Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hehehehehe,sparco a király,a legjobb az M-es BMW, Vincze biztos megvenné!Feltöltött kép Peti bevette a szteroidos gyógyszert?
Holnap kellene menni egy pályabejárósat és meg kellene beszélni,hogy hány rajtszám kellene, meg milyen kategóriákat akarunk, beszéltem a faszival! Vagy felõlem mehetünk mást is csak én is megnézném a pályát máá!
Na megyek szarok me bátyjám gyümölcslevese kikívánkozik belõlem! Akko jóéjt Bronxiak

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja komoly volt...
az Alvicsék companis 3barna az kicsit para,régebbröl ismerem õket,oylan belédköt a másik meg telefonál közben erõsitésért tipus

most meg körbemásztuk a tettyét petivel,élvezte nagyon a szabadéletet,anyira szöszölt hogy még egy lezuhant ufót is talált,akinek a zsebében egy roam dvd volt... mik vannak

no akko holnap

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ja, Kokka, ha olvasod:
http://yikes.tolna.n...v/szaky288.html

"15 percnél tovább az öregedõ kukoricát se fõzzük, mert ha már magas a keményítõtartalma, akkor annál keményebb lesz, minél tovább fõzzük"

KÖTELEZÕ!
········
http://knuttz.net/ho...ssians-20060802

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Akkor egy holnap 6 órás dry, vagy max. semi-dry csappantást be kéne iktatni.
Úúú, ez a Trivium szám állat. Gyorsan leugrottam a MediaMarktba és megvettem. :D

..ez a délelõtti szereléstõl is függ ám...lesz -e még hátsóagyam heheh

ja azt a torz logikáját a hülyegyereknek én sem értettem..Feltöltött kép

mia szám?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Elõször a Peti kötött bele 3 késelõscigányba, hogy "mi a faszt néztek?" és a többi a szokásos, aztán meg mellettünk akart egy mitugrász maffiozógyerek egy részeget agyonverni, mert szerinte a részeg faszi nem tudott uralkodni magán. A logikai ellentmondást mi sem értettük, és ez nem tetszett neki. :D

Akkor egy holnap 6 órás dry, vagy max. semi-dry csappantást be kéne iktatni.

Úúú, ez a Trivium szám állat. Gyorsan leugrottam a MediaMarktba és megvettem. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Pedig a balhékon ott sem voltatok. 1 óra alatt két ütniakaró szempár is nézett velem (meg a Petivel is :D ) farkasszemet... Vazze, mintha Bronxban lettünk volna.

??? Vazze ??? De hát miért? Vagy ilyet ne is kérdezzek? És ki volt az?
Ilyen esetekre:
Trivium: Dying in your arms

Esti tekercselés talán... Jó lenne.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

...atomkirály volt. Meg az estiség is.

Pedig a balhékon ott sem voltatok. 1 óra alatt két ütniakaró szempár is nézett velem (meg a Petivel is :D ) farkasszemet... Vazze, mintha Bronxban lettünk volna.

HOlnap, holnapután, azután?

Nekem szerelés lehet, hogy csak délután lesz jó. Vagyishát valaki nem tudja az OTP-ben hogy van ügyfélfogadás?
Szerencsére van egy 26 éve törlesztett, 1979-es jelzálogjog anyámék lakásán, amit ma délután eladtak. :D Le kéne kapni valahogy 2 hónapon belül....

Na 4ig nyitva van, úgyhogy a délelõtt is jó....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja

akkor pénteken ismétles?
azaz holnnap?

Jó lenne 6körül vagy késöbb indulni,nekem sajna nem jó elõtte!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Asszem elmarad a kutyuzás minden formája... De szétkaptuk ApuGyuszBával a konyhát. És már majdnem felépítettük... Királyság. haladás van.

Tegnapi tekerés atomkirály volt. Meg az estiség is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no kihalt minden?

valaki kb fél7-7körül egy mecseki kutyázást?
megszáradok meg kajálok,aztán utána

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ez gondolom érdekel : http://nwdfilms.com/...d7_preorder.php

Jó lenne ha lenne már teaserje :)

Majd lesz ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Ez gondolom érdekel : http://nwdfilms.com/...d7_preorder.php

Jó lenne ha lenne már teaserje :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, jó volt! ;)

Holnap Pécs-Pest és Pest-Pécs is lesz egy nagy kombi autóval... Szal bárkinek bármit!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no.. mozgalmas este volt a mai

még a balhékrol le is maradtál :D

akkor pénteken jó lenne ismételni egy ilyen csapatást..egyel vastagabb belsõvel

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
tomidny
a pinkbikeos pólót a pinkbiketól rendelted(vagy mondjuk magadnak nyomtad)? és ha igen akkor kábé mennyi a postaköltség? vagy vkivel hozattad?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
áááááááá ez remek volt!!!
fölfelé nyomtunk normál tempót,lefelé meg ha nagyletörésen nem defektelek akkor beérlek kokkkkk,azt tudod,ugye? ;)

Akkor ggyors mosdás azt kõforgás,bár a pénztárcám kissé vékony

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Én nem megyek,összerakom azt a szart véglegesen,hogy a Kokkk le tudjon vele rohadni Pest és Pécs között fél úton!:bananadan Akko 8 és beülés valahova!
Na písz

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no Petivel bejártuk az egész hegyet,tök jóó a talaj!!

akkor 6kor indulnuk?lófarak?tv tornyot emgyünk??

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Rutintalan?!

Szerintem már ti se szûritek a lényeget, csak ad hoc találkoztok a városban :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Látszik, hogy a rutintalan fórumozók nem bírják kiszûrni a lényeget, mint ahogy a rutintalan programozók is csak egy nagy adag lószart látnak a forráskódban, mint én... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D