Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ZSOL-- adjál eurosportot a zelcotecbeeeeee!!!!

Strand az nem is 1 rossz ötlet...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Adidas Slopestyle most az EuroSporton!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Nem jó arra ébredni, hogy a tervezett ugrálás füstbe ment... :( És este én sem tudok menni elötte, mert akkor veszem át a dögöt! :D

Tibur: csapágy intézve lesz! ;) Thx!

Ellenben ma csilliárd fok lesz és döglés. Remélem strand! Vagy valami. Tegnap jó volt meginni egy sört...

Na, szép napot mindenkinek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Ha lesz tekerés szeánsz elõtt, akkor tudassátok velem, mert eljönnék országútival!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
IHHAJJ CSUHHHAJ PÁLYINKÁS JÓÓREGGELT!!!

KOKK-az adataid: 32mm külsõ/20mm belsõ & 7mm széles a csapágyad--ebbõl 2db kell mégpedig gumi porvédõvel ha van(ha nincs a másik is jó, de hamarabb koszolódik)V.Állomás melletti posta mellett van csap.-bolt-az új boltsoron

Tegnap 2 sõrtöl elég jól dölöngéltem...hehehe ..gazdaságos:-)

Én nem tekerés ma.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no holnap tekerés szeánsz elõtt?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
:sex:

yeahh

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hehe

Posted Image
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nincs ennél izgatóbb dolog, min ahogy ez a Boxxer mozog:
http://ebike.hu/

ahhhh

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Minden elismerésem a nagy visszatérõnek, Zsolonak...

http://dalmamag.hu/a...zsolo-megrakta/
...és holnap ~9:30 Szellemváros!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szasztok

voltam ma bringával pedálba, havernak bringát összerakni, hazaút király volt, robogóval hazahúzott. mondjuk dombot kerülni kellett, mer nem bírta volna, de amúgy iparin 70ig is begyorsult :) városba meg szélárnyék 40-50 között, na az azért fárasztó volt.

alakul a konyha, csempézés már majdnem kész

én meg még fiatal vagyok Mazsola és Tádéhoz

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Minden elismerésem a nagy visszatérõnek, Zsolonak és azoknak, akik kevesetmozgó villával és merev géppel csapatnak lefelé. Totál begörcsölt a kezem és néha halálfélelmem volt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valaki most kutyázni utána térre ülni??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Shosh: mi baja a velládnak?
(lehet kéreztem már, bocs :))

Nincs baja, nem is öreg (csak mint a gazdája), de kotyogott már a fék felõli oldal, így elküldtem egy nagygenerálra!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kokk--okk

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Necces, mert 19:00-ra itthon kell lennem és nincs kocsim... MAx holnap este megbeszélés elött. Oks?! És kössz! ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Az hogy öreg... És most kicsit megfiatalítják... :D

Tibur, hívjalak föl, vagy menjek le majd valamikor?!

És mindenki írjon a dalmamagra!!! Bár valószínûleg csak álom, de jó lenne, ha olyan ember nem nyerhetne, aki elvileg el sem indulhatott volna... És akkor bizony tudjuk ki lenne a bajnok. De talán nem is ez a lényeg, hanem hogy ne fordulhasson ilyen elõ!!! Félelmetesen dühít a dolog...

Ja! Ma pl. amikor rádcsörgök, és akkor gyere (kb18:00 körül).

Nem ismerem a részleteket sajna és nem akarok úgy járni mint a SzilvibéjbPosted Image-nél (megsértek másokat oktalanul)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hejjj, emberek ez a Markó csárda mekkora jó hely :D
Így munka közben kiugrani egy harcsapaprikásra, micsoda remek móka. És a kaják is olyan egyszerûen zseniálisak. Nincsenek túlbonyolítva, csak úgy a hagyományos magyar ízek a bendõ megtöltésére szolgálva. De milyen finom módja ez...
Áh...

Itt meg az undorító .NET developer környezet faszságai várnak...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hö, szevasz te Gyerek!Posted Image Él még a májad? Hétvégén is szükség lesz rá!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az hogy öreg... És most kicsit megfiatalítják... :D

Tibur, hívjalak föl, vagy menjek le majd valamikor?!

És mindenki írjon a dalmamagra!!! Bár valószínûleg csak álom, de jó lenne, ha olyan ember nem nyerhetne, aki elvileg el sem indulhatott volna... És akkor bizony tudjuk ki lenne a bajnok. De talán nem is ez a lényeg, hanem hogy ne fordulhasson ilyen elõ!!! Félelmetesen dühít a dolog...