Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2013. June 26. - 12:29

Nem nem csaj után .) Kicsit világot látni .)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2013. June 26. - 11:59

Kovácsszénáján nem csak jövõ héten lesz a bringás nap?K.szénájára jön le valaki?
Fishing jó volt, bár sokra nem emlészem, de a szinpad-hang építéstõl még mindig fáj a hátam..
Õsszel úgy fest hogy pakolok és irány Dánia..
Fishing drága lett, de csak elsõ este ittam magam annyit, hogy csodálkoztam a videókon utólag

Dánia? Már megint valami pina után akarsz menni?
Ezt a hátizsákot Magoonak ajánlanám a figyelmébe: http://dx.com/p/moun...reen-20l-219669
Kb. egy az egybe az általa használt RP, csak épp nem 12e, hanem 7e...
Posted 2013. June 26. - 11:27

szóval nem tudom..kéne egy új villa ami 1/1.8as..ami kb nincs is már...
Sala mesélj pl a tagomról hogy van..
Tegnap kurva jó volt este felmentem kutyával, it már sötétedett, Villányt még sütötte a nap..és erdõ szag volt és á..
K.szénájára jön le valaki?
Fishing jó volt, bár sokra nem emlészem, de a szinpad-hang építéstõl még mindig fáj a hátam..
Õsszel úgy fest hogy pakolok és irány Dánia..
egy lila-naracs bilincses új superstar markolat valakinek nem kell? fele áron pl..
nekem egy enduró kisbukó kéne de nagy a fejem nagyon...lehet mard az ami volt..
tengap háusz of péjn napot tartottunk a tiszába..voltak jó zenék..hol vannak most?? mármint a jó zenék..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2013. June 26. - 11:10

A hangsúly inkább azon volt, hogy nem eccerû rákészülni, lejönni róla, majd megint rákészülni egy két éves gyereknél... Ráadásul olyan kajak, hogy több felnõttnek kell lefognia. Mert ugye kétévesen még csak azt érti meg, ami jó neki

Kurva olaszok. Jól nyomják.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2013. June 26. - 10:16

A csõtengely meg van húzva, papucs nincs, ránéztem a váltófülre, az is jónak tûnt. A váltó persze laza volt, meghúztam, örültem, hogy biztos az volt. A Pollackig minden rendben is volt, aztán megint kijött. Lehet mégis a középcsapágy lesz, és a szarok a csapágyak. Majd este befújom WD40-el, aztán felmegyek Lapisig, ha addig nem recseg, akkor majd Maribor után szétszedem, és elsõ körben próbálok csapágyat cserélni benne.Tomy! Csõtengyely pl,? Nálam a papucsok szoktak nyekeregni, ezért idõnként azt is kenni kell - de úgy látom neked nem cserélhetõ...
Úgy volt, Gergõnek kiveszik a manduláját a héten csütörtökön. Aztán hívott a doki, hogy nincs anesztes orvos, szóval most mégsem. Aztán tegnap hívott, hogy nem tudja mikor, mert kurva nagy keverés van az egyetemen. Aztán este hívott, hogy mégis holnap. Baszki, újratervezés hegyek dafakk...
Ha nem, akkor rendelek másik monoblokkot. Csak nem akartam megint howicceset, hanem abban bíztam, hogy cserélem a hajtókart is amire lehet késõbb kistányért is rakni.
Nekem amikor gyerekként kivették a manduláimat, akkor utána kaptam fagyit, meg vargányamártást

Jóvan sala, meséljél majd! Mondjuk nekem az jön le ezekbõl a videókból, hogy:
- minden olasznak színes Marzója van, és én is akarok (de miért nincs már 66???)
- kurvanagy erõnlét, meg állóképesség kell, különben beesek a patakba
Posted 2013. June 26. - 09:22

Gondolj bele, hogy úgy indulsz melózni, hogy gõzöd sincs róla, hogy mi lesz.
Az meg, hogy monjuk egy hét múlva milyen rendszerben fogsz dolgozni és mennyiért, arról ne is beszéljünk!
Katasztrófális a helyzet az egészségügyben.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. June 26. - 09:07

Ezt nézzétek meg! Az igazán felfrissítõ élmény 5 percnél található
http://vimeo.com/69023094
Kár, hogy olaszul pofáznak, így nem értem a vicceiket se, de azt látom, hogy nagyon szép pályáik vannak, hogy fulladnának bele a paradicsomszószba!
Maribort én is várom, de valami még nem okés a bringával. A küllõk már jók, de még mindig recseg valami... Lassan befújok mindent wd40-el, ha nem találom meg idõben a zaj forrását. Most kaptam egy újabb tippet, hogy a hátsó váltó felfogatása esetleg csinálhat ilyet. És mondjuk ma durván akkor jött elõ, miután felfelé visszaváltottam vagy 2-3-at...
De szereztem fékbetéteket, hogy ha elfogy Mariborban, akkor ne kelljen hamarabb sört innom
Ha megyek LE hozzátok mesélek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2013. June 26. - 09:01

Titán csavar lassan nálam is jáccik...
Persze, lehet kérni limit módosítást, már ahol. Én például nem tudtam, mert annyi volt és kész. Most meg beállítom szépen magamnak neten...
Tomy! Csõtengyely pl,? Nálam a papucsok szoktak nyekeregni, ezért idõnként azt is kenni kell - de úgy látom neked nem cserélhetõ...
Úgy volt, Gergõnek kiveszik a manduláját a héten csütörtökön. Aztán hívott a doki, hogy nincs anesztes orvos, szóval most mégsem. Aztán tegnap hívott, hogy nem tudja mikor, mert kurva nagy keverés van az egyetemen. Aztán este hívott, hogy mégis holnap. Baszki, újratervezés hegyek dafakk...
Hétvégén már rájd...
Posted 2013. June 26. - 00:19

ja, szép tájak és érdekes bajuszok.
fish, csak az a kérdés hogy eddig miért voltál nem itt ?

Posted 2013. June 26. - 00:02

Kár, hogy olaszul pofáznak, így nem értem a vicceiket se, de azt látom, hogy nagyon szép pályáik vannak, hogy fulladnának bele a paradicsomszószba!
Maribort én is várom, de valami még nem okés a bringával. A küllõk már jók, de még mindig recseg valami... Lassan befújok mindent wd40-el, ha nem találom meg idõben a zaj forrását. Most kaptam egy újabb tippet, hogy a hátsó váltó felfogatása esetleg csinálhat ilyet. És mondjuk ma durván akkor jött elõ, miután felfelé visszaváltottam vagy 2-3-at...
De szereztem fékbetéteket, hogy ha elfogy Mariborban, akkor ne kelljen hamarabb sört innom

Posted 2013. June 25. - 21:53

5.6-8.8.-----12.9 !!!Sakjtószilárdság a fontos!
A saválló és a rozsdamentes (A2,A4 ) nem lesznek jók!
Titán ok!---Ár!!!!
Csapatttam egy gyors háromszöget:o
Kafa a talaj!
Várom már a hét végi Pohorje programot..ott is remélem hasonló lesz a talaj!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2013. June 25. - 20:52

jee van ertelme anyagtudomanyt tanulni:)
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. June 25. - 20:19

kártyalimit nem hülyeség, egyébként nagyobb vásárlás/pénzfelvétel elõtt a legtöbb banknál lehet kérni a limit arra az alkalomra való feloldását, én is így szoktam.
kanapé cipelés közben rácsapódott a vas lengõajtó a gyûrûs ujjamra. nem kicsit fáj, hanem kibaszottul.
Posted 2013. June 25. - 19:06

Posted 2013. June 25. - 18:43

A gebasz természetes ott kezdõdik, hogy csigás láncfeszítõm van, amin nincsenek "bemetszések", amik megfognák a csigát a váz papucsában lévõ csavarnál (ezt majd pótolom, amikor festésen lesz a vas). Így kurva keményen meg kell feszíteni ezt a csavart, mert nagyokat taposok ugrásoknál és elmozdul az agy. Ha meg elõrébb vándorol a kerék, akkor meg nem csak holtjátéka lesz a beletekerésnek, de még a kurva lánc is csattog (szintén festés után, warezolok belsõgumit a lánc- és támvillákra, aztán csattogjon azon, ne a vázon...)
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2013. June 25. - 16:29

ezt ugy jelolik hogy ket pontal elvalasztott szamot utnek a csavar fejebe.
ennek a ket szamnak a szorzata legyel minel nagyobb.
ezekre mi van irva?
Posted 2013. June 25. - 16:13

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2013. June 25. - 08:28

Back in Villány...
Nagyon fasza idõ van, imádom ezt is a nyári kemény meleg után... Tiszta Kaprun a hegy 'misleny irányából!
Jah, kártyalimit kiakasztó. Na ekkor váltottam bankot...
Szép napot!
Posted 2013. June 24. - 22:08

megjártam a németországot, elhoztam a ketyerét, de majdnem rábasztam mert limites a bankkártyám és csak a szerencse meg az eladó jóindulata segített (helyben online átutalás, kis macerával és lótásfutással a tökidegen városban)
élmény volt a korlátozás nélküli részen odafelé.. a maximálisan kikönnyített mutyukit kicsit meghajtottam, lejtõn hátszéllel majdnem ment is.

aztán jöttek ugye a különbözõ formát öltõ 30 milliós bankjegyek a belsõ sávban 250 felett hát egy kettõnél hangos kacaj indult meg bennem és mondtam hogy annnyáááddat, persze csak olyan haveriasan.
Posted 2013. June 24. - 19:52

Helyette esõvíz gyûjtés...500 littyó lett:D Kell a paradicsomoknak!:cool2:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: