Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Szóval mára akkor sztornó?
Város esetleg?Még jó idõ van.
Rajtszámokat holnap vigyem át,vagy maradjon nálam?
Védõitalt kell vinni!! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ma szerintem nem.

Szerda ok.
Azért egy sört lehet vinni?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerda okés!

És ma lesz traccspartys képnézegetés?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nesze, Márió! Itt még szõke... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Figyelem!!!

Minden érintett, holnap este 8-kor a Soós rezidencián gyülekezõ, mert a verseny a nyakunkon, de gyakorlatilag csak a negyed pálya van kész és semmi részlet nincs letisztázva! Kérlek titeket, hogy a dolog prioritását állítsátok jó magasra és jöjjön mindenki, akinek épp nem születik gyereke... (A találkozó nem traccsparty és videózás lesz!)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Ááhh Jennának barna haja lett....

Patyó,téren hagytad a szivaros témádat,majd odaadom vmikor

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én most nem dolgoz, de autót kell javíttatni, meg telefont, meg egyéb állatfajták! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt mindenki dolgozik este nyócig, és most pedig jóétvágyat!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szasztok

holnap vki nem akar feljönni a pályára megmutatni hol lesz a verseny?? amúgy is nagyon mennék már egyet. vmikor délután gondoltam mer reggel suli, de remélem korán végzek, mert még nincs órarendem.
:chomik:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Okés mink is bemegyünk. Kicsit kéne beszélni, mert 2 hét múlva verseny!
Meg a pénzbeszedõember is jöhetne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jól elbeszélek itt magamban

fél 9 tér!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ORIGINÁL koncertek - az elmaradt pécsit szept. 21.-én pótoljuk a BTK-n (Ifjúság u. 6.) az Öszköszöntõ bulin. Kezdés 19 órakor, a belépés meg ingyenes! A KISPÁL ORIGINÁL felállás a nagy sikerre való tekintettel még egy (utolsó) koncertet ad Budapesten is, szeptember 10.-én, az A38 hajón.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Este város?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Reggelt!

Vazz, valami error van odabent! Takony folyik, torok nem okés, szervezet gyenge, a test meg alig akar mozogni... Bööö...

ezzel én is így vagyok...
bár a franc tudja mitöl leszünk taknyosak a 30fokban...

Attus,ebéd után beugrok,majd hílak még hogy pontosan mikó

Gratula mindenkinek,jóóól toltátok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Vazz, valami error van odabent! Takony folyik, torok nem okés, szervezet gyenge, a test meg alig akar mozogni... Bööö...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thx! ;)

Majd visszaolvasok és fogok... :)

Lehel! Vágasd le!

Tibur: jaja, nagyon profi! Már csak hajtás, meg váltó csere...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

42 km volt mára,ez jelent valamit?? :D

azt, hogy nekem akkor 70? lol...

gratula az illetékesnek.
Ugye holnap telefonálsz?

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
elmentem ma csajommal + Mazsolával Jakabhegyre. a vakarék jól bírta, azt hittem kifingik a végére, de nem, igaz Tecáig kocsival mentünk. fölfele meg a zöld körön mentünk, mondjuk nem arra akartam, de így is odaértünk, csak nagyobb szopás volt. nekem meg kikészült a térdem a gyaloglástól. és deszkás cipõben menni sem volt vmi szerencsés.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
baszki én meg hugomtól tudtam meg, hogy DH van Komlón. fasza

akkor gratula! + Lehelnek jobbulást, és sok nõ bukik a vastag bokákra ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
JAJA GRATULA MINDENKINEK!!!

Kokk--látom jó lett a birigli-hehehe GRAT!

Lehel bokája--dagadóban