnéztünk az omen uj változatát,egész jó volt
a kristálykoponyákrol hallotatok,no azok pl pont 2012re jósolják a világvégét
ha hatodikán született meg az antikrisztus akkor pont hat éves lessz addigre

búvárcuccot mivel érdemes pucolni?picit sós vizzel?nem akaron tönkrevágni.
Anyumank ma volt szülinpja
ill most nézem már tegnap

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Na nekem meg eltört a váltópacskerem.Pont nyár erlõtt megkora szívás , remélem lesz Csaszinál de az az egészben a aszar ogy most megint 2-4ezerforintot dobhatok...:rocketman

De még jó hogy találkoztunk a haverjainkal és volt láncbontója szóval tolhattam haza de szerencsére mitzkey elkisért hazáig meg találkoztunk a márióval vele is dumáltunk egy jót.