Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
bagoly mondja verébnek
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tetszik nekem, hogy kicsit széthúz a társaság. Ritkán vannak olyan összejövetelek, amikor mindenki ott van és mindenkinek van egy kialakult képe a másikról, ami lehet, hogy nem a legjobb. Egyszerûen csak többet kéne bringáznunk, hogy ez a kép változhasson! És mielött valaki beszólna, egy kortyot sem ittam, csak nem tudok aludni... :)

Éppen ezért vasárnap délután egy Kistubes-látogatásra szeretnék invitálni mindenkit! És jó lenne, ha tényleg mindenki eljönne, ha tud!!! Én olyan 5-6-ra gondoltam, de benne vagyok bármiben...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
:doghouse:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár az országúti nem az én területem, de jobban jársz, ha egyben veszed... ;)

Ha most lehetne kívánni valamit, az az lenne, hogy legyen egy hónappal késöbb. Kicsit kilátástalan a közeljövõm... :) Vagy majd minden este másnál csövezem... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Hali!

Shoshi (vagy bárki :-))! Olyan kérdésem lenne, hogy kb. mi az a minimum összeg, amibõl ki lehetne hozni egy országúti gépet? Semmi extra, második,
edzõbringának kellene. (mondjuk annyi talán, hogy 10 kg-nál ne legyen több).
Érdemes összerakni, vagy inkább új? (Esetleg használtan!?)

Kösssz,

Alfa

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
összeraktam haveromnak egy bringát: crux + tora, avid, deore, truvativ, sunrims. szóval egy jó kis hobby cc-maraton gépet. imádok új bringáknak életet adni :) ez olyan mintha szülész lennék csak vér és sikonyálás nélkül :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bazmegbazmeg

sörtragédiát szenvedtem én is. vettem egy 6os Becks-et és amikor a hûtõbe akartam betenni kiszakadt. csak az egyik törött össze, de persze elvágta a térdemet, a zoknimig lefojt a vérem. és a szilánkot is ki kellet piszkálni.:klnie:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
abletrisfh:
Akkor eztet kéne neked letölteni, ha XP-re kell
De amúgy fingom sincs. Már másfél órája el akartam ezt küldeni, de valahogy elmaradt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Koradélutáni csapatás elmarad részemrõl, mert tegnap lezúztam magam és fájok.

Meg úgy tûnik, hogy költözök. Lehet, hogy lassan csomagolnom kell. Majd valószínû, hogy kérek segítségeket, ha aktuális, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a közeljövõben lesz. Vazz, mi a retkes lószart fogok csinálni Uránvárosban egy panelban?! Na mindegy, részemrõl átmeneti a dolog, azt tuti...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ááá megtaláltam valahol a dre 2001 cdmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeeee

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
IdefigyeljbüdösTibi! A Te piroskád Irakban van, vagy hol, Írországban, az enyém meg a garázsban! Tomy jól tuggya;)!
A neveket a Kedvesem adja nekik, mert így könnyebben megkülönbözteti õket! Piroska az országúti kerékpárom! És most megyek mexerelem YZ0-t:D! Koradélután csapatni valaki?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no hogy állunk a flyerekel?
csomot kontaktoltam hogy hová tehetjük ki,szal jöhet!!

neten keresgéltem drivert,de amit letölt azt valmi miatt nem tudja futtatni...
sux,igy semmi értelme a 21plussz gombnak

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...ez a farkának is ad nevet?? Shosh! megbuggyantál te a sok festékszagtól...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

..ez most melyik Piroska, ha szabad kérdeznem?

Mivan Tibi? A féltékenység felszínre tört?
Piros és vékonykerekû akirõl Shoshi beszél...

abletrisfh:
Ez egy IIS hibaüzenet, hogy az oldal nem található...
Mi a billentyûzet típusa?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Valaki lenne oly kedves hogy megnézi nekem ezt a linket?
http://www.geniusnet.../Driverlist.htm
nekem halandzsa szöveget ad be,egybéként a Genius billentyûzet driver letõltõ oldala kellene h legyen

Köszi h mgnézted,ez a tipusa:KB-19e multimédia és Internetes billentyûzet

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Basssszzzájba 2006. július 27.!!! Na honnét írok? Na honnét? Viki kérójából!!! Civilizálódunk vazze! Olyan mintha felvettek volna valami egyetemre! Jeeeessszz! Alakul ez! Már csak egy teló kellene, mert Piroska lassan nagyon nagyon sokat kap a kis arcába:D!

Szevasztok!

..ez most melyik Piroska, ha szabad kérdeznem?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Akkor asszem marad az ing meg a gatya, de közben vakarom a tököm és köpködök, mint a tengerparton. Bár azért megbüntetnek a közterületesek. Éppen tegnap homályosítottak fel.

És most elmegyek bankba, a telómért és összerakom a vasat. Asszem megjáratom a hegyen majd.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hûû mi is elmehetnénk ecce festékharcolni!!
egyesületi gyûlés néven,leírhatnánk adóban,mint csapatépítõ tréning,de enyiböl mehetünk akár schladmingba is :D

áh mi is eer soakt gondolkodtunk az AC/DC õltönyön,de végül nem vállalta be senki,pedig fogadtunk,én inkább kimásztam az ablkon kórus próba alatt,azzal ki tudtam váltani :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezek azért kemény szavak.
A hülye béna vén fasz, azért jobban fedi a valóságot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
tomidny: gyilkos vagy

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/