Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Újhegy alja veszélyes...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na haza azt Orfû...kocsival/kutya/Pirike

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Remélem mindnekinek van már rugója...

Sírok...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ezt e: http://szombatestilaz.blogspot.com/

szép 1 oldal!!

Nem beégés az hanem sok kis beszopott kaics ahogy a Shosh írja! 1 kis pucolás és má mehet is--ettõl még fognia kéne neki--inkább a levegõtöl nem harap az, ami benne leledzik.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Welkám Kokka! Részemrõl ma meló lesz délután, meg talán este is!

Montizás meg úgy csütörtöktõl várható!

Az én tárcsám is ilyen volt, csak egy csíkos:D! Emmeg márkás ADIDAS! Nem is! Ez is hamis, mert négy csíkos! Kínai, mmi?
A sárból szedtem össze apró kavicsokat. Egy beleégett a tárcsába, és szépen megfaragta a pofát...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itten van amit Magoo küldött
Szerintem faszán beleégett valami.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hi!

Üdv itthonról... Nagyon király volt. Persze fárasztó is. De azért örülök, hogy itthon vagyok végre. Sztem én ma kinézek Orfûre olyan 3 körül. Ha vlaakinek van kedve, jöjjön utánam! Bár nem tudom meddig maradok. Majd meglátás. Estefelé valami kis városi tekerés?! Olyan kisgépes városbanökörködõs, esetleg egy radlerrel megspékelve?!

Na, megyek, kicsomagolok, regenerálódom picit...

Tibur, a héten sokat kell hogy rám érj... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
üdv

lereszeltem a betéteket, és lepucoltam a tárcsát. majd meglátjuk mi lesz.
Tomy elküldtem neked mélben a képeket, hogy milyen. a cc szaftos címedre.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelit!

Héttõl nyócig már úsztam egyet Pollack-on, nagyon nagyon jó volt! Most szinte fázok!

Más nem történt! Jó volt a tegnapi strandos bandázás!

Csók nektek! Remélem mindnekinek van már rugója, meg lánxcterelõje, meg stb!

Szép nagyot!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szépjóhételejét Reggelt!!!

Ez a hétvége jó volt--pocskolás-pocskolás hátán!

Ma strand-város stb?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

mostanában nem saraztam, és követ sem találtam sehol...lehet elviszem Pedálba, csak félek húzós lesz, fõleg légtelenítéssel, bár nemtom mibe kerül.

Kivancsi lennek mibe kerul ez naluk, majd ird mar be legyszi, ha erre kerulne a sor. Feltöltött kép
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Nem voltál valami nagy sárban? Nálam is volt ilyen, nagy sárban szedtem össze valami kis kavicsot a betét alá, és rendesen beleégett a tárcsámba, így nyomot hagyott a betéten is.
Szedd ki õket, és nézz át mindent. Nálam gyakran elõfordul ipari mocsárban járva...

mostanában nem saraztam, és követ sem találtam sehol...lehet elviszem Pedálba, csak félek húzós lesz, fõleg légtelenítéssel, bár nemtom mibe kerül.

nekem egy 38as tányér van és elég. fölfele betonon még nem volt gond, de terep necces (köves kanyar, jakabhegy egyes emelkedõi)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
36ost próbáld meg,kistányérnak meg a 24es neekm igy van kb 1éve most lett hátul 9s és igy jóó
nem mondom hogy nagytányérkónuszon nem lehet így pörgetni,de eléggé jól használható kombinácijó!

jah akkor 4körül strand?
anyira nincs strandidõ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Zsolo:
milyen láncterelõid vannak ?
HONE hajtókarhoz szeretnék valami, a régi RaceFace 5karos volt. Esetleg vmi 36-38 tányér is lenne hozzá? már megint nem találom a cimed, uh: vargad@npp.hu Kösz !

Zap: tényleg nagyon fasza a hajtókar, ideje volt már váltanom a négyszögtengelyrõl. nem is gondoltam volna h ennyira érezni a merevséget. Ellenben nem jön be annyira 32-es tányér, voltam egy TV tornyot és szinte végig az alsó 4 fogaskereket használtam :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem voltál valami nagy sárban? Nálam is volt ilyen, nagy sárban szedtem össze valami kis kavicsot a betét alá, és rendesen beleégett a tárcsámba, így nyomot hagyott a betéten is.
Szedd ki õket, és nézz át mindent. Nálam gyakran elõfordul ipari mocsárban járva...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

A betétet vedd ki, és nézd meg mi van rajta.

kivettem és négy egyforma vastagságú tök egyenes mélyedés van benne. mind a kettõben, de csak az egyikben olyan szabályos. a másik oldala meg mind a két betétnek szines, pedig aranyszinû volt az egész. mondjuk olvastam errõl a hullámos avid tárcsáról, hogy hamarabb melegszik, de a csíkokat nem értem. biztos fölszedett vmit, de mit?!
nem tudok mit tenni reszelés, pucolás, légtelenítés :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A betétet vedd ki, és nézd meg mi van rajta. Aztán valamivel tisztísd meg a tárcsát és a betéteket is érdemes valamivel levakarni. Valószínû valamit felkapott a tárcsa és a szépen ráégett...
És persze egy légtelenítés sem árt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vmi gáz van a juicy-val, pénteki bringázás óta nem fog. a tárcsán csíkok futnak végig mindkét oldalon, és a fékbetétek sem simák hanem abba is van 4 csík, nem értem mitõl lehet. ja és szerintem levegõs is, mert most jobban hozzáér a tárcsához mind eddig és a fékkart majdnem a markolatig betudom húzni (mondjuk akkor elég erõsen kell húzni). mi a szart csináljak vele?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nah, én léptem Pesre...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok Loco-k!

Hehehhehe, tapsikolás, mi? Hehehhehehehe! Ez vicces volt!

Örülünk, hogy Nyuszó örült:D!

Vége a mûsornak, gyorsan lezúztunk mindent, felrángattam pár büdös kölköt a falra, hadd örüljenek!

Ma asszem ilyen eldõlõs-pihenõs mûsor lesz! Mindnekinek jó pihegést!