Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
szocializálódtam veletek kicsit
szépek voltatok
most fáradt vagyok
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
lol, mit lehet elcseszni vajon egy rugón? Kiváncsian várom a fejleményeket....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no holnap asszem mehetünk :D

bár úgy tûnik hogy lessz kis nézeteltérésem a sráccal.(ergó kibaszottul megcsapom ha ezt õ komolyan gondolta)

De holnap mehetünk.Csak beszéljük meg hama,me dogom is van délelõtt...

Pesten ezer fulos ANYUKA van,tini csajok meg vékony melletlen nagyseggûk...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ejj, holnap 3/4 ed 4kor kelek. olyan fejem lesz mint egy megrettent cickánynak cifrafosás után. ja és nem 1200km, csak 800. de az is necces busszal. na mind1. m1ek is aludni.

:chomik:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

a másik ablakból az öregasszony üvöltötte a melósoknak végig, hogy most azonnal menjenek onnan és feljelenti õket és õ ott lakik 55 éve és menjenek a pokolba és ilyet itt NEM LEHET! Lol volt...

Menjen a pokolba az ilyen... még az áramot is kikapcsoltatnám nála

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
én a Napkin vagyok, nem a hülye Kokkk! De, assszongya a Kokk, hogy most nekünk itt joó! Tomi, ez istenkirálydumavótvazz! Ja, honap Orfû meg fürdés csak nem tom milyen formában, tehát hogy bringáva vagy nélküle!? NA lófasz, majd minnyá kitaláljuk, ha bent lesztek szittybenvaz! NA csõõ meg minden badarságmá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Este meg úgy tûnik Séta tér!

Akkor este ma este? Mert ma este ja, este.
Na.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Az kemény.
A nénit elküldtem volna a picsába csúnyán.
Mondjuk a kocsist is.
Mondjuk mindnkit...

Én meg csak azé léptem be ide me pont ráértem.

Meg annyit ,hogy aki még nem látta az új oldalunkat az nízze meg!

www.mxracing.hu

Bringázással kapcsolatos híreim hamarosan jönnek!!

Addig is mindenki örüljön annak, hogy ha elszakad a lánc a bringáján akkor simán tudja tovább tolni, és vesz egy újat és kész és nem tud a lánc soktízezres kárt okozni, mint a köcsög motoromon.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ejjj, geccók! Végre van 10 normál percem netelni. Durva dolgok voltak itt a héten, de legalább léptünk egy jó nagyot elõre. Mindenesetre remélem nem szakadék van arrafelé. Mer akkor nincs Fox teló. :D

Hiányoltatok, mi? Semmi érdekes, vicces nem volt nélkülem, mi? Hihihihi

Ha minden igaz, a Márinyónak is lesz holnap bringája, menjünk le fürdeni Orfûre. Vagy legalább egy Dömörkaput... :D
Aztán este Gárdeny parti és jól beborozunk rája. Na?

Elõttünk meg egy intelligens, a Jókai térre is behajtással rendelkezõ pudva ráment kocsival a mûvész függönyökre, és kiszakadt a kampó a falból. Most szerelték vissza, miközben a másik ablakból az öregasszony üvöltötte a melósoknak végig, hogy most azonnal menjenek onnan és feljelenti õket és õ ott lakik 55 éve és menjenek a pokolba és ilyet itt NEM LEHET! Lol volt...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap sztem nem nézi a fórumot. Sokat dolgozik.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én ha jó idõ van strandolni megyek. Pedig kéne bringázni is lassan...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ki jön holnap? Tomi? Kokk? Vki más? Zap merre van?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

jaja, Gyurok Bt. az általában jó.

Akkor szombaton viszont tekerés!! Jeheee még egyet kell aludni. Lehet, hogy elbasztam a juicyban a fékpofákat távoltartó rugót :( béna vagyok..

nem gáz, azt gyári fékbetéthez adnak, mer amikorra elkopik a fékpofa, addigra a rugó is elfárad.

Gyurok tényleg jó, mi sokszor mentünk velük. de P.volán is jó, meg gondolom olcsóbb is.

mehtnékem van már. kéne fölmenni.

holnap megxünk Boszniába, ilyen 1 napos kirándulásra. paír szerint 1200km mire hazaérünk. reggel 5 az indulás és éjfél az érkezés. hát szerintem csoda lenne ha éjfélre tényleg megérkeznénk.

üdv

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Oksa Kokka, szólj ha jössz!

Este meg úgy tûnik Séta tér!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
jaja, Gyurok Bt. az általában jó.

Akkor szombaton viszont tekerés!! Jeheee még egyet kell aludni. Lehet, hogy elbasztam a juicyban a fékpofákat távoltartó rugót :( béna vagyok..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja az ilyen egybuszos faszik tuti olcsóbbak, de azért mert õk meg leszarják a karbantartást. Meg vett egy 1000 éves Setra buszt, amit már a német nyugdíjasok összaszartak, és abban fogod izzasztani a segged. Hehe, Mohácsig talán elmennék olyannal is....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz! A Gyurok Bt-t hívtam már reggel. hát nem éppen olcsó. Bár a többi sem. Nem szaroznak ezzel a buszos dologgal...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, és még mindig nem jött meg a ROAM. Kezdek ideges lenni. Lassan 1 hónapja, hogy megrendeltem. Ezért aztán letöltöttem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ja, van a Pannon Volán, aztán van az a cég, aki így szállítgatja a Elcoteq embereit az ipari parkba, meg van 1000 egybuszos faszi. Ja meg még van az Autopark kft. Fú, de nagyon nem jut eszembe, hogy azt a másik céget hogy hívják. Valami utazási irodájuk is van....
Ja, megvan! Gyurok Bt.

linkek:
Gyurok Bt.
Autópark kft.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Ki kell ugranom Villányba, de sztem úszásra haza jövök. Lehet, hogy az bevállalom, bár bringázni jobban van kedvem. A tegnapi nagyon nagyon jó volt!

Holnapról még nem tudok semmit, de Balcsi asszem kimarad.

Nem tudja valaki, hogy hogy, hol, honnan, kitõl lehet buszt bérelni?! Rendes nagy buszt. A Pannon Volántól, vagy érdemesebb maszektól?