Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nincs légkondink, vastagok a falak, nem süt ide a nap, és most senki sem volt annyira balfasz, hogy kinyissa az ablakot :D

De valami még recseg a bringán...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Nincs légkondink, 29 fok van, az összes kurva ablakot süti a nap és a páratartalomra is kiváncsi lennék!

Undorító, egészségtelen és szerintem ilyen körülményeket kormányrendelet sem enged...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
dettó. plusz egész éjszakán át tartó agybaszás, hogy fél 9re beérve levizsgázhassak. remélem volt értelme, mert kezdem érezni a szétcsúszás jeleit.

elõre való 180-as is-pm adaptert továbbra is cserélnék 203-asért, vagy kemény hazai valutáért.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Családi jam volt,meg kolbi sütögetés.
Wc nézés..
A hétem bármikor bármivel!:)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Posted Image

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
tubes volt, téren sörrel. ennyi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szétszedtem a középcsapágyat, hajtókart, fõbb forgáspontokat. Kipucoltam, bezsíroztam amit kell, és most ki kéne próbálni, hogy recseg-e... De nem merem, mert ha igen, akkor megbolondulok :D
De szerintem a közvetítés után már nem lesz kedvem bringázni menni. De szerintem Mettyú biztos menne utána valamit.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az nekem korai.
Most fejeztük be az ebédet, mozdulni sem bírok.
Szerintem egy óra tuti kell...

Többiek?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fél4 körül megyünk, még nem tudjuk mit

Posted Image

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ki, mikor, mit megy?
Akár rögtön dh közvetítés után egy enduro-s kör?
16:15-kor kezdõdik, kb másfél óra, akkor már nincs dög meleg.
Valaki?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Asszép!

Lelkifurdalás nélkül taxizom haza berugdosva, ha komám hozott borát nyeldestük egész este a Papucs felett, vagyis egy kanyit sem költöttem.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
mi meg Orfûn voltunk reggeltõl délutánig, jelentem: fizetett túravezetõ lettem :D és bele sem sültem! érdekes volt huszonX fõs érdektelen iskoláscsoportot injektálni a saját összeolvasott/tanult tudással úgy, hogy kb szarnak a fejemre.. aztán a végére egész jól belejöttek a figyelésbe. megyek máskor is felszíni túrát vezetni, barlangba pedig kísérõként.

aztán haza értünk kb fél5-re, majd átmentünk a tanárunkhoz/témavezetõnkhöz, mert a lányuknak születésnapja volt és meghívtak :D volt grill, meg vízipisztoly, meg roséfröccs, meg ilyesmi. jóvót.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én most értem haza, mer Ákossal még Tecáztunk egyet. nekem is kurva jól esett ez az vágottpuszta-orfû veretés!

holnap is kell menni vmit

azért ez szopacs :D

http://www.langlovag...e-szombathelyen

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Sokadik tervként végül lementünk Orfûre 3kor. Hát a patakmeder pont jó! Van benne víz, de nem nagy kicsit fröcsög, meg picit sáros, tényleg élvezetes. Mondjuk bringát kell majd mosni (meg középcsapágyat újra zsírozni, mert gecimód recseg), de megérte.
Orfûtõl Remetéig nagyon elegem volt, de Remetétõl hazáig Mandulás fele már nagyon élveztem a dolgot. És az a fél perces köves lefelé egyre jobban bejön. Legközelebb felmegyek metszõollóval azt a pár belógó ágat kivágni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Posted Image

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Tudom, hogy sok ott a gagyiság, de ez milyen szerintetek: ALDI - Ajánlatok csütörtöktõl, 2013.06.20.

Pincébe tenném.

Ez meg megért 3000 pénzet: ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.04.14.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Pincében pusztuló alkatrészeket mosok. Az erkélyrõl hamar lemondtam, ott felgyulladok és nem várnám meg míg nem süt oda, úgyhogy inkább majd kitakarítom a kádat :P

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
koszi szepen.
privatban irom a reszleteket.
jo Orfut (vagy Orfuvet?) mindenkinek.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
ridelife, sima ügy, írd meg privátban a részleteket!

ma meleg lesz és tekerni is kéne!
le kéne csapatni Orfûre... ;)

valaki ride?
elkészült az enduro, csak kéne tesztelni!

bár idén még nem is nagyon dh-ztam.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Én meg aszondom, h mûvész presszó megint királyság volt, és jó, h végre meleg van

Holnap kerékpár!