Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. július 29. - 04:12
Írta 2006. július 29. - 03:21
Éppen ezért vasárnap délután egy Kistubes-látogatásra szeretnék invitálni mindenkit! És jó lenne, ha tényleg mindenki eljönne, ha tud!!! Én olyan 5-6-ra gondoltam, de benne vagyok bármiben...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. július 29. - 01:35
Írta 2006. július 28. - 15:40
Ha most lehetne kívánni valamit, az az lenne, hogy legyen egy hónappal késöbb. Kicsit kilátástalan a közeljövõm... Vagy majd minden este másnál csövezem...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. július 28. - 14:43
Shoshi (vagy bárki :-))! Olyan kérdésem lenne, hogy kb. mi az a minimum összeg, amibõl ki lehetne hozni egy országúti gépet? Semmi extra, második,
edzõbringának kellene. (mondjuk annyi talán, hogy 10 kg-nál ne legyen több).
Érdemes összerakni, vagy inkább új? (Esetleg használtan!?)
Kösssz,
Alfa
Írta 2006. július 28. - 14:39
Írta 2006. július 28. - 13:14
sörtragédiát szenvedtem én is. vettem egy 6os Becks-et és amikor a hûtõbe akartam betenni kiszakadt. csak az egyik törött össze, de persze elvágta a térdemet, a zoknimig lefojt a vérem. és a szilánkot is ki kellet piszkálni.:klnie:
Írta 2006. július 28. - 13:01
Akkor eztet kéne neked letölteni, ha XP-re kell
De amúgy fingom sincs. Már másfél órája el akartam ezt küldeni, de valahogy elmaradt...
Írta 2006. július 28. - 12:37
Meg úgy tûnik, hogy költözök. Lehet, hogy lassan csomagolnom kell. Majd valószínû, hogy kérek segítségeket, ha aktuális, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a közeljövõben lesz. Vazz, mi a retkes lószart fogok csinálni Uránvárosban egy panelban?! Na mindegy, részemrõl átmeneti a dolog, azt tuti...
Írta 2006. július 28. - 11:27
jeeeeee
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. július 28. - 10:51
A neveket a Kedvesem adja nekik, mert így könnyebben megkülönbözteti õket! Piroska az országúti kerékpárom! És most megyek mexerelem YZ0-t:D! Koradélután csapatni valaki?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. július 28. - 10:39
csomot kontaktoltam hogy hová tehetjük ki,szal jöhet!!
neten keresgéltem drivert,de amit letölt azt valmi miatt nem tudja futtatni...
sux,igy semmi értelme a 21plussz gombnak
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. július 28. - 10:08
Írta 2006. július 28. - 09:58
Mivan Tibi? A féltékenység felszínre tört?..ez most melyik Piroska, ha szabad kérdeznem?
Piros és vékonykerekû akirõl Shoshi beszél...
abletrisfh:
Ez egy IIS hibaüzenet, hogy az oldal nem található...
Mi a billentyûzet típusa?
Írta 2006. július 28. - 09:56
http://www.geniusnet.../Driverlist.htm
nekem halandzsa szöveget ad be,egybéként a Genius billentyûzet driver letõltõ oldala kellene h legyen
Köszi h mgnézted,ez a tipusa:KB-19e multimédia és Internetes billentyûzet
Írta 2006. július 28. - 09:48
Basssszzzájba 2006. július 27.!!! Na honnét írok? Na honnét? Viki kérójából!!! Civilizálódunk vazze! Olyan mintha felvettek volna valami egyetemre! Jeeeessszz! Alakul ez! Már csak egy teló kellene, mert Piroska lassan nagyon nagyon sokat kap a kis arcába:D!
Szevasztok!
..ez most melyik Piroska, ha szabad kérdeznem?
Írta 2006. július 28. - 09:41
És most elmegyek bankba, a telómért és összerakom a vasat. Asszem megjáratom a hegyen majd.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. július 28. - 09:37
egyesületi gyûlés néven,leírhatnánk adóban,mint csapatépítõ tréning,de enyiböl mehetünk akár schladmingba is
áh mi is eer soakt gondolkodtunk az AC/DC õltönyön,de végül nem vállalta be senki,pedig fogadtunk,én inkább kimásztam az ablkon kórus próba alatt,azzal ki tudtam váltani
Írta 2006. július 28. - 09:17
A hülye béna vén fasz, azért jobban fedi a valóságot.
Írta 2006. július 28. - 09:08
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->